Hangi şehirde hatta hangi semtte olduğuylada çok alakalı birde yeteneğinize göre bir iş yeri açmalısınız.
Ne bilginiz var mesela
Işte ben de ne tür bir şey açabilirim diye soruyorum :)))İş ne üzerine ? Semt mekan her şey çok önemli tabi ama esnaflık çökmüş durumda diyoruz ama bazı yerler hiç öyle değil .
Yaşadıgım şehirde varrVitamin bar
Ne kadar bütçe ayırdınız acaba
Ev kirası geçinmek icin yetmiyor şu an:)) ben iş fikri soruyorumParam varsa ev alip kiraya verirdim:) parasini yerdim:)
Egee dukkani acacaginiz yer kalabalik ve merkezi bir yerse bujiteri acabilirsiniz. Yeryuzunde kadin varoldukca olmeyecek bir sektor:) bir de el yapimi orjinal takilar bulur ya da yapip satarsaniz, kisa surede kose olursunuz. Nice kadin taniyorum ki kiyafetten daha fazla parayi takiya harciyor.
Çok afedersinz o kısmı atlamışımIşte ben de ne tür bir şey açabilirim diye soruyorum :)))
300 bin dedin ta bi kac ev alsan kirasi yeter birazda calissan zengin olursun:)Ev kirası geçinmek icin yetmiyor şu an:)) ben iş fikri soruyorum
Önemli değil :)))Çok afedersinz o kısmı atlamışım
Ben de hazir yeme taraftariyim ama burada 300bine 1 ev geliyor kirası 1000tl ve iki ortagiz yani bana düşen 500tl300 bin dedin ta bi kac ev alsan kirasi yeter birazda calissan zengin olursun:)
Is fikri yok:) hazir yeme taraftariyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?