- 10 Kasım 2024
- 610
- 1.647
- 28
- 25
- Konu Sahibi hayatsenveben
-
Hani yemek yemeyi geçtim illa ki tuvaleti kullanıyorlar. Çok sıkışınca avm tuvaleti hatta petrol ofislerinin tuvaletine giriyoruz. Tuvaletleri temiz görünümlü bile olsa ben bazen mikrop kapıyorum. Toplu taşımalarının oturaklarının hali mesela, ama mecbur kullanıyoruz. Temiz değil diyerek yaşanırsa hayat kısıtlanır yani yapabileceğimiz pek bir şey yok.Ben de çok merak ediyorum böylesine titiz olduğunu iddia eden insanlar bir restaurantta yemek yerken mutfak ne dururumda temiz mi diye Uğur Dündar vari baskınlar mi yapıyorlar?
Pissin o zaman…
O halde size bir tavsiye. Eger avm lerde yiyorsaniz ve bu icecek makinalarindan iceceginizi aliyorsaniz sakin o makinalardan buz kullanmayin. Hatta o makinalardan icecek almayan. Ordan alinan buzlar, klozet suyundan daha pis :)) ictiyseniz gecmis olsun ahahahhasizin dediğiniz şey hastalık boyutu artık hasta olanlar zaten dışarda yemiyor yiyemezlerde hergün dışarda yemek yenmiyorki ayda 1 en fazla 2 kez yiyoruz
yok avmelerde yemek yemiyoruz dışarda çok yemek yiyen bi aile değilizO halde size bir tavsiye. Eger avm lerde yiyorsaniz ve bu icecek makinalarindan iceceginizi aliyorsaniz sakin o makinalardan buz kullanmayin. Hatta o makinalardan icecek almayan. Ordan alinan buzlar, klozet suyundan daha pis :)) ictiyseniz gecmis olsun ahahahha
bende çalışan birisiyim kendime meşgale bulacak işim var elhamdülillah çalışıyoruz diye emimizi pis bırakmıyoruz yada çalışan kadınız diye pisliğin arkasına sığınmıyoruz dahiyane yorumunuzu kendinize saklayın ve gidin evinizi temizleyin.Siz kendinize bi mesgale bulun . Bunlar hep boş vakitten aklınıza geliyor. Artık kadinlar erkek gibi çalışıyor, takintili duzeyde ev temizliğine ayıracak boş vakit yok . Sadece gereken işler yapılıp, gün kurtariliyor genelde çalışan anneli çocuklu evlerde
Hafendi siz durduk yere niye sinir krizi geçirdiniz şimdi? Bir derdinizi yazmışsınız. İnsanlar bu durumun sıkıntı olabileceğini söyleyince “yok hiç sıkıntı olmuyor, her şey süper” diye cevaplar vermişsiniz. Ben de o zaman problem ne? Neyi dert ettiniz diye sordum. Bu kadar kendinizi yerlere atmanıza gerek yoktu sakin olun. Herkese de atarlı cevaplar vermişsiniz iyi misiniz?size ne hanımefendi sizene sizi ingilendirmiyorsa konu yorum yapmayın benim bakış açım sizinle uymuyorsa bana ne yorum yapmak i.in yorum yapıyorsunuz koca bi sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kesinlikle haklısınız temiz heryerde belli oluyorhakikaten çok temiz, tertemiz kadınlar var. anlamak için bir yol yok zaten ben çok temizim diye bağırıyorlar resmen. her halleriyle tertemiz olduklarını belli ediyorlar.
Düzenli olmak bi kere onlar için alışkanlık
Temızlıgı ertelemezler
Daha az eşya vardır ortalıkta
O tezgah üzerindeki bez varya o bile anlatır size herşeyi
Çaydanlığının dışına bakın
Fırın etrafı davlumbaz
Hatta bedeni gözüküyorsa ordan da (kol bacak) anlayabılırsınız teninden kokusundan falan çünkü evı kadar kendınede bakarlar
(Pis insan 10 metre öteden kokar)
Evde giydiği pijamanın ütüsü varya o bile bağırır ben düzenliyim die
Çocuğu varsa hiç bırıne bakmanıza gerek yok bi çocuk her bakımdan bi evin aynasıdır
Saçla makyajla tırnakla anlayamazsınız kimisi sadece kendıne bakar mesela evınıgötürür
Beyaz çorapta habercidir bu arada.
