Hedef kitle kadınlarsa, iş yeri açacağınız yer belli mi? Şu muhitte açacağım diye aklınızda belirlediniz mi? Bölgedeki kadınları tanımlamanız gerekirse nasıl tanımlarsınız? Çoğunluğu iş kadını mı, çalışan kadınlar, ev kadınları mı? Alışveriş eğilimleri ne yönde? Giyim, bijuteri, gıda gibi ürün yelpazesinde en çok neye meyilliler?
Hangi dükkanlar ilgilerini çekiyor? İş yeri açacağınız yerde bir kadın gözüyle baktığınızda olsaydı iyi olurdu, iyi iş yapardı dediğiniz bir sektör var mı?
Mesela ben kendi bulunduğum bölgede bir yer açsam asla çay kahve pasta satılan bir cafe açmam, simit sarayı, pastane açmam, fastfood açmam çünkü bolca var, hatta bar da açmam, türkü barından tutunda jazz barlara kadar bar doldu, bu ara buralarda nargile cafeler revaçta, normal cafeler bile nargile cafeye dönmeye başladı, mesela sizin orada nargile cafe gider mi?
Sonra buralarda direkt kadınlara yönelik adam gibi bir tuhafiye yok, öyle sadece 2 yün, bir şiş, birkaç dantel ipi satan yerlerden bahsetmiyorum, İstanbul'da tuhafiye dediğimizde 2-3 katlı, içinde her türlü aplik, kabartmaların, fisto ve güpür dantellerin olduğu, kadınların el işi hobilerinde kullandıkları her türlü keçe ve aksesuarların bulunduğu, içinde dikiş ve örgü makineleri olan, dinlenme alanında beklerken el işi yapacakları büyük tuhafiyelerden bahsediyorum, mesela kına, sünnet, bebek partileri, söz nişan süsleme ve aksesuarlarının olduğu bir iş yeri sizin oralarda dikkat çeker mi?