Bir Kalpte İki Aşk

abla bio-enerjicilik var mı sende?

Çok güzel yazmışsınız içim şuan huzurla kaplandı çok daha berrak her şey. Belki de geçmişimde yaşadığım ve yaşattığım şeylerden dolayı şuan bedel ödüyorum bilmiyorum. Bazen Allah'ım ben ne günah işledim diye de isyan edesim geliyor ama susuyorum, öyle söyleme diyorum. Oyuna gelmediğim için mutluyum ancak bir insanın dostluğunu kaybettiğim için de mutsuzum, işler umarım bulunduğum yerde aleyhime işlemez. Cunku olumlu-olumsuz hocalar hakkında bir çok şey paylaştık. Sır verdik, sır tuttuk. Neden ben ya, cidden? Artık bu atlatabileceğim en son travmam olsun diyorum çünkü daha fazla dayanamıcam. Herkesin kendi zamanı var kaderinde, o zamana göre yaşıyoruz ancak benim zamanım hiç gelmeyecekmiş gibi.

Karaktersizlik olduğunu. Eğer benle bir şeyler yaşamak istiyorsa ilişkisini bitirmesi gerektiğini. Ama hem pastam dursun hem karnım doysunculuğa soyundu bariz. Geri teptim. Kendi yazık etti her şeye.

Sen de etkilenmişsin maalesef. Ama ilişkisini bitirip sizinle birlikte olsa bile eski ilişkisinin uzantısı olacaksınız. Daha fazla bağlanmadan arkadasliginiza da mesafe koyun bence. Çünkü yakınlaştıkça alıştıkça sevdikçe kopmak zorlaşacak.

Ben etkilendiğimi inkar etmedim zaten. Ancak dediğiniz gibi yakınlaşmaya müsade edip de işler daha da zorlaşmasın diye kendimi geri çektim. Selam-selam şuan. Muhabbet bitti, paylaşımlar bitti. Resmi iş ilişkisi.

bırgun olurda sızınle olursa -sızınleyken de baskasının parfum kokusu hosuna gıder baskasıyla da ekuri olur
cunku adamın kafası bu
eger hayatındakı kısıyle anlasamıyor olsa bırakırdı maymun gıbı bır dala tutunmaya calısmazdı

o dal sız oluyorsunuz maymunda konudakı adam

maymunu bosverın sıze adam lazım

Bence cevabı gayet acik sekilde sende biliyorsun.Arkadas yalnızlıktan sıkılmış normal olarak sizinle vakit geçire geçire ilgi oluşmuş.Ona hitap eden tip,kisilik sahibi olmaniz yüksek ihtimal.Arkadas suan hayatına renk katma pesinde.Sizinde gönlünüz var gibi.Ama sunu unutmamali bugun ona yarin size...

Gönlü mü kayıyor beyni mi gidiyor anlayamadım. Beynim ambele oldu düşünmekten. Neden yani durduk yere bir anda çıkıyor o zamana kadar hiçbir şey yokken bu ilginç
Zamanla konuştukça birşeyler paylaştıkça kaçınılmaz son olmuş. Sakın izin verme duruşunu bozma şeytan dürtmüş resmen

abla bio-enerjicilik var mı sende?
Konu sahibinin konusu dağılmasın... Farklı farklı kelimelerle hep aynı yere varıyoruz.... Hepimiz bu dünyaya herşeye baş edecek güçle geldik. Hepimizde muazzam enerji var.... Hepimiz bireyleri çekiyor itiyor kendimizi hasta ediyor yada şifalandırıyoruz.... Sadece bazı insanlar buna daha yatkın... Düşünceler sandığımızdan güçlü mıknatıslar.... Neyi istersen neyi yayarsan o sana gelir..... Bunun istisnası yok.

bunlar benim de bildiğim şeyler. sorum bu değildi ama? cevaplamak istemiyor olmanı saygıyla karşılarım.

Gönül eğlendirmek diye birşey var, aşk değil.
Uzakta bir ilişki, yanında iyi anlaştığı biriyle vakit geçirmek hoş gelebilir, onun için bir sakıncası yok.
Tavrınız net olsun, size karşı ciddi birşey hissediyor olsa, buyursun bitirsin ilişkisini.

