bir kadının temiz olduğunu nasıl anlarsınız

Benim annem hep derdi. Temizlik ve düzen evin etrafı ve tuvalet banyodan belli olur. Sabah kalktığı gibi balkonları bahçeyi yıkar. Tuvalet banyo temizliği yapardı. Gerçekten ev mis gibi olurdu.

Kimsenin temizligi pisligi umurumda olmaz benim ya. Asiri inanilmaz bir pislik durumu varsa belki rahat edemem ama, onun disinda elin evine gitmisim, zaten cikacagim, bana ne ki kendi evinde ne yapiyor nasil yasiyor.
Kendim de cok takintili degilim ev temizligi konusunda, ondan olabilir.

Son zamanlarda bende temizliğe biraz taktım ama sadece kendi evimde, başkasının evi ile ilgilenmiyorum, hiç aklıma da gelmez.
Yani tutup bunu düşünmeniz bile çok saçma ve yersiz değil mi sizce?
Dışarıda temiz bulmadığım yerde yiyip içmem olur biter, ama başkasının evine gidip temiz mi pis mi diye düşünmek? Bilemedim..
Siz kimsenin evine gitmeyin bence.

Temizlik ve düzen takıntım var, sabah işe gitmeden WC lavabo mutfak temizlerim akşam çocuklar yattıktan sonra yine ortalığı toparlarım her hafta sonu dip köşe temizlik yaparım ama maalesef kapımın önü çok derli toplu olmaz umrumda da değil açıkçası. Birinin evine gittiğimde çok bariz bir kir yoksa ve rahatsız edici bir koku yoksa gayet rahat yer içerim. Ben kendi evimin düzeninden ve temizliğinden sorumluyum arkadaşımın evine sohbeti için giderim temizliği için değil

Yıkanabilen tezgah bezi ile yer silmek iğrenç bir şey kim olsa tetiklenir. Ama sizin durum klinik bir hale doğru gidiyor gibi, böyle kim ne yapıyor diye bakarsanız bi yerde bişey yiyemezsiniz, bazen göz görmeyecek ki gönül katlanacak, yoksa böyle de yaşanmaz.

Siz klozeti nasıl temizliyorsunuz

Siz klozeti nasıl temizliyor sunuz

Ben açıkçası bunu şurdan anlıyorum. Ben titizim ben aşırı temizim diyorsa o pistir bana göre. Bir iş arkadaşım var. Sürekli temizliğinden titizliğinden bahsediyor. Masası var ya içinden kurt çıkıyor masanın. Hatta amirlerimiz artık onun evrakları da benim masaya koyuyor. Orda bulunmaz burdan al yap diyor. O da sürekli ayyy benim evime gelen tuvaletimi kullanamaz. Ben kimseye gidemem. O pis bence evinde yemek yiyemem. Kaynanam geldi tuvaleti saatlerce yıkadım. Ayyy yeri sildiği bezi tezgaha koydu bla bla. Ama biz işte inanmıyoruz

Oh May god

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…