- 18 Ağustos 2022
- 1.156
- 2.126
- 29
Merhaba kızlar. Boşanma aşamasında olduğum eşim, yine boşanma sürecindeyken bir kadınla buluşmuş. Kadın bana ulaştı İnstagram’dan. ‘Sen M…’nin karısı mısın’ dedi. Ben de resmi olarak evli olduğumuz için kağıt üstünde evet dedim. Ex eş gidip kadına bütün her şeyi anlatmış meğerse. Kadın benden daha hakim boşanma sürecine. Kadınla konuşmayı kesmişler. Bana ulaşıp yazması canımı sıktı. Ben de arkadaşlarımız aracılığıyla, benim adımı sanımı kimseye vermemesini ve özelimi kimseye açmamasını söyledim. Bu kadın yazdı diye de profil gönderdim. Annesinin üstüne yemin ediyormuş, ben bu kadını tanımıyorum diye ama kadın her şeyi biliyor. Ben o kadar kişiye derdimi açtım, birinden duymuştur diyormuş. Ya kim gelip senin olmayan yuvanı bozmaya çalışsın ki. Sen kimsin de insanlar sana kötülük yapsın, gidip karına yazsın falan. Çok sinirim bozuldu. Acaba biri cidden bilerek mi yaptı. Kadın tüm detaylara hakim ve profil fake değil. Bulacağım yapanı hesabını soracağım diyor. Sizce öyle bir ihtimal var mı? Bence net buluştu bu arada. Boşanma sürecinde öyle bir şey yapmam diyor. Hala evliyiz neticede.