Bir kayinvalide derdi de benden 😞

Kayınvaliden gibi davranacaksın
Her söylediğine onu delirtecek bi laf çarpacaksın
Sonra eşine söyleyince de ben annene hiçbi şey söylemiyorum hayatım neden böyle yapıyor diye ağlayacaksın.
O öyle yapılmaz bu böyle yapılmaz dediğinde oturup anne sen yap da öğreneyim de. Otur.
Yemek yap ne yicez demesini bekleme anne yemek pişirsene filan diye sen atıl
Ne biliyim torununu arayıp görmek istediğinde ay çocuk seni görünce korkuyor ağlıyor de bi iki sefer, sinir et onu

4 aylık bebek nasıl konuşacakmış?
Bilen aydınlatsın. Hani kendisi cok iyi biliyormus ya bebek bakımını
Sorsaydin ya anne oğlun 4 aylık mı konuştu
Hahahahahahaha yani varya taktigin insana bi bakar misin gülüm ya?

Hahahahahahaa benimki de annem icin sey diyor herşeyi biliyor
Bende biraz ortaligi karistirmayi severim. Annem e diyorum ki anne kaynanam diyorki senin annen herseyi biliyor
Annem den gelen cevap
"Ben 60 gömlek eskittim. Senin kaynanan eskitse eskitse 40 45 gomlek eskitmistir"

Akıllı kadının hali başka tabi

Onun cocugu mukemmelmis:) erkenden yurumus konusmus.. Bebegimin saclari yok diyoki kime cekti bizdedehic sacsiz bebek dogmadi hepsi gurdu bizim aile soyle boyle:) hep en iyi kv..

Onun cocugu mukemmelmis:) erkenden yurumus konusmus.. Bebegimin saclari yok diyoki kime cekti bizdedehic sacsiz bebek dogmadi hepsi gurdu bizim aile soyle boyle:) hep en iyi kv..
Ben saçlı doğdum. Insanlar neden bu saçlı dogmakla övünür. Kizkardesim keltostu . Sonra saclari sarı oldu 10 12 sene sapsariydi sonra ortaokulda kumrala döndü. Onun kadar tatli bebek yoktu. Bebek dedigin keltos olmaz mi zaten ben mi yanılıyorum ben hic sevmiyorum bebekligimi hayir cok cahilmis en cok seye koptum ama
Doktora demis ya sütü acı mı
Sut nasil aci olacakmış anne doktor beye deneteyim bi tadina baksin istersen deseydin tobe estagfurullah insani kotu konusturuyorlar. Bu manyagi hic takma gülüm emi. Şaşırmış o
Bi de o kadar kalmis evinde yayilacagina 2 yumurta kiraymis hanim ağa ne yicekmis mis.

He he de geç.Bırak konuşsun.Allahtan uzaktaymış.
Kadın daha oğlunu paylaşamıyor ki seninle.Kendi yeri başka senin yerin başka bunu görmesi lazım.
Kendi kızına bunları yaşatsalar ne kadar üzülür.Ne ayıp ya.
Allah yardımcın olsun kuzum benim.

Gitmedi :) ben gerek yok bakıyorum dedikçe yardim ediyorum deyip gitmedi hatta kp gel dedi oda ben yardim ediyorum diye yine gitmedi en sonunda kp geldi almaya,gidrrken ben gelirim siksik bakarim bi hafta sonra gelirim yine dedi. O gidince bende esime gelmesin ben bakiyorim gelicekse esiyle gelip sevsin gitsin dedim ondan sonra gelmedi bi defa 2 gunluk geldi gitti

Acaba anne bana neden böyle davranıyorsun ben üzülüyorum bebeğim etkileniyor desen çok mu ezik olur

Eziklik değilde onda bunu anlıycak tip yok
Buna benzer bisey soyledim, hadi ben alinganim aliniyorum anlamiyorum peki sen neden boyle yapiyorsun dedim.. Ben boyleyim aciksozluyum filan gibi bisiler geveledi. Patavatsizligi agzina geleni soylemeyi aciksozluluk saniyor ne yazikki

Buna benzer bisey soyledim, hadi ben alinganim aliniyorum anlamiyorum peki sen neden boyle yapiyorsun dedim.. Ben boyleyim aciksozluyum filan gibi bisiler geveledi. Patavatsizligi agzina geleni soylemeyi aciksozluluk saniyor ne yazikki
He de geç işte.Bak o konuşuyor sen hızursuz oluyorsun yuvanı da huzursuz ediyorsun.o orda mutlu.Hiç kulak asma ne güzel yuvan var yavrun var tadını çıkar.Sen huzursuz oldukca o daha da üstüne gelicek.Yapman gereken tek şey saygı çerçevesinde sınırlarını belli etmek.Teşekkür ederim annecim ince düşünmüşsün ama ben başka türlü yapıcam.
Kendini doğru ifade etmeyi bilmezsen o hep alttan suyu verir çıkar üstüne oturur.Kocanla aran bozulur ayrı kendinde huzursuz olursun.

canım bu tiplere anladığı dilden konuşmalısın yeter artık deyin gerekirse kovun eşine deki ya sen bu hakaretlere bi son verdir yada ben annene bana konuştuğu şekliyle konuşacağım

Benim kayinvalidede ayni esim yokken telefonda yada yuzyuze surekli birseyler bulup sokuşturup duruyor cok bunaldimm artik esime sen yokken yanina gitmiycem annenin daha dedim ve gitmiyorum da he telefona gelince ona yapicak birsey bulamadimm ne diye huzur kacirirlar bilmiyorum yanii yazikk sadece yazik

Ayyyy okurken sanki kendim yazmışım gibi hissettim. Hepsini birebir yaşadım hatta daha ağır şeyler de vardı . Ben artık baş edemedim, tüm ilişkimi keserek kurtuldum. Yoksa beni sinir hastası edecekti. Mesafe koyun araya, hergün arıyorsa açmayın telefonunu, hafta 1 veya 2 defa yeter. Torununu özlüyorsa da oğlunu arasın. Allah yardımcın olsun çok zor çok.

Artik acmiyorum surekli emsaj atiyor :) esim gelince ariyor.. Oyle bi haldeyimki sesine bile tahammülüm kalmadi

Benim kvdeyi anlatmışsın. Aynısını bende yaşadım. Hatta sütüm az geliyor diye gelen misafirlerin yanında sütü çok az bebeği açlıktan öldürecek diyordu.

Eşimin yanında sofrayı toplar gözükür, gün boyu kıçını devirip yatardı.

Doğurmaya yakın, oğluma başkasını düşünmüştüm ama neye niyet neye kısmet derdi.

Neyse çok çok şeyler yaptı. Boşanalım diye.

Sonuç bir sinir krizi geçirdim. Al çocukları sen bak, ben tek geldim bu eve tek gideceğim demiştim. Üçüncüye hamileyken. Neyse üçüncü karnımda öldü. Velhasıl o kriz son oldu. O gündür bu gündür daha sesini çıkarmıyor. Önceden laflarını yutuyordum. Bir boşalttım içimi sonra babam hiçbirşey bilmiyor. Hepsini anlatırım dedim tırstı. Eşimde anası da babamdan çok çekinir. Son beş senedir gıkını çıkartmıyor

Yaa bebeginiz icin cok uzuldum illaki biseymi olmasi lazim bunlarin durmasi icin anlamiyorum.. Bizimki bosanalim diye yapmiyor cunku oglu evlendiginde 33 yasindaydi ona gore zor evlendi filan.. Yani bilmiyorum derdi ne ama surekli bi laf soyleme icinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…