Ben nedense bu hikayede senin de payının büyük olduğunu düşündüm. Neden diye soracak olursan sana yakınlaşmaya başladığında çıkardığı yüzüğü tekrar takmasından duydugun rahatsızlıktan ve olan olaya kendince mantıklı bir açıklama bulmaya çalışmandan vardım bu kanıya. Belki bilinçli belkide bilinç altı iş arkadaşı adı altında bir beklenti geliştirmiş olabilir misin? İlişkisi olduğunu bildiğin aynı zamanda çokça zaman geçirdiğin bu adamla mesafeni olması gerektiği gibi koruyamamış olabilir misin? Yapılan şeyi asla tasvip etmiyorum ama burada kendini de sorgulaman gerektiğini düşünüyorum. Insandır beşer şaşar duygusal boşlukta hatalar da yapar irade zayıf olduğu durumlarda. O adamın sana karşı duyguları nedir bilemem ama yazdıklarına istinaden senin ona karşı boş olmadığını ve diğer ilişkisini tamamiyle bitirdiğine emin olduğun zaman hazır kıta beklediğine eminim...
KIZLA görüşemiyo seninle takılmaya çalışıyo
Cinsel anlamda
boşluk doldurma anlamında
artık sen ne dersen yani senden hoşlandığından falan değil
kız gelince yüzüne bile bakmaz böyle devam et yüz verme
Sırnaşma döneminde gerçek karakterinin yuzde 30 ünü falan görmüşsünüz.az sabrederseniz bu uzaklasma geri cekilme döneminde de yüzde 90 oranında görürsünüz.çok adi bir karakteri olduğu taa burdan belli.
Şu da bir gerçek ki eğer ona kapılıp gidip yanlış birseye başlasaydınız hem onu hem sizi idare eder hallerini yani karakterinin %100 ünü görürdünüz.
Mal o çünkü..adi mal yani.
Hayatında biri varken başkasıyla yakınlık kurması tabiki hoş birşey değil. Peki başkasıyla yakınlık kurmasının nedeni neden olabilir? Çünkü sevgilisini zerre sevmiyor. Benim üniversitede böyle çapkın bir arkadaşım vardı. 6 yıllık bir ilişkisi vardı, kıza aşırı bağlıydı. Ama okulda da çapkınlığın dibine vuruyordu, asılmadığı kız kalmadı. Sonra ne oldu? Hayatındaki kızla evlendi. Karaktersizliğin son noktası resmen. O kıza da yazık, boynuzların alasını yedi ama hiçbirşeyden haberi yok.Şuan hayatındaki kişi mantık seçimi sanırım. Benim ona sevgim ve bağlılığım devam ediyor diyordu bir ay önce. Nasıl bir bağlılıksa, bağlantı kopmuş çekmiyor belli. Benim evleneceğim kişide aradığım en temel şeylerden birisi sadakattir diye vaaz veren de bir tip. Sadakata bak. Eminim kız aynı şeyi yapsa keser biçer ortalığı yıkar ama erkek olunca sorun yok. Kız öğrense de hemen yalan ayağına yatar, canım aşkım bitanem hayatımdaki kişi sensin affet asla öyle bir şey olmadı der.
Şuan aramız bumbuz. Merhaba-merhaba, selam- selam modundayız.
Hayatında biri varken başkasıyla yakınlık kurması tabiki hoş birşey değil. Peki başkasıyla yakınlık kurmasının nedeni neden olabilir? Çünkü sevgilisini zerre sevmiyor. Benim üniversitede böyle çapkın bir arkadaşım vardı. 6 yıllık bir ilişkisi vardı, kıza aşırı bağlıydı. Ama okulda da çapkınlığın dibine vuruyordu, asılmadığı kız kalmadı. Sonra ne oldu? Hayatındaki kızla evlendi. Karaktersizliğin son noktası resmen. O kıza da yazık, boynuzların alasını yedi ama hiçbirşeyden haberi yok.
Bu durumda seninkinin de o kızla ilişkisini tamamen bitirmesi lazım, eğer senden gerçekten hoşlanıyorsa. O zaman tabiki güzel bir ilişkiye başlayabilirsiniz.
Bitirmiyorsa da ona karşı çizgini net bir şekilde çekmen lazım. Mesafeni koyacaksın yani.
O da haddini bilir umarım.
Ben bu arkadaşın sevgilisi ile de geleceğini göremiyorum. Kızı çok sevdiğini falan da düşünmüyorum. Muhtemelen alışkanlık var. Sizinle ilgili duruma gelince; muhtemelen sadece çekim hissediyor. Bunu da dokunarak gösteriyor. Bir de aslında siz çok daha mantıklı bir adaysınız diğer kıza göre. Çünkü akademisyensiniz ve yanyanasınız. Diğer tarafta ise tam bir belirsizlik mevcut. Ömürlerinin sonuna kadar öyle kalamayacaklarına göre birinin fedakarlık yapması lazım. Anladığım kadarıyla ikisi de buna yanaşmıyor. Ben bu x arkadaşın çok garantici ve risk almayan bir tip olduğun kanaat getirdim. Buradan da şöyle bir çıkarıma varabiliriz; eğer sizden yüz bulsaydı muhtemelen o kızdan ayrılırdı.
