erkeklerin kafası mi farklı çalışıyor anlamadım ki.. Aslında halledilmeyecek bir sorun değil isim konusu.. Zaten diğer mevzular değişmezse dediğin gibi.olacakDeğiştir kardeşim ismini konuş olmuyo mu terk et evi gelirse birlikte değiştirirsiniz gelmezse boşanıp sen değiştirirsin.
Ozamanda iki isim koy 1.kendi adın 2.senin annenin adı kvde de kocanda çatlasın
Bukonuda çok sinirleniyorum babanın isim seçme hakkı yok zaten onun soyadını taşıyo kadın gönüllü olur kızı ben erkeği sen koy der anlarım ama onda da rızası olmalı ahmet mi istiyo kadın istemiyosa başka bulmalı
evet ben degistirdim ismimi reşit olunca. Benim ismim de babaannemin adiydi severdim rahmetliyi.ama ismim hakkaten coo.kötüydü. Benim kızım da benim kaderimi yaşayacakKv adı değil. Ne olursa olsun nasıl bir düşencesizliktir ki sen ne hakla 9 ay karnında taşıyan kadına sormazsın.isim değiştirmek artık kolaylaşı bir dikekçeyle değişiyor - muş . Gidin değişin herşeyi göze alın.kv de düşünme hiçbirşey olmaz. Kırılırsa da kırılsın senin kırgınlığından daha mühim değil
evet aslında diğer sorunları halledersek bunu.düşünüyorum.resmi olarak kendisi değiştirsin. Bem de ayni.durumda yıllarca yaşadım. Çok zor.oluyordu ama herkes alışmıştı. Sağol canım içim ferahladı birden :))benim bir arkadaşım vardı iki isimli. iki ismide saçmaydı. ama çevresi ona onun sevdiği bir isimle hitap ederdi. yani kızın ismini değiştirmene gerek yok. 18 yaşında kendisi değiştirir zaten. cinsel hayata gelince ailesi mailesi 1 yıl falan boşan bence...
Canım Doğum sonrası eşler arasında bir seneye yakın cinsel soğukluk oluyor sanırım çünkü bunu ben çok arkadaşımdan duydum ayrıca başka sorunlar da oluyor sanırım çocuk olayı çok büyük bir değişim eşler için ondan çocuktan sonraki bir kaç sene boşanma kararı vermek için uygun değil objektif olamazsın şuan zor bir süreçten geçiyorsunuz ama biraz sabret düzelecek bence .. isim konusuna gelince diğer ismi seviyorsan diğer isimle seslenin derim benMerhaba arkadaşlar . 1 yaşında kızım var Rabbim bağışlarsa. Eşimle kızım 1 aylık olduğundan beri kötüyüz yani.11 aydır. Boşanma muhabbetleri oldu aramızda ve hala da devam ediyor. Esim benim isteğim olmadan kızıma 2 isim koydu biri de annesinin ismi ve ben kizima bu isimle seslenemiyorum.
Sizlere danışmak istediğim şey su
Kızımın ismini değiştirmek istiyorum ama esim kimlikte isim değiştiği taktirde ailesinin ona cephe alacağını söylüyor. Empati yapıyorum evet hakli olabilir ama.ben çok mutsuzum.
Diğeri de biz eşimle hala kötüyüz. Sadece ev arkadaşıyız. 1 yildir kari.koca değiliz. Bir erkek bu kadar uzun sure durabilir mi. Beni aldatma olasılığını da düşünüyorum artık.
Aramızda cinsellik olmama Nedeni ailesi yüzünden tartıştık ve hala bişeyleri aşamadık. Duygusal ve cinsel hicbir bağımız yok. Kafam cok.karışık boşanmayı da düşünüyorum ama net değilim henüz
Okuduğunuz için hepinize teskkurler. Çalışıyorum cevap yazamayabilirim.
evet canım söylediğin doğru.olabilir .. Mantıklı.. Ne garip ya aslında herşeyin daha güzel olması gerekir ama tersine donuyorCanım Doğum sonrası eşler arasında bir seneye yakın cinsel soğukluk oluyor sanırım çünkü bunu ben çok arkadaşımdan duydum ayrıca başka sorunlar da oluyor sanırım çocuk olayı çok büyük bir değişim eşler için ondan çocuktan sonraki bir kaç sene boşanma kararı vermek için uygun değil objektif olamazsın şuan zor bir süreçten geçiyorsunuz ama biraz sabret düzelecek bence .. isim konusuna gelince diğer ismi seviyorsan diğer isimle seslenin derim ben
Iyi de 1 yıldir cinsellik yok bundan ala sorun mu olur desene madem .haklisin tam.bir bencil. Terapiye gitmek istemiyor bizim yardıma ihtiyacımız yok diyor.
normalde o kadar istekli olan bir.adamın bu şekilde değişmesi mumkunmudur bilemiyorum. Ona açıkça söyledim. Bir erkek bu kadar uzun dayanamaz dedim. Bana karai eskisi gibi.olmadığı için arzuladığını.söyledi. Su anda yazarken de farkettim ki sanırım bu is zaten.bitmisIyi de 1 yıldir cinsellik yok bundan ala sorun mu olur desene madem .
