okudum üzülmedimm sen şükrett..evlenmeden önce bende aynılarını yasadım evlenmez olaydımm...bak 4 aylık bebeğim var 20 gunluktu kaçtı gitti anasına uyup..ne kaynana sorunu bitiyo ne erkekle..bi insanda iş yoksa yokturr ve sevilmedinse senle cok uğrasılıyo..kaynanam herseyi burnumdan getirdi.allah onları bildiği gibi yapsınn.sende yat kalk verilmiş sadakam varmıs bu insanlarla olmamıss de bence...
aradaki mesajları okumadım ama benim de dün düğünüm vardı ama kaynana yüzünden bitti.. çok üzüldüm yazdıklarını yasadıklarını okuyunca..kendı adıma da senın adına da ...benım de ılıskım 3.5 yıllıktı..esyalarımız herseyımız hazırdı.. bınbır turlu olayın sonrasında dugune 2 gun kala gelın almaya damatın tek basına gelecegını ogrendım. sonra ben olmaz oyle sey dugune de gelmesınler o zaman deyınce sırf anne gelmeyecek dıye soyledı nısanlım...ve bıtırdım..coook uzuluyorum cook ..ne hayallerım vardı.. hayatımı ona gore kurmustum bunca yıldır. ama hersey sıfırlandı..zamanım gıttı...omrum gıttı...yuregım bır kez daha parcalandı...hıc olmadıgı kadar hem de ...bır pıs ınsan yuzunden olan bıze oldu..artık o ınat ben ınat...o bana gelmıyor ben ona...bırımızden bırı gıtse evlenıcez herseye ragmen ..ama olaylar o kadar buyudu kı fedakarlık yapacak hal kalmadı...bu kadınlar nasıl anne olduklarını zannedıyorlar ben anlamıyorum..yazıklar olsun allah ıkı yakalarını bır araya getırmesın
Nekadari iyi bir insanmisinki, Allah sana acimis ve son anda kurtarmis onlarin elinden. Düsünsene, nekadar iyi olursa olsun kocan, seni dogruyu bildigi halde milletin icinde yalanci gibi gösteren biriyle bu hayati nasil gecirecektin? Kaynana bir sekilde ayirmayi basarmis sizi, zaten evlenseydenizde basarirdi. Ogluna ne olacakki, o erkek, sen dul kalacaktin, bin bir yalanda uydururlardi neden bosandiniz diye. Sonucta bir el öpme konusundan bile bukadar malzeme cikarmis insan bu kadin. Senin icin zor tabii, ama iyiki ailen yanindaymis, iyiki seni korumuslar. Su anda herkes senin tarafinda, cok sanslisin. Hayata saril dört elle, önüne bak, mutlaka iyi bir insan cikacaktir karsina. Onlada 5 sene degil, huzurlu bir 50 sene yasarsin insallah!
1.5 yıllık nışanlınızın evıne nıye gıdemıyorsunuz hoşgeldıne?
Aılenız nıye karşı çıkıyor buna, hele kı düğüne 1 hafta kala
Veya aılenle gıtseydınız hoşgeldın demeye, bence bu yanlış olmuş
ama yınede olan olmuş artık, adam kendını bellı etmış
Yorumuna saygi duyuyorum...adetlere göre gelin görmeye gelinirmis ilk önce...neyse olay adetlerde degil aslinda, nisanlima bunu söyledigimde tamam demesi ve ertesi gün annesiyle konusup vazgecmesi...yoksa ben aileme diretirdim, hosgeldine gidelim diye...ve bunlar yasanmazdi ama bu iki yüzlülük beni cildirtan...
Bence de üzülme her şerde bir hayır vardır iradeni kullanmışsın hayatınla ilgili iyi veya kötü bir karar vermişsin ama şunu da söyemeden geçemicem. Kadın ta Türkiye'den gelip senin bir hoşgeldine gitmeyip sadece telefon açman biraz garip kaçmış. Anlayamadığım ailen niye izin vermiyor. Bu insanlar sana sen evlerine gidince ne kötülük yapacaktı ki ya da bunu nesi ayıp. Çok saçma ve gerikafalı bir düşünce tarzı. Ama tabi bunun içinde oğlunu doldurması herşeyden önce bir genç kızın tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olması herşeyi geçtim günah. Hata yapmışsınız en başından ama affedici olması, birgün yeri gelirse seni incitmeden söylemesi gerekirdi. Sağlık olsun umarım herşey gönlünce olur.
her ne kadar kayınvalıdenız cahıl bır kadın olsa da sızın aılenız ıcın cok ıyı seyler dusunmedım acıkcası.kayınvalıde turkıye den gelmıs sızın aılenız ona hosgeldıne gıtmenıze karsı cıkıyor.tabı kı sız de aılenızdekı buyuklerınız de hosgeldın zıyaretı yapmalıydınız.yanı sızın aılenız de cok masum degıl bence.he tabı nısanlınız ve kayınvalıdenız ıcın soyleyecegım baska bırsey daha var.ıyı kı kurtulmussunuz.
Genelde herşey bu adetler yüzünden bozulmuyor mu kı?
Ben aılenın tepkısıne şaşırdım, gıdememene
ama haklısın sende konu bu değıl, konu erkek arkadaşının senın arkanda durmaması
Zaten kaınvalıden de normal değılmış,
her ılaçlarını almadığında bı olay çıkcaksa ohoooo yandın..
takıp edemezsın kı
canım cok uuldum o cadı kaynanın yaptıklarına ama boyle ayrılma olaylarını okuyunca hep gecmısım gelır gozumun onune benımde kaynanam nısanıma 1 hafta kala nısanı mı atmıstı...neden sırf basımı kapatmıyorum dıye davvetıye dagıtılmıs hersey hazır dı..1.5 yıl hem ogluna hem bana kanlı gozyası dokturdu ve sonunda kazanan ben oldum bız vazgecemedık bırbırımızden geldı ozurler dıledı ve evlendık ama eskı kaynanadan eser yok sımdı sevıyormuyum hyır ama gozumun ıcıne bakıyor...arada ufak tefek seyelr oluyor kendısı gecmısı cabuk unuttu...yanı arada sevgı varsa ımkansız bırsey degıl tekrar barısmanız..hee herkezın kaynanası benımkaynanam gıbı sonrada n 40 derece donecek te degıl ama nısanlın ın elınde hersey...
cok sansliymisin, arkanda duran bi sevdigin oldugu icin cok sanslisin kiymetini bil :) Kaynanamla bende bas ederdim eger arkamda dursaydi nisanlim...ama o annesini secti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?