Bir kadın için Polis olmak..

Hadsiz! yolda kedi görse aklı çıkacak insanlar gelmiş burda hırsız uğursuz terörist peşinde ailesini evladını geride bırakıp gece gündüz çalışan polisler için totosunun üstünde ahkam kesiyor. Para almasınmış, çoluğuna çocuğuna kim bakacak? Göze aldığı tehlikeyi hiç bir maaş karşılamaz bunu bi bilin önce. Ayrıca şehitlerin adını anmadan önce pis ağzınızı yıkayın
Demek ki yaptıkları iş birilerinin canını fena yakıyor ki ondan bu ağlamalar....

alakası yok polisin askerin aldığı paradada zerre gözüm yok allah daha çok versin hepsine benim tepkim hem ekmek parası için çalışıyosun hemde vatanını sevmeyen yapmaz bu işi diyosun ben polis ve askerliğe meslek gözüyle bakıyorum asker polis mühendis aşcı çöpcu işçi hepsi meslek bunların ve bunlar yapıldığında karşılığı olan meslekler buda para yani sen diyosun ki vatan seviyorumda yapıyorum yoksa 5000 e yapılmaz bende diyorum git başka iş yap 5000 lik başka iş buluyomusun yok o zaman vatan se3vdiğin için yapmıyosun para için yapıyosun senin vatan severliğin ayrı yaptığın işten onu smylüyorum hain saygısız bilmem ne diyosunuz

Evet vatanini sevmeyen yapmaz çünkü hiçbir şekilde polisler hakettiği maaşı almiyorlar..her memur işçi mesai başina maaş alir ek gorevde ekstra ücret verilir..polislerin ne kadar mesai yaptigindan habersizsiniz..çalışma bakani polislere mesai başı maaş vermeyi bütçemiz kaldirmiyor diyor..oyle hersey disardan gorundugu gibi değil tatlim sen her turlu kavga bombali eylem haberlerini vah vahh diye televizyondan izlerken o polisler orda can veriyorlar..bunlari bir polis eşi olarak yaziyorum ne calisma saati belli ne izni nede çıkış saatleri..yillik iznimizi bile ne zaman kullandığımıza kendimiz karar veremiyoruz..gecen beşiktaş macinda patlama oldu ve polislerimizden sehit olanlar vardi ondan onceki ve sonraki gun esim oradaydi görevli polis memuru olarak..calisma arkadaşını kaybetti orada ..simdi bu sartlar cok mu kolay..calisma bakani bile kabul ediyor az aldiklarini bence daha fazla uzatmayalim

Zorunuza gitmiş bir şeyler belli
ne zoruma gidebilir ki terörist mi diyosun sen ve senin gibiler 5 sene önce asker haindir vesayet bitiyor diye hainlerle birlik olup askeri ergenekon davasından idamla mühebbetle yargılarken ben askeri savunuyordum sizin gibi değilim ben siz ve sizin gibiler yine bana aynı şekilde konuşuyordu hainsin sen evet bigün öyle bigün böyle dönmediğim için size göre hainim sizin gibi sözde vatan severler haklı biliyorum bunu

ne zoruma gidebilir ki terörist mi diyosun sen ve senin gibiler 5 sene önce asker haindir vesayet bitiyor diye hainlerle birlik olup askeri ergenekon davasından idamla mühebbetle yargılarken ben askeri savunuyordum sizin gibi değilim ben siz ve sizin gibiler yine bana aynı şekilde konuşuyordu hainsin sen evet bigün öyle bigün böyle dönmediğim için size göre hainim sizin gibi sözde vatan severler haklı biliyorum bunu
Ya sizde yanımdaydiniz o süreçte yani her şeyi biliyorsunuz ya...
Askerimizin de polisimizinde sizin gibilere ihtiyacı yok..
İnşallah su yazdıklarıniza karşılık değecek bır ceza alırsınız.

Ya sizde yanımdaydiniz o süreçte yani her şeyi biliyorsunuz ya...
Askerimizin de polisimizinde sizin gibilere ihtiyacı yok..
İnşallah su yazdıklarıniza karşılık değecek bır ceza alırsınız.

bırakın bu işleri sizin gibiler hep aynı rüzgar nereye eserse oraya dönerimciler

alakası yok polisin askerin aldığı paradada zerre gözüm yok allah daha çok versin hepsine benim tepkim hem ekmek parası için çalışıyosun hemde vatanını sevmeyen yapmaz bu işi diyosun ben polis ve askerliğe meslek gözüyle bakıyorum asker polis mühendis aşcı çöpcu işçi hepsi meslek bunların ve bunlar yapıldığında karşılığı olan meslekler buda para yani sen diyosun ki vatan seviyorumda yapıyorum yoksa 5000 e yapılmaz bende diyorum git başka iş yap 5000 lik başka iş buluyomusun yok o zaman vatan se3vdiğin için yapmıyosun para için yapıyosun senin vatan severliğin ayrı yaptığın işten onu smylüyorum hain saygısız bilmem ne diyosunuz
Tabiiki bi meslek ama.. askerlik siradan bi meslek degil.. adam canini veriyo yeri gelince bu siradan bi meslekse sana gore, siradan anlayisin baya degisikmis..

Tabiiki bi meslek ama.. askerlik siradan bi meslek degil.. adam canini veriyo yeri gelince bu siradan bi meslekse sana gore, siradan anlayisin baya degisikmis..
ekmek parası için riskleri göze alıyorlar çoluğunun çocuğunun rızkı için siz almazmısınız çocukları daha iyi yaşam sürsün diye

ekmek parası için riskleri göze alıyorlar çoluğunun çocuğunun rızkı için siz almazmısınız çocukları daha iyi yaşam sürsün diye

Bu soyledigin dogruda.. is var is var..ofiste calisan biride calisiyo ama hayati riski var mi? En fazla kalp krizidir yani:) askeri polisi ayni kefeye koyamayiz bu durumda dimi?

Bu soyledigin dogruda.. is var is var..ofiste calisan biride calisiyo ama hayati riski var mi? En fazla kalp krizidir yani:) askeri polisi ayni kefeye koyamayiz bu durumda dimi?

kader diye bişey var ölüm saati değişmez benimde değişmez şimdi dağda olan askerinde değişmez o ordan döner yaşar ben masa başında kalp krizi geçirir ölürüm

kader diye bişey var ölüm saati değişmez benimde değişmez şimdi dağda olan askerinde değişmez o ordan döner yaşar ben masa başında kalp krizi geçirir ölürüm
E ozaman şehitlere üzülmeyelim, yada sevdiğimiz birinin ölümüne. Kaderini yaşıyor nasılsa

Oyle ama tevekkul diye birseyde var .. elinden geleni yap gerisini mevlaya birak..her turlu sehit olursa en guzel mertebe ama...kalp kriziyle olmekle kör kurşunla olmek arasinda fark var

:) oda arkadaşın dediği gibi tavekkül belki atlasanda ölmessin saat belli zaten geldiğinde öleceksin 1 sn geç yada erken değil
Yani? Konu nereye geliyor? Ölüm saati belli diyip öylede ölecek böylede ölecek diyip polisi askeri yada vatanı için ölen birini sıradanlaştıralım mı bu mudur demek istediğiniz?

X