Bir arkadaşımın evlilik yolunda olduğu, uzak mesafe ilişkisi var. Kızı delicesine sevdiğini söylüyor, araları bozukken depresyona giriyor o derece. Buna rağmen bulunduğumuz ortamdaki bir arkadaşımızdan da hoşlanıyor ve sürekli kıza yaklaşmaya çalışıyor. Bazı erkekler böyle maalesef ne yaptıkları ne hissettikleri belli değil. En iyisi tamamen uzak durmak

Ben nedense bu hikayede senin de payının büyük olduğunu düşündüm. Neden diye soracak olursan sana yakınlaşmaya başladığında çıkardığı yüzüğü tekrar takmasından duydugun rahatsızlıktan ve olan olaya kendince mantıklı bir açıklama bulmaya çalışmandan vardım bu kanıya. Belki bilinçli belkide bilinç altı iş arkadaşı adı altında bir beklenti geliştirmiş olabilir misin? İlişkisi olduğunu bildiğin aynı zamanda çokça zaman geçirdiğin bu adamla mesafeni olması gerektiği gibi koruyamamış olabilir misin? Yapılan şeyi asla tasvip etmiyorum ama burada kendini de sorgulaman gerektiğini düşünüyorum. Insandır beşer şaşar duygusal boşlukta hatalar da yapar irade zayıf olduğu durumlarda. O adamın sana karşı duyguları nedir bilemem ama yazdıklarına istinaden senin ona karşı boş olmadığını ve diğer ilişkisini tamamiyle bitirdiğine emin olduğun zaman hazır kıta beklediğine eminim...

KIZLA görüşemiyo seninle takılmaya çalışıyo
Cinsel anlamda
boşluk doldurma anlamında
artık sen ne dersen yani senden hoşlandığından falan değil
kız gelince yüzüne bile bakmaz böyle devam et yüz verme

Sırnaşma döneminde gerçek karakterinin yuzde 30 ünü falan görmüşsünüz.az sabrederseniz bu uzaklasma geri cekilme döneminde de yüzde 90 oranında görürsünüz.çok adi bir karakteri olduğu taa burdan belli.

Şu da bir gerçek ki eğer ona kapılıp gidip yanlış birseye başlasaydınız hem onu hem sizi idare eder hallerini yani karakterinin %100 ünü görürdünüz.

Mal o çünkü..adi mal yani.

Ayrıca yaklaşım tarzı da bedensel yakınlık peşinde olduğunu bağırıyor.bir kadını gercekten sevebilen bir adam şu hareketleri yapamaz, o kızi da sizide sevdiği falan yok.

Hep ihtiyaç durumları.

Libido tavan yapmış adamda..Malum mevsim değişimi ve hormonlar değişti..Sonbahar aşk mevsimidir çünkü hormonlar değişir.Seni cebe koyduğu an nişanlısında alacak soluğu.Ve senle ilgili kafa yorduğu falanda yok amaç belli. He desen herşey berbat olacaktı.Adamın vücudunda değişen bir kaç kimyasalın değiminin kurbanı olacaktın..Reddetmekle iyi yaptın,diğer seçenek seni bitirirdi

Şuan hayatındaki kişi mantık seçimi sanırım. Benim ona sevgim ve bağlılığım devam ediyor diyordu bir ay önce. Nasıl bir bağlılıksa, bağlantı kopmuş çekmiyor belli. Benim evleneceğim kişide aradığım en temel şeylerden birisi sadakattir diye vaaz veren de bir tip. Sadakata bak. Eminim kız aynı şeyi yapsa keser biçer ortalığı yıkar ama erkek olunca sorun yok. Kız öğrense de hemen yalan ayağına yatar, canım aşkım bitanem hayatımdaki kişi sensin affet asla öyle bir şey olmadı der.

Yakınlaşmaya çalışmalarından etkilendim bunda yalan yok ama ilişkisi olduğunu bildiğim için karşılık vermedim, yüzümü astım, sırtımı çevirdim, konuşmadım erkek kafası işte anlamıyor, ne oldu ne oldu diye peşime gelmeye başladı, uzak durdum, ifade de ettim yazımdaki gibi en sonunda da bu şekilde tamamen irtibatı kesmek zorunda kaldım. Heyecan peşinde işte. Eğleneceğim kız, evleneceğim kız hikayesinin canlı örneği resmen.

Bitiremez yemez onu yapmaya, kız keser onu eminim. 4 yıldır seni bekleyen birisi var ve uzakta, sana güveniyor, inanmış. Sen napıyosun kalkıp sadakatten dem vururken en büyük karaktersizliği yapıyosun. Yalan, riya, vicdansızlık, karaktersizlik, sadakatsizlik hepsinden bir tutam katmış içine karıştırıyor ortalığı. Çok da pasif bir karakter, bir çok şeye kürsüde boyun eğmiş, ses çıkaramamış. Ben onlar gibi karaktersiz olmıcam diyip sövdüğü insanlara benzemesi ironisi.. Kafa bi milyon ya. Allah önce vicdan versin.

Bana da kıza sevgi ve bağlılığının olduğundan dem vurmuş, seviyorum tabi ama ilk günkü heyecan yok tabi diye bahsetmişti. Bunu söylediği tarih de 1 ay öncesini buluyor. Ailelerle isteme için tarih konuşuluyor bir de. Bunun üzerine 1 hafta bile geçmeden bir anda yüzük yok oluyor ve bana yakınlaşmalar...Kendi de ne istediğini bilmiyor. Çok tehlikeli olduğuna ben de kanaat getirdim. Uzak duruyorum. Kendi konuşma çabalarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…