Bir Kalpte İki Aşk

Bir kalpte iki aşk gibi romantik yaklaşımınıza güldüm kusura bakmayın :)
Ne aşkı yahu?
Hangisi aşk?
Yem atayım oltaya gelirse diye size yanaşması mı? Bilmem kaç yıllık sevgilisinin arkasından iş çevirmeye çalışması mı?
tekrar soruyorum,
Hangisi aşk?

Acaba bu iyi anlaşmalarımız da mı yalandı yarabbim ya. Akıl tutulması yaşıyorum. Nerden nereye geldik. Her şey mahvoldu. Benim üzüldüğüm kısım aramızdaki dostuluğun zedelenmiş olması. Bu duygular girince hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

Adamın canı ilk etapta flört çekmiş. Çünkü artık mevcut ilişkisinde bu heyecanı kaybetmiştir muhtemelen.son etapta da gideceği yere kadar gitsin kafasında. Uzun ilişkide böyle yapan evlilik hayatında ne yapar bilemedim.

Evet, çok düşündüm bu konuda. Cezalandırıyo gibi mi oluyorum diye. Ama birçok kişi ortak fikirde birleşti.
Sanmam o ilişkisini bitirmeye bi tarafı yiyeceğini. O yüzden kenarda tutayım emelleri patlamış olcak.

Bir ilişkisi varken başka birine duygusal yakınlaşma hissetme eğiliminde olan bireylerin bu alışkanlıklarını/meyillerini devam ettirme istikrarında olduğunu gözlemledim ekseri. Yani mutsuzsan ilişkinde, duygun bittiyse, tahammülün bittiyse, uzak mesafe ilişkisi sana göre değilse, ana problem her neyse vs...ayrılırsın bu kadar net. Ayrılırsın ve yoluna bakarsın. Kendi onurunu da ilişki yaşadığın kişinin onurunu da incitmezsin. O yüzden yazdım zaten, 'Başka bir neden kaynaklı' ilişkileri bitmiş olsaydı diye. Bence muhabbeti tamamen kesin, zaruri kafa sallama tarzı günaydınlar, çok gerekirse iş konuşmaları vs dışında hiç muhatap da olmayın bir daha. Kendine saygısı yok, nişan yaptığı/yapacağı, kaç yıldır onu bekleyen kadına saygısı yok. Size de saygısı yok ne yazık ki. Olan olmuş, düşünmeyin artık. Ancak gerçekten kestirip atın bence.

Konuyu okumaya gözlerim el vermedi de, başlığa cevap. Bi kalpte 2 aşk oluyorsa ilerde 3 te olur 4 te olur o

İki tarafta da aşk yok doğru :) Başlık ironik oldu biraz. Durumu daha ilginç kılabilecek bir tabir bulamadığımdan mütevellit sanırım. Yem mi atmaya çalıştı napmaya çalıştı aklım durdu. Hani madem seviyosun severken aklın başkasına niye kayar?

Ben yorumlarınızda sizinden ondan etkilendiğinizi düşündüm açıkçası.

Sürekli ilişkisini bitirmeden diye yazısınız, yüzüğü takmaya devam etmesinden duyduğunuz rahatsızlıkta bundan muhtemelen.

Zaten hiç oluru olmayan biri olsaydı, yüzüğe falan takilmazdiniz.

O yüzden ne kadar mesafeli olursaniz o kadar iyi, dostluk falan kalmamış ortada ,iki taraf içinde.

Boşluğa düştü sizinde ilginiz dikkatini çekti o yüzden platonik bir duygu ve geçiçi siz eğer ki bir ilişki yaşarsanız üzülen taraf sen olursun...

Severken aklı başkasına kaysa,
Usulünce diğerini bitirir;
Size öyle gelir.
İnsan sevdiğini şu duruma sokmaz.

Bir de adam size ilan I aşk etmemiş ki.
Güzel kızsın, etkileniyorum demiş.
İlişki beklentisi yok
Öyle vakit geçirecek işte.

Dostluğu, arkadaşlığı, geyik muhabbeti çok iyi olan birisiydi. Ben de zaten en baştan beri hiç taviz vermedim. Uyardım. Sert çıktım. Devam etti. En son kestim muhabbeti artık el mahkum. Benim de bir gururum var, ayaklar altına aldıramam.

Muhtemelen, çünkü uzak mesafe ilişkisi ancak ciddi, öncelerde aramızda ilişki mevzularını konuşuyorken bana şöyle demişti : " Seviyorum tabi ki ancak ilk günkü gibi değil olamaz zaten". Ben daha önce kimseye böyle hissetmedim itirafı daha doğrusu yalanı da var bu arada. Hiçbir kıza böyle duygusal anlamda flört hissi olmamış. Ben de ava geldim.

Valla bazıları öyle flörtöz oluyor çok yadırgamadım okuyunca. Yani o egoyu besleme olayından vazgeçmek istemiyor. Bende hala iş var hissini hep yaşamak istiyor. Ha diğer etaplara geçme planı yapmıyorsa durum bu. Yoksa cesareti varsa (duymayacaksa sevgilisi) cinselliğe de kapı açabilir . yaşlar kaç bu arada?

Seninle gönlünü hoş eder ama kalbi diğer kadında. Uzak dur

Yemin ediyorum en güvenilir ve düzgün profili çizen erkekler bile böyle ya. Artık kime güveneceğimi şaşırdım. Ayrılmayacak bence çünkü yüzük geri takılmış parmağında.
Şimdi ben muhattabı kestim. Peşimde dönmeye başladı. Yanıma gelmeler, yemeğe çıkalım mı diye sormalar. Hayır diyorum. Resmiyiz artık. Bitirdi her şeyi bu duygularla.

Her erkek daha önce böyle hissetmemistim der yahu

Aynen ilan-ı aşk yok. Şu an yorumları okuyunca çok daha bilinçlendim ve bir çok şeye aydım resmen basiretim bağlanmış meğerse. Gönül eğlendirecek aklı sıra. Taviz yok. Aynen böyle devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…