Bir kayinvalide derdi de benden 😞

İşine geleni nasıl da duymuş
Zaten siz yapacakmışsınız daha derdin ne be kadın
Çok merak ettim evde ne yiyiyorlar? Kp mi yapıyor?
Kp uzun yol şoförü haftanın 4 günü filan olmaz bazen . Gelince de 1 haftalık yemekleri yiyorlar yada hazır yiyorlarmış kp eşimi arayıp şikayet ediyor . Geçen beni aradı kp birşey sormaya bana diyor ki anneni yedirdim yatırdım kp arayıp ne yediniz diye bize soruyor yazık valla .

Üzüldüm adama ya
Doğuma gelmemesi için sağlam bir çözüme ihtiyacınız var sizin

Sakinleşin.
Kocanızı karşınıza alıp durumu izah edin, duygusal şekilde değil.
Kaynananıza da gerekli cevapları verin, herkes haddini bilmeli, gelin gelinliğini kaynana kaynanalığını.

Esinin bu duruma el atmasi lazim ama erkekler sag olsunlar annecigilerine hic laf konduramazlar abartan biz oluruz. Duzgunce konuyu kv ne acabilirsin ama bunu yaparsan esinin yaninda yap. 1e 1000 ekler iki de ağlanir bu sefer sen suclu olursun.

Zaten uzakmış telefonlarını açmayın akşam eşinizi aradığında sadece eşiniz muhattap olsun çocuğu filan o göstersin siz odadan çıkın bu sayede söylediği şeyleride duymamış olursunuz odadan çıkıp ta ne diyor hakkımda diye kulakta vermeyin siz söylenen şeyi haketmiyorsaniz söylenen umrunuzda bile olmasin boş boş konuşuyor de geç herkes yaptığından utansın

Koca kişisi nerde bu arada?
Ben kötü kvde yok,ezik koca var diyorm böyle durumlarda.
Anasını susturcak,bukadar basit.
4 aylık bebe sarkı mı söylesin_?
Nasıl konuşmuyor diyomus ya?
Aa öyle demeyin,benim kvnin çocukları da 4 5 aylık konuşmaya başlamış,kızlarından olan torunlar da öyle
Eşimden destek alamayınca çabuk kapadı çenesini,yoksa o da sütünü kovayla sağıyordu

Annem boyle sen idare et diyor. Ben takincada neden takiyosun diye kiziyor.
Canım sen ne yap biliyormusun,kale gibi dur,hep aynı şeyleri söyle,yedi,uyudu,hı hı,denerim,yüzünü bozma,ne yapacak,yanına mı ışınlanacak,eşine gülerek söyle anlatırken.
Sen bebeğine çiçek gibi bakarsın,onlarda gördükçe kapar çenesini.

Bir kere dişini göster bakalım nasıl kenara cekilecek cevap verim ya cevap sonrasında da devam ederse duymayın gitsin bu eş ailelerini çok mu benimseyip içselleşyiriyorsunuz anlamıyorum ya da ben artık duyarsızlaştım modumu düşüremezler artık eşiniz müdahale etmiyorsa demek ki bu mücadelede sürekli yalnız kalacaksın o yüzden eşine şikayet etme kendin hallet onlara bi şey olmuyor olan senin evliliğine huzuruna oluyor

Anlatma işte canım he he de geç. Niye yoruyoruz ki beynimizi? Sanki çok anlıyorlar.

Gerçekten üzüldüm . Görüşmeyi kesin size böyle davranmaya hakkı yok eşinizle de konuşun yanınızda dursun annesine karşı yoksa ilerde daha çok üzülürsünüz .

Sen de onu yaşıtlarıyla karşılaştır, "bizim komşu abla çok spor yapıyor,taş gibi kadın,gerçi o senden gençtir ya,Nee senin yaşın daha mı genç,hiç belli olmuyor,görüyormusun bakım nelere kadir,neyse ya olsun takma kafana" de

Anladığım kadarıyla kaynanan seni sevmiyor. Onun söylediklerini kafana takma. Sana saygı göstermeyene de saygı gösterme. Kimse insanın kendisinden değerli değildir.

İntikamı korkunç olsun diyorsunuz yani
Gelirse de önüne 7 gün ıslatılmış yulaf koysun,sen çeşit sevmiyorsun desin,kendi 5 çeşit yesin
Neden olmasın

40 gün niye kaldı gidin demediniz
ne gerek var bu kadar strese
gidin demesenizde cevap verin en azından
gitmeyin memlekete
her aradığında da açmayın oğlu evdeyken arasın birlikte konuşsunlar
görsün göreceğini
bu durumda memelkete sakın gitmeyin

İntikamı korkunç olsun diyorsunuz yani

Neden olmasın
Aynen,ben atiğimdir,elim ayağım çabuktur,kv de kendi atikliğiyle övünürmüş,eltimi bununla ezmiş.
Bana sökmedi tabi,onu cebimden çıkarırım,bu defa çocuklarımı kendininkilerle kıyasladı,ben de onu annemle kıyasladım,annemin yemekleri çok güzel olur,konu komşu ona danışır filan.
Hıı evet güzel gerçekten,ben bilemiyorum onun kadar dedi,bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…