Tam olarak anlayamadım ne yapmalıyımAçıkça size sormuş ve fark ettiği için de erkeklerden bahsetmiş. Görüşmeyin. En azından kendinizi korumuş olursunuz.
Genelde pazar günleri, bu saatlerde uykusu kaçan ergenler dayaklı aksiyonlu konu açar ve giderlerdi. Şimdi okul da tatil hepsi buraya doluşacak galiba
Bende bilmiyorum uzun zamandır seviyorum sadece yakınlaşmak istemiştim
Homofobik olmasa bile demiştim ama zaten arkadaşınız homofobikmiş, top falan çok çirkin kelimeler, size açılın yahut açılmayın diyemem lakin bence bir süre daha bekleyin ve arkadaşınızı iyi tanıyın, kalbiniz kırılabilir.Uzun zamandır kendisinden hoşlanıyorum
Bir ara bana şey demişti,"hiç erkek arkadaşın yok,top musun sen?" Demişti.sakasina dememisti sanirim gayet ciddiydi
Teşekkür ederimHomofobik olmasa bile demiştim ama zaten arkadaşınız homofobikmiş, top falan çok çirkin kelimeler, size açılın yahut açılmayın diyemem lakin bence bir süre daha bekleyin ve arkadaşınızı iyi tanıyın, kalbiniz kırılabilir.
Top musun mu dedi?Uzun zamandır kendisinden hoşlanıyorum
Bir ara bana şey demişti,"hiç erkek arkadaşın yok,top musun sen?" Demişti.sakasina dememisti sanirim gayet ciddiydi
25 yaşında olsada kişiliği böyle yapabileceğim bir sey yokTop musun mu dedi?
25 yaşındaki biri mi dedi bunu?
Konu benim için inandırıcılığını yitirdi ama hadi doğruysa diyorum kesinlikle açılmayın.
Ama sevgilisi olmayan bir kıza da top musun demez ki erkek arkadaşı gibi25 yaşında olsada kişiliği böyle yapabileceğim bir sey yok
Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum
Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.
Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Bu yorum son derece saygisizca, sapik nedir ya?Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Dediğiniz şeye katılmıyorum düşünce tarzınız iğrençBence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Bencede ya çok saçma o an engeli basmak istedim ama yapmadim sanirim salagimAma sevgilisi olmayan bir kıza da top musun demez ki erkek arkadaşı gibi
Belkide hislerini anladı o yüzden böyle saçmaladı ve bir şekilde soğumani istiyorBencede ya çok saçma o an engeli basmak istedim ama yapmadim sanirim salagim
Kendi gibi olmayan, hissetmeyen, davranmayan, herkese nefret duyup, nefret kusan sizin gibiler dunyayi kotulestiriyor asil, onu bi anlayin artik.Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
bir kadının bir kadına "top musun" diyeceğini düşünmüyorum yaUzun zamandır kendisinden hoşlanıyorum
Sizin tipiniz haliniz tavrınız tarzınız v.s nasıl? Yeni tanıştığınız bir arkadaş sanırım çünkü homofobik olup olmadığını çözmek pekte zor değil.Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum
Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.
Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Onun erkek çevresi geniş olduğu için sanırım öyle konuşup kendini daha farklı hissediyorbir kadının bir kadına "top musun" diyeceğini düşünmüyorum ya
konu inandırıcılığını yitirdi bende..
Yok yakınız ama yönelim hakkında konuşmadık hiç konuyu açsam da geçiştirdiSizin tipiniz haliniz tavrınız tarzınız v.s nasıl? Yeni tanıştığınız bir arkadaş sanırım çünkü homofobik olup olmadığını çözmek pekte zor değil.
Şakayla karışık bile sorulabilir bu soru, "bir kadın senden hoşlanma ve ciddi anlamda seni arzulasa nasıl tepki verirdin" diye. Ve konu konuyu açar sende hangi yoldan gideceğine dair bir fikir edinmiş olursun.
Homofobik olup olmaması bence pekte işinize yaramayacak, örneğin ben hiç homofobik değilim hatta biraz ilgimi bile çekerler hayat tarzları farklı gelir merak ederim v.s ama asla ve asla eğilimim yoktur hiç olmamıştır, bir kadınla kendimi düşünemem bileYok yakınız ama yönelim hakkında konuşmadık hiç konuyu açsam da geçiştirdi