- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
canım yurt içi kargo hep boyle bana sureklı oluyom cok yogunluktanmıs cart curt cok sınır bozucular kavga falan ettım aynı...Kızlar bana Yurtici kargoyla kitap gelecekti.Kargom geleli 2 gün oldu ama hala getirmediler büyük bir ilcede yasiyorum sabahtan beri ariyorum 2 şubeyide acmiyorlar.Bir şubede meşgule birakiyor yani müzik tarzi bisey dinletiyorlar.Ne yapmaliyim daha once sorun yasayan var mi bu kargoyla?
Ben çok yaşadım canım.çok da şikayet ettim merkeze.ama degişen bir şey yok!!!!benim tercihim olduğunda başka kargo seçiyorum.kesinlikle yurtiçi kargoyu seçmiyorum!!!Kızlar bana Yurtici kargoyla kitap gelecekti.Kargom geleli 2 gün oldu ama hala getirmediler büyük bir ilcede yasiyorum sabahtan beri ariyorum 2 şubeyide acmiyorlar.Bir şubede meşgule birakiyor yani müzik tarzi bisey dinletiyorlar.Ne yapmaliyim daha once sorun yasayan var mi bu kargoyla?
Kızlar bana Yurtici kargoyla kitap gelecekti.Kargom geleli 2 gün oldu ama hala getirmediler büyük bir ilcede yasiyorum sabahtan beri ariyorum 2 şubeyide acmiyorlar.Bir şubede meşgule birakiyor yani müzik tarzi bisey dinletiyorlar.Ne yapmaliyim daha once sorun yasayan var mi bu kargoyla?
şubeyi açmıyorlar asla boşuna arama direk genel müdürlüğünü araKızlar bana Yurtici kargoyla kitap gelecekti.Kargom geleli 2 gün oldu ama hala getirmediler büyük bir ilcede yasiyorum sabahtan beri ariyorum 2 şubeyide acmiyorlar.Bir şubede meşgule birakiyor yani müzik tarzi bisey dinletiyorlar.Ne yapmaliyim daha once sorun yasayan var mi bu kargoyla?