Bir isim sorunu da benden :)) bu evlilik kurtulur mu

Diğeride mi sizin istemediğiniz bir isim?
evet o da benim istemedigim bir isim
iste tek sebep bu değil ne.yazıkki sorum da da yazmıştım. Aileler girdi araya kavga ettik bosanma düzeyine geldik o.gün bugündür kötüyüz.

ayrılmak istemiyorum ama sevgisiz bir evlilik de olmuyor. Biseyler saklıyor gibime geliyor ve anlayamiyorum

Anlamıyorum bu arada eşlerin hanımlarına sormadan kendi başlarına isim koymaları popüler oldu sanırım. Geçen günde böyle bir konu vardı. 9 ay karnında taşıyan annenindir isim koyma hakkı. Yada ortak karar verirsin ama kesinlikle sormadan gıdıp te kendi kafasına göre isim koyamaz. Ama.bence sizin probleminiz isim değil. Aşmanın gereken farklı sıkıntılar var gibi bu sadece kıvılcım oldu gibi

Duygusal bağ da kalmadı diyor ama...

Sizin bahsettiğiniz sadece cinsellikle ilgili olmalı...

Sanırım sadece cinsellikti o bayanın konusunda bu sendrom ismi aklımda kalmış bir tek detay hatırlasam belki duygu problemi var mı yok muydu bilmiyorum ama duygusal bağ da bu anne ismi kavgaları soğukluk olabilir diye düşünüyorum

Size danismadan annesinin ismini koymasi cok uyuz bir durum.
Ama madem olan olmus, zaten o isimle de seslenmiyormussunuz birqkin oyle kalsin. Diger aorunlara odaklanin.

Diğer ismi siz koyduysanız onu söyleyin , iki isinle çağırmaya gerek yok. Ağzınıza almayın çocupun sevmediğiniz adını olsun bitsin. Hiç mi sevmiyorsunuz kv

Ailesine endeksli bir koca daha. Zihniyet evrimleşememiş.

evet aslında tek.sorun bu değil cok sorun yaşadık ve soğuduk. Ben psikologa gidiyorum ama tabi esim çift terapisine gitmek istemiyor

Benim bir tanıdığımın annesi de aynı olayı yaşamış. Eşi hiç sormadan hiç sevmediği birinin ismini koymuş. Kadın hiç istememiş o ismi oğlu 30 yaşında ama annesi bir kere bile ismi ile seslenmemiş. Hep bizim oğlan, benim oğlan,Yavrum. kuzum diyodu. Kadına şaşırmıştım öyle bi inat etmiş insan 30 sene de bi kere ağzından kaçırmaz mı. Eşiniz en azından birini size bırakabilirmiş çok bencilce. Hem bi çocuğa annenşn babanın ismini verilme durumu çok saçma onun ismini koyunca ikisinin de boyu uzamıyor veya çok sevdiğinizi göstermiş olmuyorsunuz. Şu erkekler adamı sinir ediyor gerçekten.

ben zaten tedaviyle hamile kaldım arkadaşım. Nankörlük olarak görülmesin neler yaşadığını cok iyi.biliyorum ama sorun su.ki kıZının ismini koydugun kadın senin yuvani dağıtmak istiyor Acaba boyle bir durmda kim bu ismi ister. Rabbim insalah sana da bir evlat nasip eder. Ben de cok aşıktım eşime. Ama ne.ask kaldı ne huzur ne saygı..

bizim tek.sorunumuz isim değil. Bebeğim 1 haftalıkken bana yaptıkları ve söyledikleri. Yaşadıklarım.. Yani su an aramızda hiçbişey yok. Arkadaş gibiyiz

Allah yardımcın olsun güzelim aşk bitti ise söyleyecek sözüm yok sükûneti elden bırakma yolun bahtın şansın açık olsun

Ay darkmore konuyla alakasiz olacak ama yazini okuyunca sormak istedim
Benim ilk gebeligimle mide bulantilari ile baslayan isteksizlik, bebek dogmasi ve cok yorulmamla devam etti, tekrar hamile kaldim yine ayni surec ve hala istemiyrm, bu tarz bisey mi yasadin, duzelir mi? Dogumum cok yakin, iki kucuk cocukla cinsellik yine cok umrumda olmaz gibi geliyor
Aradigim tek sey uyku oluyor

Duygusal bağ da kalmadı diyor ama...

Sizin bahsettiğiniz sadece cinsellikle ilgili olmalı...
evet beni sevmediğini söyledi aslinda.. Yani sevgim geri gelebilir dedi. O.öyle deyince ben de sevmiyorum dedim. Ama beni sevmeme nedeni ne.. Ailesi hakkında söylediğim şeyler ki öyle agir abartilacak cinsten degil

Eşinin hatırı için görmezden gelmeyi tercih edebilirsin. Bir daha ki sefere benim istediğim olsun şeklinde yaklaşabilirsin. Bu mesele aşılabilir bence.

Ama bir yıl gerçekten uzun bir süre. Sen yaklaştığında seni reddediyor mu eşin? Neden bu noktaya geldiniz?

Bari birini size bıraksaymış, ne kadar bencil biriymiş. Çocuktan önce nasıldı aranız?
aslında cok iyiydi ben âşıktım cok seviyordum o da öyle. En.azından ben iyle sanıyordun. Ama kavga ettikten sonra öyle şeyler söyledi ki sevilecek bir insan değil misim onu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…