Bir kaynana maduru daha

Bence de üzülme her şerde bir hayır vardır iradeni kullanmışsın hayatınla ilgili iyi veya kötü bir karar vermişsin ama şunu da söyemeden geçemicem. Kadın ta Türkiye'den gelip senin bir hoşgeldine gitmeyip sadece telefon açman biraz garip kaçmış. Anlayamadığım ailen niye izin vermiyor. Bu insanlar sana sen evlerine gidince ne kötülük yapacaktı ki ya da bunu nesi ayıp. Çok saçma ve gerikafalı bir düşünce tarzı. Ama tabi bunun içinde oğlunu doldurması herşeyden önce bir genç kızın tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olması herşeyi geçtim günah. Hata yapmışsınız en başından ama affedici olması, birgün yeri gelirse seni incitmeden söylemesi gerekirdi. Sağlık olsun umarım herşey gönlünce olur.

üzüldüm cidden arkadasim, allahim bildigi gibi yapsin böyle erkekleri

( kaderimiz ayni desene...böyle bisi olamaz bu özgüveni nerden aliyorlar, tek bizmi asik oluyoruz? Ama sonradan pisman oluyorlar ama is isten gecmis oluyor ben öyle bi insana nasil döneyim. allahim sanada sabir versin kaynanalardada suc var ama erkeklerde erkek olaydi dinlemeseydi...hayatlari boyunca dinlemezler etmezler is karisina gelince ana kuzusu kesilirler...

her ne kadar kayınvalıdenız cahıl bır kadın olsa da sızın aılenız ıcın cok ıyı seyler dusunmedım acıkcası.kayınvalıde turkıye den gelmıs sızın aılenız ona hosgeldıne gıtmenıze karsı cıkıyor.tabı kı sız de aılenızdekı buyuklerınız de hosgeldın zıyaretı yapmalıydınız.yanı sızın aılenız de cok masum degıl bence.he tabı nısanlınız ve kayınvalıdenız ıcın soyleyecegım baska bırsey daha var.ıyı kı kurtulmussunuz.

insallah Suan cok umutlu olmasamda insallah o yönde olucak diye umuyorum...cabucak atlatabilirim insallah...

Yorumuna saygi duyuyorum...adetlere göre gelin görmeye gelinirmis ilk önce...neyse olay adetlerde degil aslinda, nisanlima bunu söyledigimde tamam demesi ve ertesi gün annesiyle konusup vazgecmesi...yoksa ben aileme diretirdim, hosgeldine gidelim diye...ve bunlar yasanmazdi ama bu iki yüzlülük beni cildirtan...

Genelde herşey bu adetler yüzünden bozulmuyor mu kı?
Ben aılenın tepkısıne şaşırdım, gıdememene

ama haklısın sende konu bu değıl, konu erkek arkadaşının senın arkanda durmaması
Zaten kaınvalıden de normal değılmış,
her ılaçlarını almadığında bı olay çıkcaksa ohoooo yandın..
takıp edemezsın kı

Eger simdiye kadar kayinvalidem adetlere uymasaydi tamam derdim bu yoruma ama her adeti uygulayan kadin birden bu gelin görmede vazgecti. Bizim adetlerimizde gelin görülür sonra gelin hosgeldine gider. Sen gelinini 1,5 yildir görmemisin hicmi merak etmiyorsun git bi gör. Valla bizde gelin aldik daha havaalaninda karsiladik. Ailemin izin vermemesini garipsemiyorum...bekar halimle özellikle benim kaynana gibi bi kadinin yanina gönderilmez...demedigini birakmaz...ben telefon aciyorum diye kadin bana cok basitlesiyorsun demisti...baska gelin olsa onun aramasini beklermis...ama ben hastaligina verip hep sustum...simdiye kadar dayandim...
Hayirlisi olsun baska bisi demiyorum...

bi üstte yaptigim yorumun aynisi burdada gecerli :) Durumlar farkli bence ama her yoruma saygim var zaten düsünceleri ögrenmek icin actim konuyu :)
Sevgiler...

evet iste ben nezaman takip edicem...sonucta ayni ülkede yasamasakta telefon diye bisi var...oglunu herzaman doldurusa getircekti demek ki...

canım cok uuldum o cadı kaynanın yaptıklarına ama boyle ayrılma olaylarını okuyunca hep gecmısım gelır gozumun onune benımde kaynanam nısanıma 1 hafta kala nısanı mı atmıstı...neden sırf basımı kapatmıyorum dıye davvetıye dagıtılmıs hersey hazır dı..1.5 yıl hem ogluna hem bana kanlı gozyası dokturdu ve sonunda kazanan ben oldum bız vazgecemedık bırbırımızden geldı ozurler dıledı ve evlendık ama eskı kaynanadan eser yok sımdı sevıyormuyum hyır ama gozumun ıcıne bakıyor...arada ufak tefek seyelr oluyor kendısı gecmısı cabuk unuttu...yanı arada sevgı varsa ımkansız bırsey degıl tekrar barısmanız..hee herkezın kaynanası benımkaynanam gıbı sonrada n 40 derece donecek te degıl ama nısanlın ın elınde hersey...

