- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.339
Atılan mesajlar ortada Ciri..Kim niye başkasinin yoneliminden dolayi kişkirsin, kimseye bir şey dememiş ki kadin?
çok merak ediyorum birinin birini sevmesindenHassas konu oldugunu dusunmuyorum. Birini seviyorum acilayim mi acilmayayim mi sormuş alti ustu, biz de yanitladik kendimize göre hassas ne var bunda? Hassas hale getiren "bu çok hassas aman linç gelecek, kiskirtma sorusu vs" diyenler bence.
Kim niye başkasinin yoneliminden dolayi kişkirsin, kimseye bir şey dememiş ki kadin? Milletin cinselliginden dolayi sinir harbi yaşayanlarin da kendi sorunu.Konu gercektir degildir bilemem ama kadindan hoşlaniyor diye soru da mi soramayacak bu insan.
Bence yaşadıklarınız gayet normal. Olması gereken bu aslında. İnşallah sizin gibi hisseden, düşünen bir kadın karşınıza çıkar.Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum
Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.
Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
çok merak ediyorum birinin birini sevmesinden
birilerinin birbirleriyle sevişmesinden kime ne
onları mı öpüyolar? diyesim geliyor
Olması gereken bu olsaydı sen dünyaya gelemezdin kiBence yaşadıklarınız gayet normal. Olması gereken bu aslında. İnşallah sizin gibi hisseden, düşünen bir kadın karşınıza çıkar.
Nebileyim.konuda niye kadinlardan hoşlaniyorsun diye sinirlendi bazilari, başka bir uye de gelmiş neden erkeklerden hoşlaniyorsunuz bu nasil mumkun gibi akil almaz bir sorgulama içinde. Cidden kime ne yani istersen git koltuktan hoşlan.
şu yazdığınız şeyden ne kadar kötü, fesat ve kalitesiz bir insan olduğunuz belli oluyor. Size aileniz hiç terbiye edep öğretmedi mi? Nerede büyüdünüz böyle?Lan senin Allah in kitabın varmı sen Müslüman misin milletin aklıyla mi oynuyorsun sizin gibi insanlar keşke hiç doğmasa acaba seni babanmi doğurdu sende birşeyler ters gittiğine göre yada seni baban sıçt mi
Peki sizler böyle birşeye nasıl tepkisiz kalıyorsunuz Müslüman ülkesindesiniz farkındasınız degilmi Lut kavmi ne dönecek sonumuz bu tip insanlar yüzünden ve sizlerde dilsiz ve sağırNasıl bir üslup bu hanımefendi. hey allahım ya.
Ben Müslüman ülkesinde Türkiye de büyüdüm sen Hindistan'da ineğe taparakmi büyüdün peki bana tepki vereceğine 2gun sonra kızına oğluna musallat olacak şu çift cinsel sapıklara tepki ver tatlim tammşu yazdığınız şeyden ne kadar kötü, fesat ve kalitesiz bir insan olduğunuz belli oluyor. Size aileniz hiç terbiye edep öğretmedi mi? Nerede büyüdünüz böyle?