Bir isim sorunu da benden :)) bu evlilik kurtulur mu

sizde annesinin adıyla hiç seslenmezsiniz kaynananın içine dert olur adının konsa bile söylenmemesi

Bir bebek dünyaya geldiğinde çiftlerin arası nasıl bu kadar kötü oluyor anlamıyorum. Bebeğinizin adına annesinin adını koymuş tamam size haber vermemiş ama kızınızın adı onu babasız bırakmaktan daha mı önemli bu inadın sebebi mantıklı değil.
İnatlaşmayı bırakın eşinizle karşılıklı yakınlık kurun yoksa olan kızınıza olacak. Evlilik iki tarafın güç savaşı değildir tam tersi bir gemiyi yürüyebilmektir

eğer iki isimden biri istediğiniz bir isimse boşverin ama eğer istemediğiniz isimlerse ikiside bence değiştirin çok sinir bozucu sevmediğiniz bir isimle devam etmeniz.

Anlamayan üyelerin aksine sizi anlıyorum. Tüp bebekle bebeğim oldu.

Farklı bi isimle seslenebilirsiniz yada eşinizi ikna edip 2. Ismi değiştirebilirsiniz. Tanıdığım bi abla vardı nüfustaki ismi farklı kendi ismini farklı söylüyordu. Büyüyünce de değiştirir. Eşinizle oturup konuşun. Sorun neyse çözün olmuyorsa da zorlamanın manası yok

Tek bu yüzden mi bu hale geldiniz başka şeyler yoksa hiç gerçekten yazık..
Seni anlıyorum istemeyebilirsin hatta senden habersiz yaptıysa daha da haklısın ama çaresi var.
Bak benim görümcemin gerçek adını kimse bilmez bile siz en çok ne derseniz öyle çoğalır ve alışır çocukta.
İnşallah eşinizin hayatın başka biri yoktur bence bunun üzerinde gizlice durun

İste tek sorunumuz isim değil. İsim aslında bardağı.taşırdı.. Aramızda cinsel duygusal hiçbişey kalmadı. Adam alenen beni sevmediğini söyledi. Annesi ve esim bebeğim doğduktan sonra iki ay beni.Resmen.depresyona soktular. O.yüzden simdi kadının adını.duyunca ifrit oluyorum. Dayanamiyorum kabullenemiyorum. Diğer.ismi de istemedim.. Normal doğum yaptım ve doğumum cok zordu kendimde olmayısimi fırsat bilerek ismi.koydu.. Tabi ki sadece işim yüzünden yuva yıkılmaz. Bütün şüphelerime rağmen kızım için bekliyorum zaten.. Ha esim kotu biri mi hayır değil..ama bebek olduktan sonra adama biseyler oldu.. Ailesi de araya girince daha beter oldu.. Yani diyorum ya yazdikca bişeyleri farkediyorum bizim sorunlarımız baya büyükmüş. Kendimi toparlayıp en.kısa zamanda konuşacağım net bir şekilde. Evet kimlikte değişmese bile kızıma istediğim isimle seslenecegin. Ve diğer sorunların üzerine odaklanacagim. Beni kesinlikle sevmediğinden emin olursam da çekip gideceğim..

Kocamı kimin nasıl getirdiğinin benim çocuğumla nealakası var? Siz nasıl böyle bi bağ kuruyosunuz
Kocamı doğurdu eee dünyadaki tek erkek mi son erkek mi ?
Benim annem beni doğurmadı mı? Doğurduğunun doğurduğu olduğuna göre onun adı koyulsun
Siz hangi devirde kalmışsınız teyzecim böyle
Kvlerin pabucu karşı köyde annelerin ki başköşede devir bu
İyigünler

Sanirim kendisi de bir babaanne ya da ileride babaanne olacak. Ondan bu saçmalamaları

