• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iş yeri açacak olsanız??

Merhaba arkadaşlar is yeri acacak kadar guzel bir birikimim var. Ayrıca kosgepten de yararlanmayı düşünüyorum. Malum şu sıralar esnaflik ölmüş insanlar kemeri sıkmış durumda. Ve ben bir iş yeri açmak istiyorum. Sizce bu piyasada ne tutar? Büyük bir şehirde yaşıyorum .( 4büyük şehirden birisi degil ama kendi çapında büyüktür memleketim) az çok her şey var. Sizin düsünceleriniz nelerdir yardımınıza çok ihtiyacım var ve s plaka almak konusunda ne düşünüyorsunuz
Büjiteri olabilir, iç çamaşırcı olabilir, bayanlara yönelik ürünler satan bir yer olsun. Hem daha çok iş yapar hem de ürün fiyatları pahalı olmadığı için krizden etkilenmiyor bu tarz yerler pek. Hem de sürekli alınıyor, tv makine gibi tek seferlik değil..

Bebe giyim de çok iş yapar.

Yalnız ticarwtte en önemli şey "yer"dir unutma. İşlek cadde olması çok önemli. Mahalle aralarına yatırım yapma sakın

Ben de hazir yeme taraftariyim ama burada 300bine 1 ev geliyor kirası 1000tl ve iki ortagiz yani bana düşen 500tl

Halı yıkamacı aç, en ölmeyecek sektör. Makine yatırımına ihtiyaç yok, ofis ekipmanına ihtiyaç yok, kurdan etkilenmez, nitelikli eleman istemez vs. sadece düz zemin ve kurutma askıları lazım. Ayrıca artık evler balkonlu falan olmadığı için buna çok ihtiyaç var.

Ben de kendi işimi yapıyorum (ticaret yapıyorum) ama piyasanın durumu çok kötü, ham madde bulmak çok zor.

İhtiyacın olan su ve deterjan, bir de dağıtım için küçük bir araç. Küçük bir sermaye ile başlayabilirsin, tutulunca sürekli gelirin olur. Büyük bir riske de girmemiş olursun.

Back
X