- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.151
- 40
Konunu okudum sadece bu aksam.. senı tanımam etmem ben burdan eglenmelık olmadıgını anladım, o mu anlamayacak. Bal gibi de biliyor gene de sansını denedi her gerzo gibi. Olay bu.Beni eğlenmelik gördüğünü anladım yazılan mesajlardan sonra. Daha doğrusu görmeye çalışıp yanaşmayı denediğini. Soğuk rüzgarlar esmek zorunda, sanmıyorum ki bir daha ılımanlaşsın iklim. Eden bulur ya. Dostluğundan, arkadaşlığından olacağının farkında ki bu soğumamdan sonra bile konuşmaya çalışıyor.
Konunu okudum sadece bu aksam.. senı tanımam etmem ben burdan eglenmelık olmadıgını anladım, o mu anlamayacak. Bal gibi de biliyor gene de sansını denedi her gerzo gibi. Olay bu.
Eden bulurda da cok emın degılım, bazen bulmuyor
Ha belki Bıgun bulur da ben gorur muyum kendı edenimi onu bilmiyorum : )) ınsallah sen gorursun.
Hahahahaha ah larına denden koyarak katılıyorum ama pek oyle olmuyor : )))Umarım ah alanların hepsi en kısa sürede karsılığını bulur. Insallah tüm planları alt üst olur, gidemez kalır da neler yaptığını şöyle bir idrak eder sonra kafasını taşlara vurur. Allahım tez zamanda planları alt üst olasıca ins :))
İşte. Bazı erkekler maalesef böyle davranıyor, işin tuhafı bunu normal karşılayan hatta uygulayan kadın sayısı da maalesef az değil. Bu er kişisi de aynı şeyin farkında ki size açılmış. Doğru yapıyorsunuz uzak durmakla. Ama ahlarınız karşılığını bulur mu, bilemem. :)Artık benim de okuduğum yorumlardan sonra kafamdaki profili iğrençleşti, baya da bir alçaldı, gözüm daha da açıldı resmen ya. Ne kadar güzel bir hayat ya. İstediğime yanaşayım, salça olayım, ilgi arsızlığı yapayım ama bi yandan da ciddi düşündüğümden vazgeçmiyim.
İşte. Bazı erkekler maalesef böyle davranıyor, işin tuhafı bunu normal karşılayan hatta uygulayan kadın sayısı da maalesef az değil. Bu er kişisi de aynı şeyin farkında ki size açılmış. Doğru yapıyorsunuz uzak durmakla. Ama ahlarınız karşılığını bulur mu, bilemem. :)
Diğeriyle evlenecek çok net! Sadece libidosunu tatmin etmek peşinde iş arkadaşıyla. Bilgine!!Kalbi diğer kadında mı? Adamın kalbi penisinde. Ne konu sahibinde ne sevgilisinde. Rüzgar nerden eserse ona göre yön değiştiriyor.
Saçma vaad verme konu sahibine. Kadının canını yakma! Rüzgar kendini tatmin için her kadında ama evleneceği kadın net!Kalbi diğer kadında mı? Adamın kalbi penisinde. Ne konu sahibinde ne sevgilisinde. Rüzgar nerden eserse ona göre yön değiştiriyor.
Diğer kadınla evlenmesi onu sevdiğini göstermez. Konu sahibine de seni seviyor demedim zaten. Adam leş anlatmak istediğim bu. Sizin sevgi anlayışınız gibi.Diğeriyle evlenecek çok net! Sadece libidosunu tatmin etmek peşinde iş arkadaşıyla. Bilgine!!
