• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kadının temiz olduğunu nasıl anlarsınız

Tezgah beziyle yer silinmez herkes böyle değil. Babam ;" bir evde yemek yiyecekseniz tuvalete bakın" derdi. Ev bu dağınık olur ,çamaşırlar katlanmamis olabilir, bulaşıkları yerleştirecek vakti olmayabilir ama tuvalet kendini belli eder. 1 gün yıkanmayan tuvalet bile bellidir ve bence de bir kişi temizse tuvaleti temiz olmalı ,havlusu el yıkama lavabosu klozeti ...
kesinlikle katılıyorum klozeti ıslak mendille silen gördüm tuvalet fırçasıyla hem i.ini hem dışını sürten gördüm gördüğüm kişide bizzat kaynanam hemde kendi evimde yapmıştı bişeyde diyememiştim gidince saatlerce yıkadım banyoyu

Tezgah beziyle yer silinmez herkes böyle değil. Babam ;" bir evde yemek yiyecekseniz tuvalete bakın" derdi. Ev bu dağınık olur ,çamaşırlar katlanmamis olabilir, bulaşıkları yerleştirecek vakti olmayabilir ama tuvalet kendini belli eder. 1 gün yıkanmayan tuvalet bile bellidir ve bence de bir kişi temizse tuvaleti temiz olmalı ,havlusu el yıkama lavabosu klozeti ...
kesinlikle katılıyorum klozeti ıslak mendille silen gördüm tuvalet fırçasıyla hem i.ini hem dışını sürten gördüm gördüğüm kişide bizzat kaynanam hemde kendi evimde yapmıştı bişeyde diyememiştim gidince saatlerce yıkadım banyoyu

Kimsenin temizligini umursamam. Kimseye yeterince temiz olmadigini ima etmem. Herkesin kendi hijyen anlayisi. Hic bir ikrami da geri cevirmem, yerim :)) sagligimi etkilemeyecek kadar temiz oldugu surece sorun yok. Afedersiniz ama bu baskalarinin temizligine takili kalanlari itici buluyorum. Tek vasiflari temizlik yapabilmekmis de diger kadinlarla kendilerini bu konuda yaristiriyorlarmis gibi geliyor :))
canım benim evet haklısın bende temizliğinden emin olduğum kişide ikramı geri çevirmem

ya arkadaş bu forumda neden herkes herkese saldırma derdinde anlamıyorum. takıntıysa takıntı
Evet soyle bir baktim biraz saldiri gibi olmus ama insan evlenince bir heves kendi evinehevesle temizli, yapar.Hatta kendi evinde titiz olur ama baskasinin evinin temiz oldugunu nasil anlarin nedir yaa.? Ben de buraya takildim.Yoksa istediginiz kadar titiz olun temiz olun beni alakadar etmez.
Ama yine de cok sert geldiyse kusura bakmayin.Istediginizi yapin.

O zaman dışarda hiç hiç yemek yiyemezsiniz. Kendiniz ve çok iyi tanıdığınız üç beş yakın dışında hiçbir yerde yemek yiyememek demek bu. Bu kadar pimpirikli olmak insanın hayat kalitesini çoook düşürür.
hayat kalitem düşmedi canım benim sadece ps olduğunu düşündüğüm kişilerin evine çok gitmiyorum gerekmedikçe dışardada yemek yiyen birisiyim güvenilir mekanlarda herşeye bir çözüm var elbet

Evet soyle bir baktim biraz saldiri gibi olmus ama insan evlenince bir heves kendi evinehevesle temizli, yapar.Hatta kendi evinde titiz olur ama baskasinin evinin temiz oldugunu nasil anlarin nedir yaa.? Ben de buraya takildim.Yoksa istediginiz kadar titiz olun temiz olun beni alakadar etmez.
Ama yine de cok sert geldiyse kusura bakmayin.Istediginizi yapin.
estafurullah ne demek sadece bu forumda ciddi ciddi saldırı küçük görme çok fazla bende buna sitem ettim aslında siz kusura bakmayın

hayat kalitem düşmedi canım benim sadece ps olduğunu düşündüğüm kişilerin evine çok gitmiyorum gerekmedikçe dışardada yemek yiyen birisiyim güvenilir mekanlarda herşeye bir çözüm var elbet
Mekanın güvenilir olduğunu -eğer kendi mekanınız değilse- hiçbir zaman bilemezsiniz. Madem her şey yolunda, hayat kaliteniz düşmüyor, bir sorununuz yok, konuyu niye açtınız onu anlamadım.

Benim evi anlattın😁😁 evim, dolaplarim gerçekten çok dağınık ama o banyo tuvalet her gün temizlenir
E yani cocuklu ev bu. Ben de mükemmel değilim ama her gece yatmadan tuvalete camasirsuyu gezdiririm havluyu degistiririm sabah da uyanınca yıkarım. Sonra gün başlar. Bazen farkında bile olmadan otomatik yaparım bu rutini😂

Sizi anlıyorum ben de takılırım böyle şeylere dışarıda bir şey yememeye çalışırım yemek zorundaysam pişmiş şeyleri tercih ederim salata ezme gibi şeyler yemem evlerde daha sıkıntı tabii misafirliğe aç gitmeyin ben lavabo da pek kullanmam etrafımda çok dikkat çekici şekilde pis ev hiç yok 🤲
benim malesef bi kaç tane var ve rahatsızda olmuyorlar bende karşı taraf rencide olmadan tuvalet kullanmamaya özen gösteririm ikramları içim almasada tadarım

