Bir kadın için Polis olmak..

Yardım yapılmasa bile saygı gösterilip bir dua edilebilir. Sizde bunu deneyin
Lütfen.

yani yardım falan edilmiyor hanım efendi bir kaç yakın arkadaşı falan destek oluyorsa oluyodur bunları biliyoruz kaç şehit ailesi var bunların hepsine yardım etme mümkün değil zaten dua tabi ediyoruz benim bahsettiğim bambaşka o unutmuyoruz falan diye kükreyenlere

Siz nasıl unutuyorsaniz , unutmayan insanlarda var elbet .
Şehitlerimizden bahsederken
Ölüleri 2 güne unutuluyor lafı çok saygisizca acimasizca geldi ve uyardım.
Neyse iyi akşamlar.

Neyse iyi akşamlar.
iyi akşamlar dediğim gibi siz unutmuyorsanız elinizden geleni yapıyorsanız eli öpülecek insansınız yoksa sizinde kutrur kuru onutmamanızın bir faydası yok toplumda birazcık alkış alabilirsiniz başka bir işe yarıyacağını sanmam

Anlamadiğiniz konulara lütfen fazla yorum yapmayın.

Neyse iyi akşamlar.

Katiliyorum
Insanlar canlarini veriyor yahu
20 yasindaki cocuklar oluyor. Onlari yetistiren analar, o kadinlar kahroluyor cenazeleri basinda insanin yuregi parcalaniyor. Benim cocugum yok ama o kadinlarin istirabini gormeye katlanamiyorum.
Bunca acidan 2 gunde unutuluyor seklinde bahsetmek cok terbiyesizce ve saygisizca

Cok saygisiz ve de terbiyesizsiniz. Siz sicak yataginizda guvenle huzurla uyuyun diye canlarini veren insanlardan bu sekilde bahsedemezsiniz.

Anlamadiğiniz konulara lütfen fazla yorum yapmayın.

neyi anlamıyorum hanım efendi sizin içi boş vatan severliğinizi anlamıyorum onu diyosan evet gerçekyten çok anlamsız vatanımı sevdiğim için polisim e ozaman bedava yap diyorum işin hakkı 5000 bin diyor vatanseverler şehitleri unutmuyoruz diyosunuz ne yapıyosunuz diyorum teşkilat yardım ediyo diyosunuz sonra yardım edilmese bile dua ediyoruz diyosunuz allah duanızı kabul etsin hanım efendi kuru içi boş vatan severliğinizi alın gidin lütfen para için yapılan görev ile vatan severliği çok karıştırmışşsınız siz onlar çok ayrı şeyler ama şu ortamda mecbur böyle düşüneceksiniz yoksa vatan hainliği çok kolay bu memlekette 3 kişi toplanıp düşüncesini beğenmediği insana hain deyince hain oluyor

gerçekleri yüzünüze çarpınca saygısızda oluyorum hainde demi bugün şehit oldu ağlıyalım yarın düğün var oynıyalım kafasında bir insan değilim ateş düştüğü yeri yakar ben ölürsem kimse benim ailemden fazla üzülmez bunu söylüyorum ben unutmuyorum ençok ben vatanseverim falan vatan severlik öyle bişey değil

Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz teşkilat dediğim tüm polisler her ay maaştan yardım ediliyor diyorum. Sizin için de yardım etmeseniz dahi bı dua edin bı saygı gösterin diyorum .

Size bir şey diyeyim mi çekemiyorsunuz polisleri. Başka bir şey değil.
Parasini elbette alacak. Nasıl yaşasın başka türlü , o vatana bakacak koruyacak devlet ona bakacak . Bu bir dayanışma .

Ağlama kardeşim ağlama ama saygili ol!

Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz teşkilat dediğim tüm polisler her ay maaştan yardım ediliyor diyorum. Sizin için de yardım etmeseniz dahi bı dua edin bı saygı gösterin diyorum .

tamam hanım efendi siz vatan seversiniz birşey demiyorum benim ne yapacağımıda ben biliyorum size soracak değilim saygıyı sizden öğrenmicem yani

Size bir şey diyeyim mi çekemiyorsunuz polisleri. Başka bir şey değil.
Parasini elbette alacak. Nasıl yaşasın başka türlü , o vatana bakacak koruyacak devlet ona bakacak . Bu bir dayanışma .

alakası yok polisin askerin aldığı paradada zerre gözüm yok allah daha çok versin hepsine benim tepkim hem ekmek parası için çalışıyosun hemde vatanını sevmeyen yapmaz bu işi diyosun ben polis ve askerliğe meslek gözüyle bakıyorum asker polis mühendis aşcı çöpcu işçi hepsi meslek bunların ve bunlar yapıldığında karşılığı olan meslekler buda para yani sen diyosun ki vatan seviyorumda yapıyorum yoksa 5000 e yapılmaz bende diyorum git başka iş yap 5000 lik başka iş buluyomusun yok o zaman vatan se3vdiğin için yapmıyosun para için yapıyosun senin vatan severliğin ayrı yaptığın işten onu smylüyorum hain saygısız bilmem ne diyosunuz

Ben hakkınızda şikayet maili gönderdim, artık onlar bilir saygısızlık var mı yok mu.
İyi aksamlar

Hadsiz! yolda kedi görse aklı çıkacak insanlar gelmiş burda hırsız uğursuz terörist peşinde ailesini evladını geride bırakıp gece gündüz çalışan polisler için totosunun üstünde ahkam kesiyor. Para almasınmış, çoluğuna çocuğuna kim bakacak? Göze aldığı tehlikeyi hiç bir maaş karşılamaz bunu bi bilin önce. Ayrıca şehitlerin adını anmadan önce pis ağzınızı yıkayın

Ne güzel yazmışsıniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…