Tabi yeni evlisiniz.. Eşyalarınız yepyeni, ev pasparlak, çocuk yok, gençlik var, enerji tavan.. Zamanla, çoluğa çocuğa karıştıkça, yaş ilerleyince, işe güce başlayınca da sizi buralarda görmek isterizdediğim gibi bu evlendikten sonra oldu aslında benim dikkat ettiğim şeylerde göz ucuyla olan şeyler bariz belli olan şeyler eğilipte koltuk altlarına bakmıyorum elbette
forumda sizin gibi kendini her bişey sananlar olduğu için her konuya her başlığa saça sapan yorumlar yazdığınız için olabilir mi konu sizi ilgilendirmiyorsa çıkışlar sağdan llütfenHafendi siz durduk yere niye sinir krizi geçirdiniz şimdi? Bir derdinizi yazmışsınız. İnsanlar bu durumun sıkıntı olabileceğini söyleyince “yok hiç sıkıntı olmuyor, her şey süper” diye cevaplar vermişsiniz. Ben de o zaman problem ne? Neyi dert ettiniz diye sordum. Bu kadar kendinizi yerlere atmanıza gerek yoktu sakin olun. Herkese de atarlı cevaplar vermişsiniz iyi misinişu
Bende takıntılı biriyimde ondankesinlikle haklısınız temiz heryerde belli oluyor
çok haklısınızBen kendi evim adına titizim ve hijyen konusunda gerçekten obsesifim. Lakin bir yere gittiğimde didik didik eleştirmek için done aramam, çocuklu kadındır ev dağınıktır, çocuklar orayı burayı parmak izi yapmıştır, şurada biraz toz vardır vs bunlara takılmam. Bunlar o kadar insani ki. Gördüğüm kadarıyla asgari temizlik standartlarını karşılayan bir evse, onu yemem bunu yemem demem. Sonuçta dışarıda yemek yiyoruz, kim bilir ne şartlarda yapılıyor o yemekler. Her şeyi bu kadar düşünürsek kafayı yeriz .
evet olabilir bunu bende düşünüyorumTabi yeni evlisiniz.. Eşyalarınız yepyeni, ev pasparlak, çocuk yok, gençlik var, enerji tavan.. Zamanla, çoluğa çocuğa karıştıkça, yaş ilerleyince, işe güce başlayınca da sizi buralarda görmek isteriz
bende zamanla salarım inşallahEvlendiğimde ve çalışmadığım dönemde bana da temizlik perileri geldi. Sonra dedim ben bu hayata temizlik yapmaya gelmedim o yüzden artık çok umurumda değil ne yalan söyleyeyim. Bulaşığım, yemek artığım beklemez. Tuvaletim lavabolarım temizdir. Masa ve tezgahı tek kullanımlık sleepy ile siliyorum, sarı bezden nefret ediyorum çünkü. Gördüğünüz mutfak beziyle yer silme olayı epey ilginç ama temizlik algısı herkeste farklı. Külotlarla yüz havlularını bir arada yıkayan var düşük derecelerde vs mesela o da bana tiksinç geliyor ama benim evim, benim eşyalarım değil sonuçta. Kendi düzenime bakıyorum.
Muhtemelen evini pis bulduğunuz kişiler sizden daha mutlu ve daha sakinler. Size de şifalar diliyorum hiç iyi görünmüyosunuz. iyi geceler.forumda sizin gibi kendini her bişey sananlar olduğu için her konuya her başlığa saça sapan yorumlar yazdığınız için olabilir mi konu sizi ilgilendirmiyorsa çıkışlar sağdan llütfen
burda laf kalabalığı yapacağına git pis evini temizleMuhtemelen evini pis bulduğunuz kişiler sizden daha mutlu ve daha sakinler. Size de şifalar diliyorum hiç iyi görünmüyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?