Sizin tavırlarınız ise oldukça makul ve olması gerektiği gibi. Hiç taviz vermeyin derim. Beyefendi risk alırda ayrılırsa duruma bakarsınız.
Senin konunu tehzit ederek yanit veriyorum canim kimsenin kalbine iki kisi ayni anda girmez. Ama yatağina girer, hayatina girer, diline girer ama kalbine asla. Uzak dur ya o kadindan ayrilsin ya sen uzak dur
Siz adamın yüzüğünü takip çıkarmasına fazla anlam yüklemişsiniz. Kendi tarafinizdan bir beklentiye girdiğiniz için sanırım. Belki adam yüzüğünü takmayı unutmuştur çıkarken. Ya da evde bi yere koymuş bir kaç gün bulamamıştır. Sonuçta bir ikiskisi var önemli olan bu. Siz sıradan bir iş arkadasligindan daha fazla yakınlık göstermişsiniz bence. Adam da şansını denemiş.Ben de ilk başta gösterdiği ilgiden etkilendim. Ancak hiçbir şekilde karşılık vermedim. Bir anda yüzüğünü çıkmış görünce bir şeyler olmuş ve bitmiş diye düşündüm ama sormadım özel olacağı için. Zaten sürekli vakit geçirdiğimiz için dip dibeydik haliyle. Yüzüğü çıkarıp takması rahatsızlık oluşturdu çünkü iki yüzlülük yaptığı. Tartışabilirsin, kavga edebilirsin ama o insana bağlılığın varsa ve gerçekten değer veriyosan böyle bir muameleye maruz bırakmazsın. Kendimi sorguluyorum. Bu kadar sıkı fıkı olmasamıydık diye. Kadın- erkek arkadaşlığının evrildiği nokta bu oluyor. Benden yana duygu gelişmedi zaten. Kendisi her şeyi başlatmaya çalıştı. Aklıma girip bi deniyim dedi bakalım karşılık alabilecek miyim diye ama yemedi. Benle yakınlaşmaya çabalamadan önce ilişkisi bitmiş olsaydı (benden sebeple değil tabi ki) düşünebilirdim çünkü çok iyi anlaştığım biriydi ama karakter yoksunluğu gibi bir arızası ortaya çıktığı için dünyada son kişi kalsa artık minnet etmem.
Senin derdin adamın sevgilisi değil
Sen adamın ciddi olup olmadığını kestirmeye çalışıyorsun
Yani ondan ayrılıp senle başlarsa kabul edeceksin
Ama amacını çözemiyorsan
Amacını ilişki yaşanmadan bilemezsin
Dokunmalar vs bana ciddi hareketler gelmedi ayrıca
Etkilenmiş senden sevgilisi yanında değil zaten cinsel birşeyler yaşamak istiyor sanki
O tarafı da bırakamıyor uzun bir ilişki sonuçta
Duygularında ciddi olsa bakışla yada dokunmayla göstermez bence
Çeker konuşur senle
Yani yine de bilmiyorum bence çok düşünme çok ciddiye alma derim ben
çok huzursuz edici bir durum ama bence böyle kalmalı.
iş için muhattap olun dahası olmasın
çünkü bu tür durumlarda dediğiniz gibi bir kere kalbine düşünce bu hisler kurtulması çok zor
küçük düşürücü bir duruma sokmayın kendinizi
anladığım kadarıyla zaten siz de sevgilisi olan bir adamın ilgisine düşecek bir kadın değilsiniz
Madem bu kadar yakinsiniz karsiniza alip konussaniz? ne yapmaya calistigini, deger verdigini dusundugunuzu ama yaptigindan dolayi kendinizi degersiz hissettiginizi falan anlatsaniz?
Diğer ilişkisi zora düşünce algılarını açmış Ve sizi kolay lokma görmüş.Diğeri olmazsa bu olurmu yu deniyor.Karakteri hiç olumlu bir etki bırakmadı bende.Şimdi siz zayıf biri olup yahut birazcık ilginiz olsaydı karşılık verseydiniz diğer kız ona döndüğü an sizi bırakırdı nett Davranışınızı beğendim aynen devam edin kendinizi duygusal olarak kullandırtmayın
Öncelikle kendinizi kandırmayın. Başlığa istinaden söylüyorum ortada aşk falan yok. Sevgilisine karşı da yok bence ama size karşı hiç yok.
Tepkinizi çok yerinde buldum ama lütfen yumuşamayın. Size yakın davranmaya başladıktan sonra yüzüğü çıkarması bile o kadar iğrenç ki. Bana ilgi mi geliştirdi diyorsunuz belki geliştirmiştir ama ne tür bir ilgi olduğu dokunmaya çalışmasından belli. Ayrıldım dese bile kanmayın lütfen. Siz üzülürsünüz.