Bir kadınım ve bir kadından hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi heteroseksuel olan ve bunu baya belli eden birine bosuna acilmayin derim. Baska ulkede olsa neyse ama burda size hayati dar da edebilir eger ayni cevredeyseniz. Kendizi kalp kirilmasindan koruyun. Bu arada buna benzer bir seyi hetero ciftler icin de soyleyebilirim. Bir kiz kendisine surekli baska kizlardan bahseden bi adama acilmamali bence. Cunku karsisindakinin mesaji net. Benim de ‘benden sana is cikmaz’ demek istedigim insanlara bu muhabbeti etmisligjm var. Ama esimle birlikte olabilmek icin zaten suruncemede olan onceki iliskimi sak diye noktalamistim.

Hoşlandığınız kadın farkına varmamış bir biseksüel de olabilir yani açılmakta o kadar sorun yok yani sizden de hoşlanabilir, bunlar imkansız değil ama çok olası da değil. Ama homofobik olursa demişsiniz, ben ona takıldım. Homofobik biriyle neden arkadaş olasınız? Sizin varlığınıza nefret duyan biri ile arkadaş olmamalısınız. Bence açılmadan önce bu kadının farklı cinsel yönelimlere bakış açısını öğrenmelisiniz.

Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum

Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.

Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Lan senin Allah in kitabın varmı sen Müslüman misin milletin aklıyla mi oynuyorsun sizin gibi insanlar keşke hiç doğmasa acaba seni babanmi doğurdu sende birşeyler ters gittiğine göre yada seni baban sıçt mi 😄

Başkasının cinsel yönelimi sizi ve ya başkasını neden kışkırtıyor, gerçekten?
Ben inanmadım konuya.
Açık ve net,siz neden başkası için bu kadar merak buyurdunuz.
Ki dediğim gibi de olmus ; kimisi sapik demiş kimisi farklı bir şey.
Hatta bakin bir post ustte neler yazılmış
Zaten haklı çıkmışım.
Böyle konular hassastır,ona istinaden söyledim.

Lan senin Allah in kitabın varmı sen Müslüman misin milletin aklıyla mi oynuyorsun sizin gibi insanlar keşke hiç doğmasa acaba seni babanmi doğurdu sende birşeyler ters gittiğine göre yada seni baban sıçt mi 😄
Şu üslupla konuşan sen müslüman olduğuna emin misin?

Ne çirkin bir üslup böyle. Haşa Allah'ın işine de mi karışmaya başladınız siz ? İnsanları bu derece yargılama hakkını kendinizde nereden buluyorsunuz? Başkanının dini inanışı, hayat görüşü hakkında pervasızca konuşma cüretini nerede buluyorsunuz? Siz Allah'tan bir garanti mi aldınız da kendi derdinizi bıraktınız başkasını yargılıyorsunuz? Bu nefret ve kin üslubu insanları birbirine kırdırmaktan başka bir işe yaramıyor. Tasvip etmeyebilirsiniz, hayat görüşü size uymayabilir ama bu insanlara çirkin çirkin konuşma hakkını kimse vermez size. Ayıp yahu ağzınız var elleriniz yazı yazabiliyor diye insanlar hakkında aklınıza gelen her şeyi yazabileceğinizi/ konuşabileceğinizi zannediyorsunuz.

Mesela benim yok leş üsluplu varlık, bu bir sorun mu, ayrıca sana ne insanların inançlarından veya inançsızlıklarından; kaldı ki konu bu mu? Seni nasıl iki varlık meydana getirdi de ortalığa saldı merak ediyorum. İnsan olmak insan evladı gibi konuşmak bu kadar mı zor?

Ne çirkin bir üslup böyle. Haşa Allah'ın işine de mi karışmaya başladınız siz ? İnsanları bu derece yargılama hakkını kendinizde nereden buluyorsunuz? Başkanının dini inanışı, hayat görüşü hakkında pervasızca konuşma cüretini nerede buluyorsunuz? Siz Allah'tan bir garanti mi aldınız da kendi derdinizi bıraktınız başkasını yargılıyorsunuz? Bu nefret ve kin üslubu insanları birbirine kırdırmaktan başka bir işe yaramıyor. Tasvip etmeyebilirsiniz, hayat görüşü size uymayabilir ama bu insanlara çirkin çirkin konuşma hakkını kimse vermez size. Ayıp yahu ağzınız var elleriniz yazı yazabiliyor diye insanlar hakkında aklınıza gelen her şeyi yazabileceğinizi/ konuşabileceğinizi zannediyorsunuz.
Ben de bunu anlamıyorum. Sevmeyebilir, onaylamayabilir kesinlikle kimse bunu beklemiyor, dini tarafını da burada kimse tartışmıyor -ki zaten yeri burası değil ve inançlıysa başkasında günâh olarak nitelendirilen onun hanesine de yazılmıyor; kendi sınırlarını ihlâl etmediği ve şahsına zarar gelmediği takdirde bir sorun da yoktur, neden insanları rahat bırakmıyorlar? Saygı duymaktan başka çaremiz mi var, çeşit çeşit insanlarız, birbirimizi mi boğazlamalıyız, bu şekilde aşağılamalı mıyız? Gerçekten böyle insanlardan tiksinti duymaya başladım. Saf kötülükten başka bir şey değil.

