Bir kadınım ve bir kadından hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana göre konu sahibi erkek ve erkek arkadaşından hoşlanıyor ama buraya erkek üye alınmadığı için durumu çevirmiş. yoksa hiçbir kız top musun demez. erkek de top musun diyorsa zaten karşılık vermeyi bırak homofobiktir. hiç tavsiye etmem size saldırabilir bile. erkekler böyle şeylere daha sert tepki veriyorlar genelde çünkü

n bir kavmin helak olmasına sebep olan bir yöneliminizden bahsediyorsunuz sizi bu hisse iten ne bunları araştırıp kendinizi tedavi etmenizi tavsiye ederim bazen anne karnındaki bebeği anne erkek olmasını çok ister ama kız olursa bu tür karmaşalar oluyor bunun için bu duygularınızın normalleşmesi için kırk gün boyunca kaynatılmış nohut suyunu bir bardak içmeniz gerekir bu bir rahatsızlık ve bunu kabul edip kendinizi iyileştirmeniz gerekir tabi kabul edeceksin bu anormalliği Allah yar ve yardımcınız olsun egerki sen erkeksen de horoz suyunu bir bardak içmeniz gerekir kaynatılmış bunlar ibni Sina nin formülleri.lütfen ama lütfen bu mübarek günlerde mantıklı düşünün duygularınıza yenilmeyin bu konuyu kime açsanızda kabul etmez

Nohut suyuyla mı iyileşecek

Bence içinizde yaşayın bu durumu arkadaşınızı en iyi ihtimalle kaybedebilirsiniz . Ve kötü ihtimalleer bunun duyulması ve yayılması

Yonetici uyari yapmis diye öyle yazmisdim art niyet fesat neresinde bunun?
Yöneticinin uyarısı ile sizin yazdığınızın bağlantısı ne? Alakası yok. Herkesi kendiniz gibi düşündüğünüz için çoğu kişinin ban yiyeceğini düşünmüşsünüz. Fesatlığın tanımı bu.
Aynen aynen bakire olmayanları savundum diye neler dedi bana
O farklı bir gezegende yaşıyor. Genellikle savunduğu kadın karakteri '' güçsüz, ezik, çalışamaya karşı, tembel, kadının hizmetçilik yapması '' vs. Bu tipleri genelde destekler zira kişi kendisinden bilir derler o hesap seviyor yani böyle boş işleri Çocuklarına üzülüyorum ben ona benzemeseler bari.

Onunla lez videoları izle, ondan sonra anlarsın.

Her kadın kibar, hanım hanımcık değil ne yazık ki. Burada sözü geçilen kişiden çok daha kaba bir ağıza sahip kadınlar da var. Kısaca ben inanmayı seçtim.

Konuya dönersek;
Hoşlandığınız kişi bir hetero olmasından önce fobik. Hoşlanan bir insan duygularını illa ki belli eder ve sanırım biraz belli ettiniz, kendisi de şüphe ediyor ki, size bu soruyu yöneltti.
'Eşcinsel misin' , 'bi misin' gibi de sorabilirdi ama direkt 'top musun,' demeyi seçti. Homofobik.

Asla açılmayın. Size hayır demekle kalmayıp, sizi açık bile edebilir.

Yok artık pes.

Acaba mı diye düşüneceğine, sor ve kesin cevabı al.

Dediğinizi saçma buldum ne alaka şimdi her şeyi bıraktım erkek olduğumu nereden çıkardıniz

Belki de farkında ve bilerek erkek arkadaşlarından bahsediyor. Yani ben senin gibi değilim, hiç boşuna gelme diyor olamaz mı? Hani ne sen açıl ne de ben senin kalbini kırayım gibi.

Puhahahhahahahahahjajajajajajajajajwjajqjqjja! Dur sunu gay arkadaslarima atayim nohut suyu iyi geliyormus artik p’p’ yerine meme sevecekmissiniz diye!!! Ayy allah da sizi guldursun!

Hiçbir şekil yakınlaşamazsın. Oyle sitelere takılman gerekli. Gerçek hayatta sökmez bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…