- 1 Ekim 2023
- 3.809
- 13.691
- 128
- Konu Sahibi hayatsenveben
-
İlk kez bir eve gittiğimde ,selam kızlar sanırım kafamı temizlikle bozdum önceden kimsenin temiz olup olduğuyla ilgilenmezdim ama evlendikten sonra birine gittiğimde istemsizce temiz değilse bir şey yiyip içemiyorum lavabosunu kullanamıyorum bir kadının temiz olup olmadığını nasıl anlarsınız eskiler kapı önünden derdi o çok doğru apartmanda karşımdaki kadının kapı önü hep dağınık olur çöp olur geçen evine gittik evide öyleydi kimsenin temizliği beni ilgilendirmez evlerine de temiz mi pis mi diye gitmiyorum ama çok dikkatimi çekmeye başladı bu konu mesela bi akrabam mutfakta tezgahtaki bezle tezgahı sildi sonra yeri sildi bana mı anormal geliyor bu hareketler herkes mi böyle
İşte anlatmak istediğimBu şart şurt olayı bende de var. Mesela mutfaktaki bir leğen banyoda kullanılmaz, çocukken mahallede dut ağaçları vardı, komşumuz bizim çamaşır leğenini alıp dut koymuş içine.
Aslında bez olayında sabunla deterjanla yıkayınca temiz oluyor yeri sildikten sonra yıkarsa. Yabancıların titizlik programında o temizlik hastalarından biri, çok kirli ama inanılmaz piş bir klozeti temizledi iyice temiz olduğunu göstermek için de yaladı. Bize ters tabi bunlar.
Ben temiz olduğunu kişisel bakımından, mutfak , banyo ve tuvaletinden anlarım...selam kızlar sanırım kafamı temizlikle bozdum önceden kimsenin temiz olup olduğuyla ilgilenmezdim ama evlendikten sonra birine gittiğimde istemsizce temiz değilse bir şey yiyip içemiyorum lavabosunu kullanamıyorum bir kadının temiz olup olmadığını nasıl anlarsınız eskiler kapı önünden derdi o çok doğru apartmanda karşımdaki kadının kapı önü hep dağınık olur çöp olur geçen evine gittik evide öyleydi kimsenin temizliği beni ilgilendirmez evlerine de temiz mi pis mi diye gitmiyorum ama çok dikkatimi çekmeye başladı bu konu mesela bi akrabam mutfakta tezgahtaki bezle tezgahı sildi sonra yeri sildi bana mı anormal geliyor bu hareketler herkes mi böyle
Bunlardan sonra bi de çok doğurgan olmasıyla övünenler, erkek doğurmasıyla övünenler, sütünün çok bol olup çocuğunu askere gidene kadar emzirenler kapışırTemiz olmak ve mutfakta becerikli olmak ölümüne kapışır. Meşgalesi olmayanlar için dünyadaki ennnn önemli konular bunlar
Sonra kocam yardım etmiyor diye konu açarsınız. Her şeyi bu kadar didikler, memnunniyetsiz memnuniyetsiz dolanırsanız ve süper kadın rolüne girerseniz..bende çalışan birisiyim kendime meşgale bulacak işim var elhamdülillah çalışıyoruz diye emimizi pis bırakmıyoruz yada çalışan kadınız diye pisliğin arkasına sığınmıyoruz dahiyane yorumunuzu kendinize saklayın ve gidin evinizi temizleyin.
selam kızlar sanırım kafamı temizlikle bozdum önceden kimsenin temiz olup olduğuyla ilgilenmezdim ama evlendikten sonra birine gittiğimde istemsizce temiz değilse bir şey yiyip içemiyorum lavabosunu kullanamıyorum bir kadının temiz olup olmadığını nasıl anlarsınız eskiler kapı önünden derdi o çok doğru apartmanda karşımdaki kadının kapı önü hep dağınık olur çöp olur geçen evine gittik evide öyleydi kimsenin temizliği beni ilgilendirmez evlerine de temiz mi pis mi diye gitmiyorum ama çok dikkatimi çekmeye başladı bu konu mesela bi akrabam mutfakta tezgahtaki bezle tezgahı sildi sonra yeri sildi bana mı anormal geliyor bu hareketler herkes mi böyle
Ben gittiğim yerlerde mutfağa bakarım.Bir insanın mutfağı ve lavabosu temizse heryeri temizdir. Dağınıklık olabilir buna bişey diyemem. Kirli de olsa kimsenin evi beni ilgilendirmez,ben temizlemiyorum sonuçta. Takıntılı biriyseniz biyere gitmeyinselam kızlar sanırım kafamı temizlikle bozdum önceden kimsenin temiz olup olduğuyla ilgilenmezdim ama evlendikten sonra birine gittiğimde istemsizce temiz değilse bir şey yiyip içemiyorum lavabosunu kullanamıyorum bir kadının temiz olup olmadığını nasıl anlarsınız eskiler kapı önünden derdi o çok doğru apartmanda karşımdaki kadının kapı önü hep dağınık olur çöp olur geçen evine gittik evide öyleydi kimsenin temizliği beni ilgilendirmez evlerine de temiz mi pis mi diye gitmiyorum ama çok dikkatimi çekmeye başladı bu konu mesela bi akrabam mutfakta tezgahtaki bezle tezgahı sildi sonra yeri sildi bana mı anormal geliyor bu hareketler herkes mi böyle
Oğğ diyeceğimkesinlikle katılıyorum klozeti ıslak mendille silen gördüm tuvalet fırçasıyla hem i.ini hem dışını sürten gördüm gördüğüm kişide bizzat kaynanam hemde kendi evimde yapmıştı bişeyde diyememiştim gidince saatlerce yıkadım banyoyu
Kısacası kadın kadının kurdudurBunlardan sonra bi de çok doğurgan olmasıyla övünenler, erkek doğurmasıyla övünenler, sütünün çok bol olup çocuğunu askere gidene kadar emzirenler kapışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?