Bir insan hic mi kendine bakmaz ya

Öyle bir anlatmışsınız ki öğlene kadar yatıyor,sonra kalkıp kahvaltı yapıyor,tüm gün halı sahada arkadaşlarıyla takılıyor sandım.

yok canım izin günlerini böyle değerlendiriyormuş,
karısına çocuğuna bir gününü bile ayırmıyormuş.

çok kötü

Çalışıyor 4 günde iki gün izni oluyor

Aranızda bir orta yol bulunabilir
Çocuk gibi anneye şikayet etmek hiç hoş olmamış, kayınvalideniz olgun biriymiş başkası olsa fena bozardı sizi
Evde bana huzur vermiyorsun demiş eşiniz, başka sorunlarda mı var, neden huzursuz sadece dışarı çıkması mı sorun ?
Ben erkeğim zihniyetindeki adamla geçim zor ama bana başka sorunlar da var gibi geldi

Başka problemimiz yok tek sorun bu gerçekten onun umursamaz kendini hep haksız gormesi

İki günlük izninde aynen böyle yapıyor
Tamam şimdi anladım.
Açıkçası yapacak pek bir şey yok.
Sizden huzur bulamadığına göre sanırım artık evlilikten sıkılmış kendisi.
İşiniz gücünüz var mıdır,tek başınıza ayakta durabilir misiniz bilemiyorum da aile desteğiniz de yokmuş çünkü.
Ya bu şekilde kabul edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız.

Evet sadece dışarı çıkması sorun yanı gidiyor mesela dışarıya aradan 2-3 saat geçiyor ben marketten birşey istemek icin ve ne zaman geleceğini öğrenmek icin arıyorum bu onun icin eziklik oluyor arkadaşlarına ayıp oluyormuş ya kilibik derlerse !!

yok canım izin günlerini böyle değerlendiriyormuş,
karısına çocuğuna bir gününü bile ayırmıyormuş.

çok kötü
Anladım canım.
Tabii ki çok kötü.
İnşallah bir çözüm bulunur.

bence başka problemleriniz var.Annesine yaptığı şikayet konuları v.s. unutamadığı hınç yaptığı olaylar
Unutamayacak birşey yok ben onun kardeşine verdiklerini yüzüne vurmuyorum cebinde son kalan 20 lirasını verdiğini biliyorum kı biz annemlere her gittiğimizde en az 50 liralık şey verir annem meyvesi sebzesi kendileri çiftçi oldukları icin

Bunu laf yapması bile çok ayıp ve çok itici

Ne yapacağımı bilmiyorum çift terapisine gitmeyi düşünüyorum şuan belki ise yarar

Asil konuşabilirim ?

Bakın bunları bana söylemeyin.Sonuçta ben sizin konunuz üzerinden yorum yapıyorum.Unutamamış demek ki annesine gidip lafını etmiş.

yorumları okumadım da sorum var
ailen istememiş pek i şu anda ailenle görüşüyor musun?
ailen eve gidip geliyor mu?
seni yalnız bellemişse tepene çıkar ailesinin karşı çıkmalarına rağmen evlenenleri görüyoruz burada ki bende bizzat koca uğruna hepimizi silen eski çook yakın arkadaşımdan gördüm neler olduğunu bir sene zor evli kaldılar sanırım tek tesellisi iş yerinden ayrılıp aldığı tazminat ve çocuk yapmamış olması.
3 senedir böyle diyorsun çocuk olduktan sonra mı böyle oldu? çocuk istemiyor muydu?

Ailemle görüşüyoruz tabi hafta da bir gidiyorum onlarda geliyor. Çocuk ikimizde istemeden oldu ama çok seviyor asla birşey söylemedi çocuk olmasaydı falan diye hatta bir tane pipili istiyor beyimiz simdi

Bi kaç kere eşimde arkadaşlarıyla tek takılmaya yeltendi içlerimde bekar sayısı fazla olan bi arkadaş grubu aldım karşıma “çok bekar gibi yaşamak istiyordun o zaman evlenmicektin dedim ben istemiyorum saatlerce onlarla takılmanı 1-2 saat eyvallah ama fazlası olmaz vakitlice evine gel evde seni bekleyen eşin var”sağolsun o gündür bugündür çok durmaz dışarıda hatta bana sorar şu çağırdı bi çay kahve içicez gideyim mi diye şuan bide bebeğimiz var izin vermediğim sürece hiç bi yere gidemez benim olduğu kadar onunda bebeği
Sizde sakin bi zamanda alın karşınıza konuşun nasıl kırılıp üzüldüğünüzü söyleyin sizinki hiç evlilik hayatı gibi değil valla eşinizi daha iyi tanırsınız konuşmaktan anlamaz derseniz uygulamaya geçin sizde alın çocuğunuzu gezin özellikle onun evde olduğu zamanlarda belki o zaman sizi anlar

Bu da yeterince büyük bir sorun bence.İş dışındaki vakitlerini sizinle gecirmiyor arkadaşlarıyla takılıyor...E ne zaman birşeyler konuşuyorsunuz,ne zaman bir paylaşım yapıyorsunuz,en son ne zaman birlikte dışarı çıktınız ? Olay sadece takılması değil,adam bekar hayatına devam ediyor.Yiyip içip çalışıp geziyor,istediğinde bazi ihtiyaçları da karşılanıyor.Siz bu evliliğin neresindesiniz?

Bence çocuğunu al ailenin yanına git bir müddet.Biraz blöf yap gözü korksun,sizi kaybetme korkusu yaşasın.Belki hatasini anlayip gelip özür diler alır sizi.Ama baktin hiç tinlamiyor, zaten o evlilik bitmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…