Terimlere bakmayı düşünüyordum ama dizi olayını hiç düşünmemiştim, çok güzel bir fikir oldu izleyeceğim mutlaka teşekkür ederim :)Sağlık terimlerini öğrenmek için hastane dizilerine bir göz atmaya bakın.
House md iyi bir başlangıç :)
Peki ilk tecrubenizde nasıldınız, zorlandıniz mi ? :) Ya bir kelimeyi anlamazsam, ya da söyleyeceğim bir kelime aklıma gelmezse ne yaparım diye çok korkuyorumTercumanim .
Surekli olarak yabancilarla calisiyorum .
Bazen ne kadar sacmaladigima ben bile guluyorum :)
Korkma hirsli ol
Kendine guven .
Peki ilk tecrubenizde nasıldınız, zorlandıniz mi ? :) Ya bir kelimeyi anlamazsam, ya da söyleyeceğim bir kelime aklıma gelmezse ne yaparım diye çok korkuyorum
Yani tekrar tekrar sormaktan kacinmamaliyim değil mi? Ben sanki direk anlamak zorundaymisim gibi düşünüyorum.Anlamadim bir daha soyle diyorum
Ingilizcesini soyle diyorum
Anlatamadigim kelimeyi farkli yollardan anlatmaya ve beden dili kullanmaya calisiyorum
Ilk tecrubelerim boyle
Yillarim gecti hala affalliyorum bazen
Yani tekrar tekrar sormaktan kacinmamaliyim değil mi? Ben sanki direk anlamak zorundaymisim gibi düşünüyorum.
Çok sevindim sizin adınıza, umarım bende ilerde siz gibi olabilirim. Afallasanizda hallediyorsunuzdur bir şekilde eminim :)
Çok çok teşekkür ederimYok cekinme hatta anladigini boyle demek istiyorsunuz degil mi diyerek teyit et .
Tesekkur ederim .
Insallah sen benden daha iyi olursun
Umarım yok ederim o bilinmezligi. Çok teşekkürler :)Ben her işime böyle korkarak gidiyorum:) özgüven eksikliği mi bilmiyorum ama ilk gün hep işkence.
Şimdi vazgeçersen ilerde de vazgeçeceksin.. stresi azaltmanın, yok etmenin tek yolu, strese neden olan bilinmezliği halletmek.
Bunu bana psikoloğum söylemişti:) tam böyle mi demişti hatırlamıyorum ama aşağı yukarı böyle:) işe yarıyor.
Gerçek şu ki; kimse, hiç bir konuda mükemmel olamaz zaten. Sen de olmaya çalışma. CV ne yazacağın yeni bir deneyimin olacak
Haklisiniz, o açıdan dusunmemistim hiç. Umarım acilirim çok teşekkürler:)İnan ki karşındaki başka bir ülkede hastanelere düştüyse azıcık kendini anlayan biri olduğunda seviniyordur, eksiklikleri düşünmek yerine.
:)) Konuştukça konuştukça açılırsin zaten, Bol şans
Kısa süre içinde başlayacağım aslında olursa eğer,Işe başlayana kadar bol bol yabancı film dizi ve izleyin özellikle hastane terimlerini içeren .
Bir de kitap okuyun bol bol özellikle sesli okuyun yabancı Kitapları daha faydalı olur diye düşünüyorum .
Ama en önemlisi korkmayın başarılı olacağınıza inanın .
Kısa bir süre var aslında ama yine de yapacağım. Çok teşekkürler yorumunuz için :)Işe başlayana kadar bol bol yabancı film dizi ve izleyin özellikle hastane terimlerini içeren .
Bir de kitap okuyun bol bol özellikle sesli okuyun yabancı Kitapları daha faydalı olur diye düşünüyorum .
Ama en önemlisi korkmayın başarılı olacağınıza inanın .
İnan ki karşındaki başka bir ülkede hastanelere düştüyse azıcık kendini anlayan biri olduğunda seviniyordur, eksiklikleri düşünmek yerine.
:)) Konuştukça konuştukça açılırsin zaten, Bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?