Her gün lavaboları yıkayan sürekli çamaşır makinesi çalıştıran günlük süpürge tutan ben komşulara çok pasaklı görünüyorum yazdıklarınıza bakılırsa, çünkü evin içini temizlemekten kapının önüne fırsat gelmiyor bir türlü. Gecen gün gözümü karartıp küçük bir bosluk bulup temizledim neyseki 🤭
Ay hiç güleceğim yoktu siz=ben.. hele ikisi bebek 3 çocuklu olunca Kapı önüm fenalarda 🤣

selam kızlar sanırım kafamı temizlikle bozdum önceden kimsenin temiz olup olduğuyla ilgilenmezdim ama evlendikten sonra birine gittiğimde istemsizce temiz değilse bir şey yiyip içemiyorum lavabosunu kullanamıyorum bir kadının temiz olup olmadığını nasıl anlarsınız eskiler kapı önünden derdi o çok doğru apartmanda karşımdaki kadının kapı önü hep dağınık olur çöp olur geçen evine gittik evide öyleydi kimsenin temizliği beni ilgilendirmez evlerine de temiz mi pis mi diye gitmiyorum ama çok dikkatimi çekmeye başladı bu konu mesela bi akrabam mutfakta tezgahtaki bezle tezgahı sildi sonra yeri sildi bana mı anormal geliyor bu hareketler herkes mi böyle
Tezgah silinen bezle yer silinmez zaten ayrı bez kullanıyorum ben. Temizlik konusunda benim dikkatimi en çok çeken yer mutfak ,wc banyo. Eğer tuvalet,klozet falan temizse aynalar diş macunu lekeli izli değilse benim için temizdir. Bir de dağınıklığı hiç sevmiyorum evi her temizleyip düzenlediğimde acayip rahatlıyorum. Ama misafirliğe gittiğimde insanların evini incelemem öyle. Ancak çok zor durumda kalır sıkışırsam wcyi kullanırım o sırada göz ucuyla incelerim. 😂 Eğer ki temizlik yapmanız saatleri alıyor sizi yoruyorsa , her gün tekrar ediyorsanız, misafirliğe gidince de devamlı evin kirli olup olmadığına bakıyorsanjz bu sizi zihinsel ve fiziksel olarak yorar

Mekanın güvenilir olduğunu -eğer kendi mekanınız değilse- hiçbir zaman bilemezsiniz. Madem her şey yolunda, hayat kaliteniz düşmüyor, bir sorununuz yok, konuyu niye açtınız onu anlamadım.
size ne hanımefendi sizene sizi ingilendirmiyorsa konu yorum yapmayın benim bakış açım sizinle uymuyorsa bana ne yorum yapmak i.in yorum yapıyorsunuz koca bi sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

E yani cocuklu ev bu. Ben de mükemmel değilim ama her gece yatmadan tuvalete camasirsuyu gezdiririm havluyu degistiririm sabah da uyanınca yıkarım. Sonra gün başlar. Bazen farkında bile olmadan otomatik yaparım bu rutini😂
Bizim evin de günlük rutini yaa bence otomatik yükleniyor bize 😁😁🙃

Tezgah silinen bezle yer silinmez zaten ayrı bez kullanıyorum ben. Temizlik konusunda benim dikkatimi en çok çeken yer mutfak ,wc banyo. Eğer tuvalet,klozet falan temizse aynalar diş macunu lekeli izli değilse benim için temizdir. Bir de dağınıklığı hiç sevmiyorum evi her temizleyip düzenlediğimde acayip rahatlıyorum. Ama misafirliğe gittiğimde insanların evini incelemem öyle. Ancak çok zor durumda kalır sıkışırsam wcyi kullanırım o sırada göz ucuyla incelerim. 😂 Eğer ki temizlik yapmanız saatleri alıyor sizi yoruyorsa , her gün tekrar ediyorsanız, misafirliğe gidince de devamlı evin kirli olup olmadığına bakıyorsanjz bu sizi zihinsel ve fiziksel olarak yorar
dediğim gibi bu evlendikten sonra oldu aslında benim dikkat ettiğim şeylerde göz ucuyla olan şeyler bariz belli olan şeyler eğilipte koltuk altlarına bakmıyorum elbette

Yani illa ki bir kafeye, avmye gidip yemek yiyip içecek içiyoruz, oralarda tuvaleti de kullanıyoruz. Başkasının evi gözle görülür şekilde pis değilse ben kafaya takmıyorum. Burası pis, ben buraya gitmem diyerek hareketlerimizi kısıtlamış oluruz.
Ben de çok merak ediyorum böylesine titiz olduğunu iddia eden insanlar bir restaurantta yemek yerken mutfak ne dururumda temiz mi diye Uğur Dündar vari baskınlar mi yapıyorlar?

Ben de çok merak ediyorum böylesine titiz olduğunu iddia eden insanlar bir restaurantta yemek yerken mutfak ne dururumda temiz mi diye Uğur Dündar vari baskınlar mi yapıyorlar?
sizin dediğiniz şey hastalık boyutu artık hasta olanlar zaten dışarda yemiyor yiyemezlerde hergün dışarda yemek yenmiyorki ayda 1 en fazla 2 kez yiyoruz

Back