- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
sizde annesinin adıyla hiç seslenmezsiniz kaynananın içine dert olur adının konsa bile söylenmemesiMerhaba arkadaşlar . 1 yaşında kızım var Rabbim bağışlarsa. Eşimle kızım 1 aylık olduğundan beri kötüyüz yani.11 aydır. Boşanma muhabbetleri oldu aramızda ve hala da devam ediyor. Esim benim isteğim olmadan kızıma 2 isim koydu biri de annesinin ismi ve ben kizima bu isimle seslenemiyorum.
Sizlere danışmak istediğim şey su
Kızımın ismini değiştirmek istiyorum ama esim kimlikte isim değiştiği taktirde ailesinin ona cephe alacağını söylüyor. Empati yapıyorum evet hakli olabilir ama.ben çok mutsuzum.
Diğeri de biz eşimle hala kötüyüz. Sadece ev arkadaşıyız. 1 yildir kari.koca değiliz. Bir erkek bu kadar uzun sure durabilir mi. Beni aldatma olasılığını da düşünüyorum artık.
Aramızda cinsellik olmama Nedeni ailesi yüzünden tartıştık ve hala bişeyleri aşamadık. Duygusal ve cinsel hicbir bağımız yok. Kafam cok.karışık boşanmayı da düşünüyorum ama net değilim henüz
Okuduğunuz için hepinize teskkurler. Çalışıyorum cevap yazamayabilirim.
Ne guzelde soylemissiniz cocugu tek basina yapmıyoruz bunu herkes biliyor zaten biz karnımızda tasiyoruz biz uykusuz kaliyoruz biz biz biz.... kocalarinizi leylekler getiriyor zaten onlari kimse karinlarinda taşımadı uykusuz kalmadi birtek sizler annesiniz onlarin anneleri yok. Evlenince devir islemi oluyor sanki butun kullanim haklari bizlere geciyor. Anasida kimmis ben karisiyim benim kocamla arama kimse karisanaz kimsenin benim evliliimle ilgili soz soylemeye hakki yok vs vs vs.. evet bazen erkek anneleri kiskancliklariyla sikintilar cikartabilir bazi kayinvalideler vardir ki insan gerçekten tahammul edemez. Ama herseyide onlara baglamamak lazim. Eger bir seulerin temeli zaten saglam degilse uflesen yikiliverir. Cok kucuk seylere takilmamak lazim. Ozellikledr baska sorunlarda varsa halihazirda.
Kocamı kimin nasıl getirdiğinin benim çocuğumla nealakası var? Siz nasıl böyle bi bağ kuruyosunuz
Kocamı doğurdu eee dünyadaki tek erkek mi son erkek mi ?
Benim annem beni doğurmadı mı? Doğurduğunun doğurduğu olduğuna göre onun adı koyulsun
Siz hangi devirde kalmışsınız teyzecim böyle
Kvlerin pabucu karşı köyde annelerin ki başköşede devir bu
İyigünler
Kimin papucunun nerede olduguunu hep birlikte okuyoruzKocamı kimin nasıl getirdiğinin benim çocuğumla nealakası var? Siz nasıl böyle bi bağ kuruyosunuz
Kocamı doğurdu eee dünyadaki tek erkek mi son erkek mi ?
Benim annem beni doğurmadı mı? Doğurduğunun doğurduğu olduğuna göre onun adı koyulsun
Siz hangi devirde kalmışsınız teyzecim böyle
Kvlerin pabucu karşı köyde annelerin ki başköşede devir bu
İyigünler
Ah teyzecim ahKimin papucunun nerede olduguunu hep birlikte okuyoruz
Burda sorunun bebek oldugunu zannetmiyorum. Herkes elbette kendi bebegiyle olmali. Bu arada ben 30 yaşındayımAh teyzecim ah
Gelin istemese kv kucağına alamaz o bebeği boşansa tabiki velayet annede istisna durumlar hariç o babanne görmek istese onunda dava açması gerekiyo görmek için
Bebek nerede ananede
Pabuc nerede annesinin elinde
Yani neymiş anane olmak varmış hayatta menopoza girmediyseniz bitanede kız yapın torun hasreti çekmezsiniz
Burda sorunun bebek oldugunu zannetmiyorum. Herkes elbette kendi bebegiyle olmali. Bu arada ben 30 yaşındayım6 yıllık evliyim kv ile yasiyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum ama bu kafalarla zor be canim yinede sansiniz bol olsun. Ha bu arada 2 tane evladim var isimlerini esimle birlikte koyduk biride esimin babaannesinin adi
benim yazdıklarımı okumadiniz sanirim.. İkisi de istediğim isim değil.. Artı isim yüzünden boşanma eşiğinde değiliz.. TeşekkürlerZaten biri sizi istediğiniz isim olmuş hanımefendi öbürü de annesinin ismi olsa ne olur ki neden bu kadar rahatsızsınız siz öyle hitap etmezsiniz olur biter ilk ismini söylersiniz sadece nüfus kağıdında öyle yazsa ne çıkar tutup vay ben değiştiricem falan demek saçma değil mi? bu yüzden boşanılır mı Allah aşkına. Bu sorunlar özel hayatınıza da yansımış. Herkes çocuğu ben taşıyorum benim istediğim olur demiş de o da baba yani onı hiçe saymak hak mı oluyor? kaldı ki zaten ilk isim beraber karar verdikleri isim tek isim konmamış ki.
öyle cok bilindik.isim değil birtanesi.. Diğeri de oldum olası sevdiğim bir isim.değil. Sanırım kızıma istediğim bir isimle hitap edeceğim. Sonra isterse kendisi değiştirsin ya da boşanırsam zaten ilk is değiştirmek olur. Evet ne.yazıkki kadına hep saksı gözüyle bakiliyor.. Fikrimizi soran yok değer kıymet bilen yok.. Ve şu isim koydur ma takıntılarını da anlayamıyorum.Bebeğin ismi sorun ismi koyulan kişi sorun
Anneye saksı görevi yapılması sorun işte saksı işte toprak ber suyu oldu bitti kopar çiçeği öyle mi ?
Kadın hassastır ona göre davranılması gerekir.
İnsan hayatında kaç doğum yapıyo 100 tane değil ki annesi babannesi teyzesi halası hepsinin gönlü olsun koy gitsin.
Ben eşimin babaannesinin adını çoçuğuma koymam dümyayı verseler gene koymam çünkü kadını sevmiyorum benim hayatımda eşimden önce yeri var mıydı yoktu kv oda öyle diğerleride
O ismi koyunca kv ömrü mü uzuyo boyu mu?
Değer mi annesi hava atıcak diye evinde huzur bozmaya çocuğun özgüveniyle oynamaya?
Okulda pelinsular zartlar zurtların yanında müberra sırıtmıycak mı? Çocuk babaya değil anneye kızıcak neden karşı çıkmadın ?
( kv ismini bilmiyorum tahminim böyle eski ağır bi isim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?