Bir Kalpte İki Aşk

Kadın erkek arkadaslığının malum finali.

Etkilenmiş
Saklamamış.
Ama ötekiyle ayrıldım demiyor.
Evet hem pastam dursun hem karnım doysun.
Kesinlikle bumbuz luğa devam.

Midem bulanıyor, galiba o adamın karaktersizliği tuttu beni.
Böyle erkeklerin yüzüne gerçekten tükürmek istiyorum.
Kenarda evlenmek istedikleri kadın duracak, ama onlardan uzakken başka birini kullanacak. Sonra da "ben seni kaç yıl bekledim, senin için nelere katlandım" desinler evlendikleri insana.
Yok öyle bir şey. Onunla ne restleşin, ne de anlaşın. Selam-selamda kalın.

Ben 30 o 36. Evleneceği kişiden bahsederken artık evlenmek istiyorum, çocuk yapmak istiyorum ayakları çekiyordu. Benle ne zaman yakınlaşmaya çabaladı bir anda muhabbet aralarında, bazen evlenmeyi de istemiyorum demeye başladı. At yalanı... hesabı.

Değerli sepulik, yukarıda değerli Yabanelma yazmış, ben de katıldım. Sizin de bence ilginiz var gibi biraz, ayrılsın/ayrılmasın, sizi ilgilendirmez bu durum. Hele 'siz' kaynaklı ise hiç ayrılmasın bence, sonra kendinizi vicdanen rahat hissedecek misiniz ki? Kendiniz için atacağınız en iyi adım, vicdanen/mantıken yani hiçbir açıdan doğru olmayan bir yola girmemeniz ve uzak durma konusundaki stabilitenizi sürdürmenizdir.

Şuan selam-selamdayım. Hiçbir şekilde muhabbet yok. O düşünsün artık. Kaybeden o. Rezil ya

Etkilenme oldu, ancak karşılık vermedim. Şuan da mesafe koydum araya. Neden hep böyle leşlikler beni buluyor artık bunu sorguluyorum ya. Bi düzlüğe çıkamadık.

Bir anda başlayan ve beni çekim alanına sokmaya çalışan bir kişiyle karşı karşıya kaldım. Etkilenmedim desem yalan olur ancak ilişkisi olduğunu bildiğim için ben karşılık vermedim. Muhatap olmamak en doğrusu diye düşündüm. Zaten benden mütevellit ayrılırsa onun vicdan azabı bir ömür yeter. Bitirmiş olup da gelseydi düşünürdüm.

Kadın erkek arkadaslığının malum finali.

Etkilenmiş
Saklamamış.
Ama ötekiyle ayrıldım demiyor.
Evet hem pastam dursun hem karnım doysun.
Kesinlikle bumbuz luğa devam.

Doğru yoldayım, acımasızlık olmuyor. Çok mu sert tepki verdim diye düşünmedim değil. Beni kullanmasına müsade etmeyeceğim.

Çok iyi anlaştığınız için etkilenmiştir mutlaka.

Belki siz ona cevap vermiş olsanız, sizinle sevgili olarak da iyi anlaştığını görüp diğerinden ayrılacak da olabilir. Erkekler maymun gibidir derler ya, başka bir dala tutunmadan diğerini bırakmaz. Bu şekilde devam edin bence çok güzel davranmışsınız. Zaman gösterecek mutlaka sonuçları.

Beni eğlenmelik gördüğünü anladım yazılan mesajlardan sonra. Daha doğrusu görmeye çalışıp yanaşmayı denediğini. Soğuk rüzgarlar esmek zorunda, sanmıyorum ki bir daha ılımanlaşsın iklim. Eden bulur ya. Dostluğundan, arkadaşlığından olacağının farkında ki bu soğumamdan sonra bile konuşmaya çalışıyor.

Peki ya diğerinden ayrılıp size gelirse?

Peki ya diğerinden ayrılıp size gelirse?

Yakın zamanda belirlenen söz/isteme gibi ayarlamaları var sanırım aralarında Şuan ne durumdalar bilgim yok tamamen irtibatı kopardığımdan. Nişanlandıktan sonra baktı ki hala gidemiyor kadro bulamadı, istifa edemedi kaldı, el mahkum yalnız kalmiyim diye denize düşen yılana sarılır misali bir şey yapmaya çalışabilir. O zaman da zaten inşallah ben gitmiş olurum bu lanet yerden ya.

Artık benim de okuduğum yorumlardan sonra kafamdaki profili iğrençleşti, baya da bir alçaldı, gözüm daha da açıldı resmen ya. Ne kadar güzel bir hayat ya. İstediğime yanaşayım, salça olayım, ilgi arsızlığı yapayım ama bi yandan da ciddi düşündüğümden vazgeçmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…