Bir iş yeri açacak olsanız??

Çiğköftaa
Ama tost taze meyve suyu seçenekleri de olsun oldu bitti mis gibi
Yarismadan niye ayrildigin belli oldu. Cig koftecilerden cikmiyorsun degil mi

Cig kofte tarzim degil lahmacun ya da deniz urunleri uzerine olsun.

Konu sahibi kesinlikle yemek uzerine dusunurdum ama ne olacagi sana kalmis.

300 bine villa varsa biz de alalim:) saka bi yana 300 bin cok bi para degil maalesef.benim yasadigim yerde de o paraya anca eski 15 20 yillik binada bulursun daireyi.
Saka takildimda orda zaten.. en son model ev ariyosaniz ayri.. birde hangi sehirde nerde oldugu bile onemli tabii

Yarismadan niye ayrildigin belli oldu. Cig koftecilerden cikmiyorsun degil mi

Cig kofte tarzim degil lahmacun ya da deniz urunleri uzerine olsun.

Konu sahibi kesinlikle yemek uzerine dusunurdum ama ne olacagi sana kalmis.
Yok ya evde börek tırtıklıyorum çiğköfte benim neyime
Ya bana kalsa künefeci açsın da ben tutacak dükkan şeysi söyledim çiğköftedir tosttur meyve suyudur hep tercih edilen şeyler ondan:) yoksa kim hergün deniz ürünü yiyo ki

En guzel dukkan, diyet yemekleri yapan bir yer. Demirbas musterisi oluruz.

Peki açık parfümcü tutar mı arkadaşlar ya da herhangi bir yerden bayilik almak kârlı mı?Kusura bakmayın konunuzu işgal etmiş gibi olucam

Ay geçen gün intagram da gördüm ve direk iş kurmayı düşündüm benim için imkansız şu an tabi ama size fikir olsun:)
Milkshake dükkanı küçüçük bi yer ama milkshake i öyle bi süslemişler ki insanlar sırf resmini çekip instaya atmak için gidiyolar öyle diyim.
Yine böyle çikolatalı krepli sarıp sarmalayıp eline veriyosun insanların ama görsel şahane tabi.
İşlek bi yer olursa valla yürür gidersiniz

Dediğim milshake:)

valla nolcağmız belli değil çok işlek bi caddede butik veya kuaför olabilir bence diğee şeyler tehlikeli. kadinlar malum dip boya gelince dolardi zartti zurttu dinlemiyo

Çok güzel şaşalı ilgi çeken bı yerde kuaför olur, 2 yakışıklı adam,1 güzel manikürcü kız hatta semt iyi ise unisex kuaför olur bı tarafı bayan bı tarafı bay kuaför, isteyen diğer odaya geçer ağda yapar. 2 iyi ustan olsa bu iş olur.

Bende organizasyon diyorum..günümüzde özel günler ve kutlamalar çok önemli artık.nişanlanan,bir yaş doğum günüydü..bebeğin ilk doğduğu hoşgeldin bebeğim organizasyonuydu,mevluduydu,sunnetiydi,asker kınası,nişanı düğünü bide evlenme teklifi organizasyonu derken .felaket bir kutlama merakı var.okullar desen,okuma günü,yok mezuniyet filan partiler,şölenler..ya böyle o tarz yerler için cupkek,pasta,tatlı tarzı,kişiye özel pastaydi,cup kekti bunları yapın.yada organizasyon işte..hayırlı işler bu arada.mutlaka kafanizda vardir biseyler.dilerim doğru karara varirsiniz.

Sosyal medyada sergilenebilecek bir şey düşünün. Acayip bir çılgınlık var. Millet kendini, evini, çocuğunu, yediği yemeği, oturduğu sandalyeyi bile süsleyip püsleyip sergiliyor. Sandalye keyfi filan diye millete satıyor. :) Ben olsam bebek üzerine bir şeyler düşünürdüm. Orjinal sözlü tişörtler, zıbınlar, süsü, tokası, doğum günü şeysi... İnsanlar çocuklarını süsleyip gösterme konusunda bayağı aştı. Bu sektördekiler iyi iş yapıyordur.
Bir de gün uydur. Örneğin diş buğdayı yeni adet. "Baby shower" filan kopyaladılar bir de dışardan. Siz de ilk adım şeysi, ilk söz şeysi vs vs uydur uydur üretin. Kadınlar balıklama atlamazsa ne olayım.

Züccaciye.. hani şöyle şık sunumluk şeyler.. özellikle bu aralar acaip bir sunum merakı herkeste.. üstelik instagram satışı da yaparsınız .. geçen netten 3 bambu tabak aldım 90 lira tuttu düşün..

Ne iş açayımla olmaz bu mesele.
Saha araştırması yapmanız, düşündünüz bölgedeki hedef kitlenin ihtiyaçlarını değerlendirmeniz lazım.
Yaşayış biçimleri nedir, hamgi gruba giriyorlar, nerelerden alışveriş yapıyorlar, bölgede yaşam saat kaça kadar devam ediyor, maddi gelir ve eğitim düzeyleri nedir gibi bir çok sorunun cevabı gerekir.
En basit soru şudur benim nazarımda, dışarıda yemek lüks müdür o bölgede yoksa sosyal yaşamın bir parçası mı?
Lüks ise temel eşyalarla alakalı daha çok kadınlara hitap eden bir iş açmanızı öneririm.
Çünkü bir kere alacaktır ve uzun vade kullanacaktır.
Eğer sosyal yaşam parçası ise, barkodlu sistemle çalışılan franchise bir dükkan daha uygun olur.
Çünkü belli ki alışverini belli yerlerden yapıyordur, yeni bir marka ya da mağaza denemeyecektir.
En basit yorumum budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…