- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha eskiye gidiyimmitwitterda yurtiçi kargo kullanmıyoruz hastagiyle şikayetinizi belirtebilirsiniz
şuan türkiye tt listesinde
çok fazla şikayet mevcut
Iyi ki bir beğenmedim butonunuz var konuya yorum yapmadım zatenEski konu
Ben dört yıllık konuya yazdınız diye beğenmedim zaten. Gereksiz hareket . İyi ki klavyeniz varIyi ki bir beğenmedim butonunuz var konuya yorum yapmadım zaten
En fazla ne kadar eskiye gidebilecegini mi ispatliyor acaba dedimBen dört yıllık konuya yazdınız diye beğenmedim zaten. Gereksiz hareket . İyi ki klavyeniz var
Ben dört yıllık konuya yazdınız diye beğenmedim zaten. Gereksiz hareket . İyi ki klavyeniz var
En fazla ne kadar eskiye gidebilecegini mi ispatliyor acaba dedim
Oncelikle merakinizi gidereyim, arkadaş eski msjlarinin görünüp gorunmedigini sordu bende onun msjindan alıntı yaptım göründüğünü göstermek için.
Eski konulara cevap yazmak yasak mı ?gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Ozelden de yazabilirdiniz. Bunu kanitlamak icin eski konu hortlatilmasi gereksiz. Yasak degildir illa ki ama konu disi mesajdan uyari alabiliriz su anda hepimiz.Oncelikle merakinizi gidereyim, arkadaş eski msjlarinin görünüp gorunmedigini sordu bende onun msjindan alıntı yaptım göründüğünü göstermek için.
Eski konulara cevap yazmak yasak mı ?gerçekten bilmediğim için soruyorum.