- 2 Mayıs 2019
- 868
- 1.474
Ben nedense bu hikayede senin de payının büyük olduğunu düşündüm. Neden diye soracak olursan sana yakınlaşmaya başladığında çıkardığı yüzüğü tekrar takmasından duydugun rahatsızlıktan ve olan olaya kendince mantıklı bir açıklama bulmaya çalışmandan vardım bu kanıya. Belki bilinçli belkide bilinç altı iş arkadaşı adı altında bir beklenti geliştirmiş olabilir misin? İlişkisi olduğunu bildiğin aynı zamanda çokça zaman geçirdiğin bu adamla mesafeni olması gerektiği gibi koruyamamış olabilir misin? Yapılan şeyi asla tasvip etmiyorum ama burada kendini de sorgulaman gerektiğini düşünüyorum. Insandır beşer şaşar duygusal boşlukta hatalar da yapar irade zayıf olduğu durumlarda. O adamın sana karşı duyguları nedir bilemem ama yazdıklarına istinaden senin ona karşı boş olmadığını ve diğer ilişkisini tamamiyle bitirdiğine emin olduğun zaman hazır kıta beklediğine eminim...
Ben de ilk başta gösterdiği ilgiden etkilendim. Ancak hiçbir şekilde karşılık vermedim. Bir anda yüzüğünü çıkmış görünce bir şeyler olmuş ve bitmiş diye düşündüm ama sormadım özel olacağı için. Zaten sürekli vakit geçirdiğimiz için dip dibeydik haliyle. Yüzüğü çıkarıp takması rahatsızlık oluşturdu çünkü iki yüzlülük yaptığı. Tartışabilirsin, kavga edebilirsin ama o insana bağlılığın varsa ve gerçekten değer veriyosan böyle bir muameleye maruz bırakmazsın. Kendimi sorguluyorum. Bu kadar sıkı fıkı olmasamıydık diye. Kadın- erkek arkadaşlığının evrildiği nokta bu oluyor. Benden yana duygu gelişmedi zaten. Kendisi her şeyi başlatmaya çalıştı. Aklıma girip bi deniyim dedi bakalım karşılık alabilecek miyim diye ama yemedi. Benle yakınlaşmaya çabalamadan önce ilişkisi bitmiş olsaydı (benden sebeple değil tabi ki) düşünebilirdim çünkü çok iyi anlaştığım biriydi ama karakter yoksunluğu gibi bir arızası ortaya çıktığı için dünyada son kişi kalsa artık minnet etmem.