Gerçekden çok üzüldüm ama şuda var eğer şimdi bozulmasaydı bu sonrasındada muhakkak bozulurmuş yani. Bende bilirim o adetleri gelenekleri görenekleri bende nişanlıyken çok zorun yaşadım bu şekilde önce sen geldin önce ben gittim falan filan. Bu kadar çok üzme kendini dicem çok saçma bişi olcak biliyorum 5 senenin ardın rabbim yardımcın olsun .

cok sansliymisin, arkanda duran bi sevdigin oldugu icin cok sanslisin kiymetini bil :) Kaynanamla bende bas ederdim eger arkamda dursaydi nisanlim...ama o annesini secti...

cok sansliymisin, arkanda duran bi sevdigin oldugu icin cok sanslisin kiymetini bil :) Kaynanamla bende bas ederdim eger arkamda dursaydi nisanlim...ama o annesini secti...

nısanlılık donemımde yanımda degıldı ki bızde cok annesı ıcın tartısırdık ayrılık kafasına dank etti onun benı kaybedınce anladı ....

ama iyiki evlenmısım dıyorum dhaa hersey taze sızın ıcın zaman herseyın ılacı bekleyıp ve gormen gerekıyor belkı o da pısman olur belli mı olur

Merhaba, derler ya; gelin ata binmiş ya nasip demiş.. aynen durum bu.. kaderinizde böyle bir olay yaşamak varmış maalesef ne yapsanız boş.. kayınvalide zaten tutumu insanca değil onun hakkında yorum yapmak bile saçma sizin takılacağınız kişi eski nişanlınız o da o kadar insanın içinde annesine yanlışını düzeltme insaniyetini göstermeyip sizin ezilmenize göz yumabiliyorsa yarınlarınızda da muhtemelen aynı sahneleri yaşayacaktınız.. ben kararlılığınızdn dolayı sizi kutluyorum.. Ailenizde destek olmuş kıymetlerini bilin.. aşk acısı elbetde zordur ki bence çoğunlukla alışkanlık sebeblidir acınız şu an.. ama unutmayın ki ölüm acısı bile geçiyorken bu acı zamanla silinecek ve siz iyi ki öyle davranabilmişim Allah tarafından diyeceğiniz mutlu huzurlu günlerde güzel ilişkileriniz olucaktır.. tek tavsiyem ilerleyen günlerde büyük ihtimal eski nişanlınız size ulaşmak isteyecektir.. kesinlikle bir araya gelmeyiin özleminizin yoğun olduğu bir zamana gelirseniz o zaman herşey kötü bir hal alabilir.. kararlılığınızı sürdürün.. onunla ilgili herşeyi kafanızda belirlediğiniz tarihe kadar düşünün ağlayın yıpranın ama o tarih geldiğinde artık düşünmeyeceğim deyin ve ne zaman aklına düşerse düşüncelerini değiştirin :)

Bütün mesele erkekte bitiyor..5 yıl 10 yıl farketmez böyle durumlarda görüyorsun gercek yüzlerini ucuz kurtulmussun..Evlenseydin eminim daha cok acırdı icin..Allah yardımcın olsun gecer bu günler o zaman iyiki dersin..

hıc kusura bakma kadının hıc bır sucu yok o eskı nısanlının anacılıgından olmus
annesıne ole bı soz gecırırdıkı ısteseydı
demekkı oda anasından ayrılmak ıstemıomus
bosversene oyle adamdan koca olmaz

bıde annesı akıl hastası nıye takıyosun onu dımı sen sus de anana hatta mumkunse onu getırıp goturme herseyı kendın ayarla
neyse bosver anacıgıyla mutlu mesut yasasınlar

Sen kaynana mağduru falan değilsin canım benim, sen bildiğin "karekteri oturamamış" bi adamın (!) mağdurusun. Böyle işlerde arayı erkek bulur, dengeyi kurar, ne anasını ezdirir ne de sevdiği kadını..ben anca anamı pohpohlayacam dersen kadınından olursun, ana oğul dizdize oturursun ömrünce.. ben de 2 nişanlılık geçirdim, ilkinde de eski nişanlım laf söyletmezdi bana, el üstündeydim.. pısırık ana kuzusu bişey olsaydı 3 gün çekmezdim, ha başka sebepler oldu ayrıldık.. şimdi ki nişanlım çok daha iyi bu konularda.. allah vere bana biri öte git desin, mümkün mü ? kendi dobradır her lafı söyler ama ailesinden tek bi allahın kuluna laf söyletmez.. ben kayınvalidemin karşıma geçip " senin arkandan laf söyleyemiyorum oğlum şaha kalkıyor bu nasıl bir sevgi" dediğini bilirim. Valla canım herkes "adam" olamıyor. Sana bişey söyleyim mi sen o eski nişanlından da sülalesinden de daha delikanlısın.. Hiçççç üzülme.. kurban olsunlar kesip attiğin tirnağa.. Arkanda dağ gibi duracak, "kocam" diye koynuna girdiğin adam ! Duramıyor da anasının eteğinin altına saklanıyorsa defolsun gitsin ! Önüne bak hiç arkana bakma.. seni adam gibi taşıyacak, sahiplenecek, ellerinin üstünde tutacak bi yiğit çıkacak bak demedi deme

İyi ki esin olmamis o mahlukat,vallahi verilmis sadakan varmis.sonrasini dusunemiyorum evlenms olsaydiniz!oyle bi unutuluyor ki canim hic merak etme.zaman cok ciddiyim herseyin ilaci.sen o kadar seye ragmen gitmis elini opmussunde o cadaloz opmedi demis de es adaycigin da bilmiyorum demis!yuhannes!vallahi kendi kiymetini bil tillahi daha iyilerine layiksin baslarim5senesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…