Bir kadınım ve bir kadından hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak anlayamadım ne yapmalıyım

Bende bilmiyorum uzun zamandır seviyorum sadece yakınlaşmak istemiştim

Bence yapmayin. Yani kadinlardan hoşlanmayan biri için cook rahatsiz edici.
Bir arkadaşim daha dogrusu yeni tanistigim bir kadin, kadinlardan yani benden hoşlandigi belli etmişti hareketleriyle ve direkt gorusmek istemedigimi soyleyip numarasini silip engellemistim.

Karşinizdaki kesin heteroysa oyle yakinlaşiriz belki etkileşme filan olur saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Hiç iyi hissettirmiyor. Ha çok merak ediyorsaniz deneyim görün tabi.

Uzun zamandır kendisinden hoşlanıyorum
Bir ara bana şey demişti,"hiç erkek arkadaşın yok,top musun sen?" Demişti.sakasina dememisti sanirim gayet ciddiydi
Homofobik olmasa bile demiştim ama zaten arkadaşınız homofobikmiş, top falan çok çirkin kelimeler, size açılın yahut açılmayın diyemem lakin bence bir süre daha bekleyin ve arkadaşınızı iyi tanıyın, kalbiniz kırılabilir.

Teşekkür ederim

Uzun zamandır kendisinden hoşlanıyorum
Bir ara bana şey demişti,"hiç erkek arkadaşın yok,top musun sen?" Demişti.sakasina dememisti sanirim gayet ciddiydi
Top musun mu dedi?
25 yaşındaki biri mi dedi bunu?
Konu benim için inandırıcılığını yitirdi ama hadi doğruysa diyorum kesinlikle açılmayın.

Top musun mu dedi?
25 yaşındaki biri mi dedi bunu?
Konu benim için inandırıcılığını yitirdi ama hadi doğruysa diyorum kesinlikle açılmayın.
25 yaşında olsada kişiliği böyle yapabileceğim bir sey yok

Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .

Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Dediğiniz şeye katılmıyorum düşünce tarzınız iğrenç
nefret etsenizde karşı tarafa bu nefreti kusmamanız lazım

Kendi gibi olmayan, hissetmeyen, davranmayan, herkese nefret duyup, nefret kusan sizin gibiler dunyayi kotulestiriyor asil, onu bi anlayin artik.

Sizin tipiniz haliniz tavrınız tarzınız v.s nasıl? Yeni tanıştığınız bir arkadaş sanırım çünkü homofobik olup olmadığını çözmek pekte zor değil.
Şakayla karışık bile sorulabilir bu soru, "bir kadın senden hoşlansa ve ciddi anlamda seni arzulasa nasıl tepki verirdin" diye. Ve konu konuyu açar sende hangi yoldan gideceğine dair bir fikir edinmiş olursun.

bir kadının bir kadına "top musun" diyeceğini düşünmüyorum ya
konu inandırıcılığını yitirdi bende..
Onun erkek çevresi geniş olduğu için sanırım öyle konuşup kendini daha farklı hissediyor

Yok yakınız ama yönelim hakkında konuşmadık hiç konuyu açsam da geçiştirdi

Yok yakınız ama yönelim hakkında konuşmadık hiç konuyu açsam da geçiştirdi
Homofobik olup olmaması bence pekte işinize yaramayacak, örneğin ben hiç homofobik değilim hatta biraz ilgimi bile çekerler hayat tarzları farklı gelir merak ederim v.s ama asla ve asla eğilimim yoktur hiç olmamıştır, bir kadınla kendimi düşünemem bile arkadaşımın bana karşı böyle bir yöneliminde ters teper fena kalp kırarım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…