Bir kadınım ve bir kadından hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim niye başkasinin yoneliminden dolayi kişkirsin, kimseye bir şey dememiş ki kadin?
Atılan mesajlar ortada Ciri..
Allahsiz diyen var,sapik diyen var.
Ben bunun olacağını ongordugum için söyledim.
Kiskirtmis mi,evet.
Ayrıca Ne konu ne şahıs inandırıcı gelmiyor bana.
Kimseye bir şey demesine gerek yok,amacına ulaşmış üstelik.
Sormasın demiyorum ben,ama sorarsa böyle rahatsız olup laf söyleyenler de olur diyorum.
Nitekim olmuş.
Çok Avrupai bir forum gibi düşünmeyin..
Ve bu normal bu ulke şartlarında,değişmez.

Heteroseksüel birine böyle bi teklif hem onu sizden uzaklaştırır,hem de rahatsız eder.Bence hiç denemeyin.Arkadas olarak kalın.

bence toptan biseksüeliz ama farkında değiliz
konuşmadan bilemezsin o yüzden
ama tersini de göze alman lazım

Son düzenleme:
çok merak ediyorum birinin birini sevmesinden
birilerinin birbirleriyle sevişmesinden kime ne
onları mı öpüyolar? diyesim geliyor

Bence yaşadıklarınız gayet normal. Olması gereken bu aslında. İnşallah sizin gibi hisseden, düşünen bir kadın karşınıza çıkar.

çok merak ediyorum birinin birini sevmesinden
birilerinin birbirleriyle sevişmesinden kime ne
onları mı öpüyolar? diyesim geliyor

Nebileyim. konuda niye kadinlardan hoşlaniyorsun diye sinirlendi bazilari, başka bir uye de gelmiş neden erkeklerden hoşlaniyorsunuz bu nasil mumkun gibi akil almaz bir sorgulama içinde. Cidden kime ne yani istersen git koltuktan hoşlan.

bak bunu çok mantıklı buldum

yahu ağaçla taşla evlenen duvarla nikah kıyan
şişme bebekle düğün yapan var
biz hala lut kavmindeyiz
allah akıl fikir versin

şu yazdığınız şeyden ne kadar kötü, fesat ve kalitesiz bir insan olduğunuz belli oluyor. Size aileniz hiç terbiye edep öğretmedi mi? Nerede büyüdünüz böyle?

şu yazdığınız şeyden ne kadar kötü, fesat ve kalitesiz bir insan olduğunuz belli oluyor. Size aileniz hiç terbiye edep öğretmedi mi? Nerede büyüdünüz böyle?
Ben Müslüman ülkesinde Türkiye de büyüdüm sen Hindistan'da ineğe taparakmi büyüdün peki bana tepki vereceğine 2gun sonra kızına oğluna musallat olacak şu çift cinsel sapıklara tepki ver tatlim tamm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…