Bir iş yeri açacak olsanız??

Yaşadıgım şehirde varr
Ama çarşı, pazar yolu üzerinde olacak.
İnsanlar masada soluklanırken, bari bir şey içeyim diyecekler
Ya da
Sıcak havada iştah yok, bari vitamin alayım diye yol üstünde durup isteyecekler.

Çalıştım orda, günlük 300-500 arası değişiyordu gelir

Pilates stüdyosu, su sıralar reformer da insanlar ters asılmaya bayılıyor :)
Kitap cafe
Çocuk hareket/ aktivite merkezi

Yada dolar alın paranızla seçim sonrası ikinci tura kalsın diye dua edin :))

Şu an nakitim yokk iş kurmaya kesin karar verdigimde ev satıcamm. Plates için bir de hoca tutmam lazım kendim calisacagim is istiyorumm

Ama çarşı, pazar yolu üzerinde olacak.
İnsanlar masada soluklanırken, bari bir şey içeyim diyecekler
Ya da
Sıcak havada iştah yok, bari vitamin alayım diye yol üstünde durup isteyecekler.

Çalıştım orda, günlük 300-500 arası değişiyordu gelir

Aynenn cok islek caddede yakin mesafelerde var

Bujiteri magaza açmayı düşündüğüm yerde o kadar cok var kiii yanyanalar hatta resmen
Aa o zaman sıkıntılı. O soyle dusunelim, dukkan acacaginiz yerde yanyana bircok bujiteri varsa, hedef kitlemizde kadinlar var demektir. Cunku orada fazlasiyla bir kadin sirkulasyonu olacak. Bir kadin bujiteri baktiktan sonra ne ister? Belki oturup bir kahve icmek. Kiz arkadasiyla laflamak vs. Ufak kafe tarzi bisey olabilir mi? Tatli ve kahve uzerine mesela?

Aa o zaman sıkıntılı. O soyle dusunelim, dukkan acacaginiz yerde yanyana bircok bujiteri varsa, hedef kitlemizde kadinlar var demektir. Cunku orada fazlasiyla bir kadin sirkulasyonu olacak. Bir kadin bujiteri baktiktan sonra ne ister? Belki oturup bir kahve icmek. Kiz arkadasiyla laflamak vs. Ufak fake tarzi bisey olabilir mi? Tatli ve kahve uzerine mesela?

Ayneen zaten hedef kitleyi asla erkekler yapmam para harcamayi sevmeyen varliklar:KK45: ama burada cafeler seyrek yerlerde tutmuyor. Hep bir aradalar

Pet Shop o zaman :)
Zaten artık hayvan satışı yok, petshopta
Yem, oyuncak, kafes, vitamin, kum vs satılıyor

Yanlis anlamayin da bildigi isi yapanlar bile dukkan kapatirken bilmediginiz isi yapip nasil ayakta kalacaksiniz.is kurmak dukkan acmak para varsa kolay olabilir ama isin icine girince goruyorsunuz ki hersey disardan guzel gorunuyor.
En zoru ayakta kalabilmek isi yurutebilmek.zarar ederseniz zarari kapatacak sermayenizin olmasi da lazim.moral bozmak icin yazmadim is yeri sahibiyiz bizzat zorluklarini gordugum icin soyluyorum sadece.

Merhaba arkadaşlar is yeri acacak kadar guzel bir birikimim var. Ayrıca kosgepten de yararlanmayı düşünüyorum. Malum şu sıralar esnaflik ölmüş insanlar kemeri sıkmış durumda. Ve ben bir iş yeri açmak istiyorum. Sizce bu piyasada ne tutar? Büyük bir şehirde yaşıyorum .( 4büyük şehirden birisi degil ama kendi çapında büyüktür memleketim) az çok her şey var. Sizin düsünceleriniz nelerdir yardımınıza çok ihtiyacım var ve s plaka almak konusunda ne düşünüyorsunuz
Yemek üzerine olabilir yada kahvecilerden

Yaşadığınız şehir , insanların yaptığı alısveris çok degistirir bu konuyu. Mesela ben olsam yaşadığım şehir de ya bijuteri yada Kozmetik açarım çünkü burda fazlası ile ilgi görüyor bunları göz önünde bulundurun ama bana organizasyon şirketi mantıklı geldi

Back
X