Kimin papucunun nerede olduguunu hep birlikte okuyoruz

Kimin papucunun nerede olduguunu hep birlikte okuyoruz
Ah teyzecim ah
Gelin istemese kv kucağına alamaz o bebeği boşansa tabiki velayet annede istisna durumlar hariç o babanne görmek istese onunda dava açması gerekiyo görmek için
Bebek nerede ananede
Pabuc nerede annesinin elinde
Yani neymiş anane olmak varmış hayatta menopoza girmediyseniz bitanede kız yapın torun hasreti çekmezsiniz

Burda sorunun bebek oldugunu zannetmiyorum. Herkes elbette kendi bebegiyle olmali. Bu arada ben 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim kv ile yasiyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum ama bu kafalarla zor be canim yinede sansiniz bol olsun. Ha bu arada 2 tane evladim var isimlerini esimle birlikte koyduk biride esimin babaannesinin adi

Bebeğin ismi sorun ismi koyulan kişi sorun
Anneye saksı görevi yapılması sorun işte saksı işte toprak ber suyu oldu bitti kopar çiçeği öyle mi ?
Kadın hassastır ona göre davranılması gerekir.
İnsan hayatında kaç doğum yapıyo 100 tane değil ki annesi babannesi teyzesi halası hepsinin gönlü olsun koy gitsin.

Ben eşimin babaannesinin adını çoçuğuma koymam dümyayı verseler gene koymam çünkü kadını sevmiyorum benim hayatımda eşimden önce yeri var mıydı yoktu kv oda öyle diğerleride

O ismi koyunca kv ömrü mü uzuyo boyu mu?
Değer mi annesi hava atıcak diye evinde huzur bozmaya çocuğun özgüveniyle oynamaya?

Okulda pelinsular zartlar zurtların yanında müberra sırıtmıycak mı? Çocuk babaya değil anneye kızıcak neden karşı çıkmadın ?

( kv ismini bilmiyorum tahminim böyle eski ağır bi isim )

En alta kadar hadi haklisin da o son cumlede fena patldin o nedenek yaa pelinsularin yaninda muberra siritacakmis da bilmemne. Sacmaligin daniskasi. Ozentilik resmen. Tabiki kadini sevmedigin icin istemiyorsan tamam da diğeri sacmaligin dik alasi

benim yazdıklarımı okumadiniz sanirim.. İkisi de istediğim isim değil.. Artı isim yüzünden boşanma eşiğinde değiliz.. Teşekkürler

öyle cok bilindik.isim değil birtanesi.. Diğeri de oldum olası sevdiğim bir isim.değil. Sanırım kızıma istediğim bir isimle hitap edeceğim. Sonra isterse kendisi değiştirsin ya da boşanırsam zaten ilk is değiştirmek olur. Evet ne.yazıkki kadına hep saksı gözüyle bakiliyor.. Fikrimizi soran yok değer kıymet bilen yok.. Ve şu isim koydur ma takıntılarını da anlayamıyorum.

Evliliğiniz elbette kurtulur. Diğer isme siz mi karar verdiniz? Öyleyse onunla seslenin yavrunuza. Keşke bu kadar büyümeseydi mesele. Eşinizle bundan önce nasıl bir evliliğiniz vardı? Eğer başka bir probleminiz yoksa arayı yumuşatmaya bakın. Huzurunuzu bu kadar kaçırmaya değmez. Evladınız da büyüyünce o ismi sildirebilir beğenmezse.

Tek bedende 2 can ol, doğum yap, dikişler, sancılar, göğüs ucu yaralarını, uykusuzlukları sen çek, adam tutsun 2 isme de kendi karar versin yürek yemiş 1 senedir tık yok.... çok enteresan... böyle evlilik olmaz, siz de hiç yanına gitmeyin bence ve hatta boşanın, bunun adı ev-cilik.... başka bişey değil....

Kimlikden sildirin nereden haberleri olucak kı sizde istediğiniz ismi kullanın .isim çok önemli sevmediğiniz bir ismi kullanmak sizi psikolojik olarak çok etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…