Bu soruna nasıl yaklaşıyor?
Bence bu sadece tartışmalar dan kaynaklı değil.
Eşin muhtemelen çocuğumun annesi kafasina girdi o gözle bakamıyor.
Işte tam da bu yüzden terapiste ihtiyacınız var.normalde o kadar istekli olan bir.adamın bu şekilde değişmesi mumkunmudur bilemiyorum. Ona açıkça söyledim. Bir erkek bu kadar uzun dayanamaz dedim. Bana karai eskisi gibi.olmadığı için arzuladığını.söyledi. Su anda yazarken de farkettim ki sanırım bu is zaten.bitmis
Sen boyle devam et cok mutlu olursun. Narsist misin nesinÇocuk tekbaşına yapılmasığını herkes biliyo.
Ama öocuğu sadece anne karnında taşıyo vücudu sadece annenin değişiyo, mide bulantısı, aşerme, son aylarda nefes alamama, kabızlık, dolabındaki hiçbir kıyafetin olmaması, ayaklarda şişme, vücuttaki fay hattı çatlaklar, hatta 9ay yataktan kalkmadan yatmak, normal doğumda kesikler, sezaryn dikişler daha fazlası birkaçı veya hepsini sadece anne yaşıyo baba hangisini yaşıyo ?
Annesi kocasını doğurdu diye neden kendi doğurduğuna kvye ödül olarak onun ismi konur ? Kvnin burdaki görevi ne hiç
Siz bol bol doğurun kvnizin ismini koyun.
Fatma 1 fatma 2,3,4,5 gider
bence sen öncelikle üslubunu sorgula. Narsistlikle ne alakası var arkadaşın yazdığının.. Buraya yazan insanların zaten cani sıkkın olduğu için yaziyor. Yoksa neden buraya yazsın değil mi.. Vasfiye teyze üslubu ile morali bozuk insanları daha fazla üzmeye de lüzum yok. Kimse buraya azar işitmeye gelmiyor..Buradaki bazi hanim arkadaslar a sesleniyorum. Paylaşımlarınızi yorumlamamiz icin buradayız sizi onaylamak icin degil. Herkesin görüşü farklidir begen ya da begenme ilgilen yada ilgilenme. Saldirganliga gerek yok. Elestiriye acık olamayan insanlar nicin burda bilemedim açıkçası. Sen benim ne yaşadığımı bilmeden yorum yapma yok oyle yok boyle. Siz neyi ne kadar anlatiyorsaniz ona gore yorum yapıyoruz. Sizin istediginiz turden yorum yapinca hayatinizi bilmeue gerek yok ama isinizr gelmeyen durumlatfa sen ne biliyorsun. Kendini böyle iyi hissediyorsan devam et
Çokta sorun etme bence bazı yerlerde adettendir anne baba ismi koymak benim kızımın ismide kv nin ismi kv istemedi bile eski isim filan ama biz eşimle ikinci ismide kendimiz şeçtik ikinci ismiyle anıyoruz bilerek ilk kv ismi başa kondu okulda filan böle anılsın diyeMerhaba arkadaşlar . 1 yaşında kızım var Rabbim bağışlarsa. Eşimle kızım 1 aylık olduğundan beri kötüyüz yani.11 aydır. Boşanma muhabbetleri oldu aramızda ve hala da devam ediyor. Esim benim isteğim olmadan kızıma 2 isim koydu biri de annesinin ismi ve ben kizima bu isimle seslenemiyorum.
Sizlere danışmak istediğim şey su
Kızımın ismini değiştirmek istiyorum ama esim kimlikte isim değiştiği taktirde ailesinin ona cephe alacağını söylüyor. Empati yapıyorum evet hakli olabilir ama.ben çok mutsuzum.
Diğeri de biz eşimle hala kötüyüz. Sadece ev arkadaşıyız. 1 yildir kari.koca değiliz. Bir erkek bu kadar uzun sure durabilir mi. Beni aldatma olasılığını da düşünüyorum artık.
Aramızda cinsellik olmama Nedeni ailesi yüzünden tartıştık ve hala bişeyleri aşamadık. Duygusal ve cinsel hicbir bağımız yok. Kafam cok.karışık boşanmayı da düşünüyorum ama net değilim henüz
Okuduğunuz için hepinize teskkurler. Çalışıyorum cevap yazamayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?