- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Ama çarşı, pazar yolu üzerinde olacak.Yaşadıgım şehirde varr
300 bine bir ev mi? Villa mi aliyon malikane mi bacimBen de hazir yeme taraftariyim ama burada 300bine 1 ev geliyor kirası 1000tl ve iki ortagiz yani bana düşen 500tl
Pilates stüdyosu, su sıralar reformer da insanlar ters asılmaya bayılıyor :)
Kitap cafe
Çocuk hareket/ aktivite merkezi
Yada dolar alın paranızla seçim sonrası ikinci tura kalsın diye dua edin :))
300 bine bir ev mi? Villa mi aliyon malijane mi bacim
Zannetmiyorumda cidden cok para.. sen nerde yasiyosun?Canım benim sen hangi sehirde yasiyosun. Benim memleketimde evler böyle Allah Allah . Her şehir aynı mı zannediyosunuz
Zaten su an bir ev var onu satip is kuracam300 bine bir ev mi? Villa mi aliyon malikane mi bacim
Zannetmiyorumda cidden cok para.. sen nerde yasiyosun?
Ama çarşı, pazar yolu üzerinde olacak.
İnsanlar masada soluklanırken, bari bir şey içeyim diyecekler
Ya da
Sıcak havada iştah yok, bari vitamin alayım diye yol üstünde durup isteyecekler.
Çalıştım orda, günlük 300-500 arası değişiyordu gelir
Tamam niye sinirleniyonki ask olsun : (Yaa arkadasim ya fikir ver ya da git. Burada 100bine ev yok
Aa o zaman sıkıntılı. O soyle dusunelim, dukkan acacaginiz yerde yanyana bircok bujiteri varsa, hedef kitlemizde kadinlar var demektir. Cunku orada fazlasiyla bir kadin sirkulasyonu olacak. Bir kadin bujiteri baktiktan sonra ne ister? Belki oturup bir kahve icmek. Kiz arkadasiyla laflamak vs. Ufak kafe tarzi bisey olabilir mi? Tatli ve kahve uzerine mesela?Bujiteri magaza açmayı düşündüğüm yerde o kadar cok var kiii yanyanalar hatta resmen
Aa o zaman sıkıntılı. O soyle dusunelim, dukkan acacaginiz yerde yanyana bircok bujiteri varsa, hedef kitlemizde kadinlar var demektir. Cunku orada fazlasiyla bir kadin sirkulasyonu olacak. Bir kadin bujiteri baktiktan sonra ne ister? Belki oturup bir kahve icmek. Kiz arkadasiyla laflamak vs. Ufak fake tarzi bisey olabilir mi? Tatli ve kahve uzerine mesela?
Waffle kafe :)))
Yemek üzerine olabilir yada kahvecilerdenMerhaba arkadaşlar is yeri acacak kadar guzel bir birikimim var. Ayrıca kosgepten de yararlanmayı düşünüyorum. Malum şu sıralar esnaflik ölmüş insanlar kemeri sıkmış durumda. Ve ben bir iş yeri açmak istiyorum. Sizce bu piyasada ne tutar? Büyük bir şehirde yaşıyorum .( 4büyük şehirden birisi degil ama kendi çapında büyüktür memleketim) az çok her şey var. Sizin düsünceleriniz nelerdir yardımınıza çok ihtiyacım var ve s plaka almak konusunda ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?