- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Yarismadan niye ayrildigin belli oldu. Cig koftecilerden cikmiyorsun degil miÇiğköftaa
Ama tost taze meyve suyu seçenekleri de olsun oldu bitti mis gibi
300 bine villa varsa biz de alalim:) saka bi yana 300 bin cok bi para degil maalesef.benim yasadigim yerde de o paraya anca eski 15 20 yillik binada bulursun daireyi.300 bine bir ev mi? Villa mi aliyon malikane mi bacim
Saka takildimda orda zaten.. en son model ev ariyosaniz ayri.. birde hangi sehirde nerde oldugu bile onemli tabii300 bine villa varsa biz de alalim:) saka bi yana 300 bin cok bi para degil maalesef.benim yasadigim yerde de o paraya anca eski 15 20 yillik binada bulursun daireyi.
Yok ya evde börek tırtıklıyorum çiğköfte benim neyimeYarismadan niye ayrildigin belli oldu. Cig koftecilerden cikmiyorsun degil mi
Cig kofte tarzim degil lahmacun ya da deniz urunleri uzerine olsun.
Konu sahibi kesinlikle yemek uzerine dusunurdum ama ne olacagi sana kalmis.
En guzel dukkan, diyet yemekleri yapan bir yer. Demirbas musterisi oluruz.Yok ya evde börek tırtıklıyorum çiğköfte benim neyime
Ya bana kalsa künefeci açsın da ben tutacak dükkan şeysi söyledim çiğköftedir tosttur meyve suyudur hep tercih edilen şeyler ondan:) yoksa kim hergün deniz ürünü yiyo ki
Yolumu değiştiririm ben şahsenEn guzel dukkan, diyet yemekleri yapan bir yer. Demirbas musterisi oluruz.
Dediğim milshake:)Ay geçen gün intagram da gördüm ve direk iş kurmayı düşündüm benim için imkansız şu an tabi ama size fikir olsun:)
Milkshake dükkanı küçüçük bi yer ama milkshake i öyle bi süslemişler ki insanlar sırf resmini çekip instaya atmak için gidiyolar öyle diyim.
Yine böyle çikolatalı krepli sarıp sarmalayıp eline veriyosun insanların ama görsel şahane tabi.
İşlek bi yer olursa valla yürür gidersiniz
Yok ,her yer parfumcuPeki açık parfümcü tutar mı arkadaşlar ya da herhangi bir yerden bayilik almak kârlı mı?Kusura bakmayın konunuzu işgal etmiş gibi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?