Ben de bunu anlamıyorum. Sevmeyebilir, onaylamayabilir kesinlikle kimse bunu beklemiyor, dini tarafını da burada kimse tartışmıyor -ki zaten yeri burası değil ve inançlıysa başkasında günâh olarak nitelendirilen onun hanesine de yazılmıyor; kendi sınırlarını ihlâl etmediği ve şahsına zarar gelmediği takdirde bir sorun da yoktur, neden insanları rahat bırakmıyorlar? Saygı duymaktan başka çaremiz mi var, çeşit çeşit insanlarız, birbirimizi mi boğazlamalıyız, bu şekilde aşağılamalı mıyız? Gerçekten böyle insanlardan tiksinti duymaya başladım. Saf kötülükten başka bir şey değil.
Hayatta kendi olarak yer almamanın verdiği bir kompleks tabii ki. Kafa yok, iş yok, kendine ait bir fikir zaten yok. Elde yalan yanlış bildiği bir inancı var kendini bu açıdan üstün görüyor yapabildiği hiçbir şey yok başka. Onlar da bu açıdan saldırıyor. Mesela faşizm, ırkçılık ve daha pek çok saçma sapan düşünce fanatikler de benzeri hislerden beslenir. Falan filan işte. Başkasını anlamak, empati yapmak ,destek olmak zordur. Yargılamak, küfredip reddetmek ve dahi linç etmek çok daha kolaydır. Beyin aktivitesi istemez. Üstelik ilkelce bir güdüyle kendini üstün hissettirir.

Ben inanmadım konuya.
Açık ve net,siz neden başkası için bu kadar merak buyurdunuz.
Ki dediğim gibi de olmus ; kimisi sapik demiş kimisi farklı bir şey.
Hatta bakin bir post ustte neler yazılmış
Zaten haklı çıkmışım.
Böyle konular hassastır,ona istinaden söyledim.

Hassas konu oldugunu dusunmuyorum. Birini seviyorum acilayim mi acilmayayim mi sormuş alti ustu, biz de yanitladik kendimize göre hassas ne var bunda? Hassas hale getiren "bu çok hassas aman linç gelecek, kiskirtma sorusu vs" diyenler bence.

Kim niye başkasinin yoneliminden dolayi kişkirsin, kimseye bir şey dememiş ki kadin? Milletin cinselliginden dolayi sinir harbi yaşayanlarin da kendi sorunu. 🤷 Konu gercektir degildir bilemem ama kadindan hoşlaniyor diye soru da mi soramayacak bu insan.

İsmi kadınlar kulübü olan bir sitede biri neden ben kadınım diye başlık yazma ihtiyacı duyar ki.

Delikanlı, biraz kızların arasına karış. Hiçbir kadın diğer kadına erkek arkadaşı yok diye “top” demez. O sizin cinsin muhabbeti.

Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.

Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Yani escinsel degil galiba nedir erkek arkadaşı var erkekleri cekici buluyor daha napması lazım kendisini belli etmesi icin:) acılmayin bence . Arkadaşlıginiz bozulur

Siz çok kötü niyetli birisiniz kadın size yakın arkadaşı gibi hoşlandığı tipleri beğendiği erkekleri anlatıyor siz fırsatçı gibi yaklaşıyosunuz bi punduna getirip yürümeye çalışacaksınız kaldı ki kadın erkeklerden hoşlanıyo bunu bildiginiz halde. Benzer durum başıma geldi iğrenç bi durum bi de ısrarcı had sınır bilmezin tekiydi allah hemcinslerimi korusun tacizin böylesinden. Tüylerim diken diken oldu yine hatırlayınca.

Ayrıca tercih denince tercih değil yönelim diye çemkirmesini biliyor insanlar ama bu kesinlikle özentilik, new age akım veya moda. Dümdüz yaşayan sıradan insanları rahatsız etmeyin içinizde yaşayın ne hissiniz varsa

Diyelim ki o da sizden hoşlanıyor ne olacak o zaman?

Siz çok kötü niyetli birisiniz kadın size yakın arkadaşı gibi hoşlandığı tipleri beğendiği erkekleri anlatıyor siz fırsatçı gibi yaklaşıyosunuz bi punduna getirip yürümeye çalışacaksınız kaldı ki kadın erkeklerden hoşlanıyo bunu bildiginiz halde. Benzer durum başıma geldi iğrenç bi durum bi de ısrarcı had sınır bilmezin tekiydi allah hemcinslerimi korusun tacizin böylesinden. Tüylerim diken diken oldu yine hatırlayınca.

Ayrıca tercih denince tercih değil yönelim diye çemkirmesini biliyor insanlar ama bu kesinlikle özentilik, new age akım veya moda. Dümdüz yaşayan sıradan insanları rahatsız etmeyin içinizde yaşayın ne hissiniz varsa
Size ısrarcı davranan kadın konusunda kesinlikle haklısınız. Allah uzak etsin. Ama konu sahibinin tacize yakın bir davranışı yok. Erkek olupta onun gibi arkadaş ayağı yapan da çok insan var. Bu o kadar absürt bir şey değil

Size ısrarcı davranan kadın konusunda kesinlikle haklısınız. Allah uzak etsin. Ama konu sahibinin tacize yakın bir davranışı yok. Erkek olupta onun gibi arkadaş ayağı yapan da çok insan var. Bu o kadar absürt bir şey değil
Erkeğe kondurabilirsiniz ama kadına konduramıyorsunuz işte belli ölçüde özel muhabbetlere de giriyosunuz ama bi bakıyosunız arkadaş dediğiniz kadın farklı gözle bakıyomuş dinliyomuş. Ben arkadaş dediğim erkekle sütyen modeli falan konuşmam mesela ama kadın kadına oluyo bu muhabbetler, bunu karşıdaki kişinin aslında sapıkça niyetlerle dinlediğini farkettiğinizde kendinizi çok iğrenç bi durumda buluyorsunuz. Belki tepkim fazla sert kaçtıysa aşırı tepki verdiysem sebebi o durumla özdeşleştirmemdendir haklısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X