Uzak dur.... Banane o kızı tanımam.... Banane seni tanımam.... Dimi..... Fakat burda biz aileyiz...... Ne kadar olsada..... Kendi kardeşime yazar gibi yazacağım...... Bak sana ne demiş...... Güzel kızsın hep yanyanayız..... Yanında olan her güzel kız..... Anladın mı..... Yani aranız iyi ekürüsünüz vs vs..... Seni anlıyorum...... Sos bu sos...... Pasta bayat...... Erkek leş..... Erkek yalancı Bi kere...... Diyelim ondan ayrıldı..... Sor kendine senle evlendi..... Çip tak ona..... Sana garanti veriyorum bir seneye kalmaz ilişki monıtonlaştı diye boynuzlarıa afedersin kadife yetmez senin..... Denemesi bedava........ Unutma sinyaller detaylar küçüktür...... Manzarayı büyütür...... İyi bak duygularını bırak aklınla bak..... Defolara bak...... Bazen kesin yazarım sonra sonucu bildir bence sen o kıza iyilik yaparsın kendine kötülükAmacı ve dusuncesı onemsiz.
Hayatında biri varken baskasıyla flort eden insan leştır.
Yok sevgilim uzakta, yok her gun birlikteyiz etkilendim, yok sen cok guzelsın hepsi bos laf.
Bos isler. Madem boyle ayrılır sevgilisinden efendi gibi hayatına bakar herkes.
Diğeriyle evlenecek çok net! Sadece libidosunu tatmin etmek peşinde iş arkadaşıyla. Bilgine!!
Bence tam tersi. Siz mantığına o kalbine yatıyor. Yakınındasınız, ilgi görme isteği ve libido ağır bastı şansını denedi. Diğer kadına ise sevgisi ve alışkanlığı var. O kadın bırakıp gitse perişan olur. Sevmeyi bilmeyen, karakteri zayıf, ilgi açlığı çeken ve yalnız kalamayan insan profili işte.
Uzak dur.... Banane o kızı tanımam.... Banane seni tanımam.... Dimi..... Fakat burda biz aileyiz...... Ne kadar olsada..... Kendi kardeşime yazar gibi yazacağım...... Bak sana ne demiş...... Güzel kızsın hep yanyanayız..... Yanında olan her güzel kız..... Anladın mı..... Yani aranız iyi ekürüsünüz vs vs..... Seni anlıyorum...... Sos bu sos...... Pasta bayat...... Erkek leş..... Erkek yalancı Bi kere...... Diyelim ondan ayrıldı..... Sor kendine senle evlendi..... Çip tak ona..... Sana garanti veriyorum bir seneye kalmaz ilişki monıtonlaştı diye boynuzlarıa afedersin kadife yetmez senin..... Denemesi bedava........ Unutma sinyaller detaylar küçüktür...... Manzarayı büyütür...... İyi bak duygularını bırak aklınla bak..... Defolara bak...... Bazen kesin yazarım sonra sonucu bildir bence sen o kıza iyilik yaparsın kendine kötülük
Sen çok safsın. sakın kendini bu duruma düşürme...
Yok niye sıfırlansın.... Bu iş zaten ekside başlamış..... Allahtan zaten hemen falso yapmış..... Yolun sonunda ortasında anlayan çokkkk...... Adamla erkeği ayırt et...... Önemli olan ne ilk başta..... Güven uyum ve vicdan...... Senin olayda aynı yerde uzun çalışmak yüzünden yakalanan bir uyum var sadece..... Güven varmı yok..... Vicdan varmı erkekte yok..... Bu saydığım üç şeyi bulduğun kişi adamdır....... Yasla ona sırtını...... Gerisini tamamlarsınız...... Hem senin gibi akıllı insanlara Allah çok güzel kapılar açar...... Az bekle ve gör...... Etrafına iyi bak..... Muhtemel doğru adam seni bulacak...... Oluncada bana yaz..... SevgilerimleEvet hadi diyelim ondan ayrılmıştı da sonra bana gelmişti diyelim. Benle de bir süreden sonra monotonlaşmaya başlayıp ilgimi kaybettim ayağına gidip başkasına gönlü kayacaktı. Cevabınız için teşekkür ederim, bir kere daha gözüm aydı duruma. Çok bilinçlendim resmen. Geri vites yok asla. Yani biz kime güveneceğiz artık, cidden en güvenilir profili çizen insanlar böyle artık bu devirde. Sevgiye, aşka olan inancım sıfırlanıyor.