Dünyayı şu cümleleri sarfedenler kötüleştiriyor asıl. Edepsiz, üslupsuz.Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Hikaye zayıf,oyunculuk kötü.Alakası yok ne yapmam gerekiyor diye bakıyordum ama kimde bu konu hakkında konu açmamisti bende yazdim
Bu da yeni moda oldu herhalde.Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum
Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.
Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Dünya kötüyse kendi doğrusunu dayatan, kendinden başka kimselere saygısı olmayan, dünya görüşü okyanuslardan habersiz ufacık bir fanusta yaşayan japon balığı kadar dar olan, sürekli nefret suçu işleyerek ve habis düşünceleriyle zehir saçarak yaşayan kişiler yüzünden kötü. Sizin normaliniz herkesi enterese etmiyor.Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Dünyayı kötüleştiren, farklı yönelimleri olan insanlar mı? Nefretini kusmaktan hiç sakınmayanlar, bir cana zarar vermekten rahatsız olmayanlar, tecavüzcüler, kendi menfaatleri doğrultusunda her şeyi yapabilenler dünyayı iyileştirmek adına ne yapıyor acaba merak ettim.Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Ablacim size asilmadi,sizinle birlikte olmak istemedi,neden bu kadar yükseldiniz..?Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
BılorsınKız zaten erkeklerı anlatıomuş. Sen bılorsın yınede. Kalp kırıklıgı çok zor
Bi bitin yaaBir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum
Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.
Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Anneler kulübü yazıyor. Evladınızın cinsel yöneliminden nasıl bu kadar eminsiniz?Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Daha saçma bir bağlam kurulamaz gerçekten. Evet insanlar o kadar salak ki, eşcinselliğin bu denli kabul görmediği topraklarda, öldürülme riski taşıdıkları bu topraklarda sırf dikkat çekmek için hemcinsinden hoşlanır oldu.Bu da yeni moda oldu herhalde.
Evet tercihlere saygımız var ama artık dikkat cekmek isteyen herkes hemcinsinden hoslanmaya basladı.
Top mu? Bu devirde bu tabir kaldı mı,üstelik bir kadına top musun sen ?çok kaba bir kadın mışUzun zamandır kendisinden hoşlanıyorum
Bir ara bana şey demişti,"hiç erkek arkadaşın yok,top musun sen?" Demişti.sakasina dememisti sanirim gayet ciddiydi
Ben de bunu yazacaktım. Konu sahibi erkek ve gay, nabiz yoklamak için bu konuyu açmış ama kullandigi dilin üstünde daha çok calismasi lazimdi. Cik, olmamisBence konu gerçek, fakat konu sahibi erkek. Top musun sen diye sormaz hiç bir kadın.