- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi Biliyonsen
-
Kaynanam bana da hak veriyor ama diyor kı ne kadar üzerine düşersen o kadar kacarBen kaynanana takildim. Ne hos kadinmis.
Öyle bir anlatmışsınız ki öğlene kadar yatıyor,sonra kalkıp kahvaltı yapıyor,tüm gün halı sahada arkadaşlarıyla takılıyor sandım.
Çalışıyor 4 günde iki gün izni oluyor
Başka problemimiz yok tek sorun bu gerçekten onun umursamaz kendini hep haksız gormesiBence haftasonları paylaşımlarının dışında daha önemli ciddi problemleriniz var üstü örtülmüş.Bir de ben erkeğim zihniyetindeki birini ne kadar değiştirebilirsiniz bilemiyorum.Belki sakin bir dille konuşmaya çalışsanız bıkmadan.
Tamam şimdi anladım.İki günlük izninde aynen böyle yapıyor
bence başka problemleriniz var.Annesine yaptığı şikayet konuları v.s. unutamadığı hınç yaptığı olaylarBaşka problemimiz yok tek sorun bu gerçekten onun umursamaz kendini hep haksız gormesi
Evet sadece dışarı çıkması sorun yanı gidiyor mesela dışarıya aradan 2-3 saat geçiyor ben marketten birşey istemek icin ve ne zaman geleceğini öğrenmek icin arıyorum bu onun icin eziklik oluyor arkadaşlarına ayıp oluyormuş ya kilibik derlerse !!Aranızda bir orta yol bulunabilir
Çocuk gibi anneye şikayet etmek hiç hoş olmamış, kayınvalideniz olgun biriymiş başkası olsa fena bozardı sizi
Evde bana huzur vermiyorsun demiş eşiniz, başka sorunlarda mı var, neden huzursuz sadece dışarı çıkması mı sorun ?
Anladım canım.yok canım izin günlerini böyle değerlendiriyormuş,
karısına çocuğuna bir gününü bile ayırmıyormuş.
çok kötü
Unutamayacak birşey yok ben onun kardeşine verdiklerini yüzüne vurmuyorum cebinde son kalan 20 lirasını verdiğini biliyorum kı biz annemlere her gittiğimizde en az 50 liralık şey verir annem meyvesi sebzesi kendileri çiftçi oldukları icinbence başka problemleriniz var.Annesine yaptığı şikayet konuları v.s. unutamadığı hınç yaptığı olaylar
Bunu laf yapması bile çok ayıp ve çok iticiUnutamayacak birşey yok ben onun kardeşine verdiklerini yüzüne vurmuyorum cebinde son kalan 20 lirasını verdiğini biliyorum kı biz annemlere her gittiğimizde en az 50 liralık şey verir annem meyvesi sebzesi kendileri çiftçi oldukları icin
Ne yapacağımı bilmiyorum çift terapisine gitmeyi düşünüyorum şuan belki ise yararTamam şimdi anladım.
Açıkçası yapacak pek bir şey yok.
Sizden huzur bulamadığına göre sanırım artık evlilikten sıkılmış kendisi.
İşiniz gücünüz var mıdır,tek başınıza ayakta durabilir misiniz bilemiyorum da aile desteğiniz de yokmuş çünkü.
Ya bu şekilde kabul edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız.
Asil konuşabilirim ?Bence haftasonları paylaşımlarının dışında daha önemli ciddi problemleriniz var üstü örtülmüş.Bir de ben erkeğim zihniyetindeki birini ne kadar değiştirebilirsiniz bilemiyorum.Belki sakin bir dille konuşmaya çalışsanız bıkmadan.
Bakın bunları bana söylemeyin.Sonuçta ben sizin konunuz üzerinden yorum yapıyorum.Unutamamış demek ki annesine gidip lafını etmiş.Unutamayacak birşey yok ben onun kardeşine verdiklerini yüzüne vurmuyorum cebinde son kalan 20 lirasını verdiğini biliyorum kı biz annemlere her gittiğimizde en az 50 liralık şey verir annem meyvesi sebzesi kendileri çiftçi oldukları icin
Güzellikle.sakince.Onunla zaman geçirmek istediğinizi,birlikte nelere göğüs gerdiğinizi.Birbirinizi üzen konuları oturup konuşmayı filan gibiAsil konuşabilirim ?
Ailemle görüşüyoruz tabi hafta da bir gidiyorum onlarda geliyor. Çocuk ikimizde istemeden oldu ama çok seviyor asla birşey söylemedi çocuk olmasaydı falan diye hatta bir tane pipili istiyor beyimiz simdiyorumları okumadım da sorum var
ailen istememiş pek i şu anda ailenle görüşüyor musun?
ailen eve gidip geliyor mu?
seni yalnız bellemişse tepene çıkar ailesinin karşı çıkmalarına rağmen evlenenleri görüyoruz burada ki bende bizzat koca uğruna hepimizi silen eski çook yakın arkadaşımdan gördüm neler olduğunu bir sene zor evli kaldılar sanırım tek tesellisi iş yerinden ayrılıp aldığı tazminat ve çocuk yapmamış olması.
3 senedir böyle diyorsun çocuk olduktan sonra mı böyle oldu? çocuk istemiyor muydu?
Anladım deneyeceğim İnşaAllah ama bir süre sonra şuan çok çok kırgınım..Güzellikle.sakince.Onunla zaman geçirmek istediğinizi,birlikte nelere göğüs gerdiğinizi.Birbirinizi üzen konuları oturup konuşmayı filan gibi
Bi kaç kere eşimde arkadaşlarıyla tek takılmaya yeltendi içlerimde bekar sayısı fazla olan bi arkadaş grubu aldım karşıma “çok bekar gibi yaşamak istiyordun o zaman evlenmicektin dedim ben istemiyorum saatlerce onlarla takılmanı 1-2 saat eyvallah ama fazlası olmaz vakitlice evine gel evde seni bekleyen eşin var”sağolsun o gündür bugündür çok durmaz dışarıda hatta bana sorar şu çağırdı bi çay kahve içicez gideyim mi diye şuan bide bebeğimiz var izin vermediğim sürece hiç bi yere gidemez benim olduğu kadar onunda bebeğiMerhaba arkadaşlar konum uzun olacak biraz ama gerçekten yardıma ihtiyacım var ...
Eşimle severek evlendik. Zorlu bir süreçti bizim icin. Benim ailem istemedi vs baya bir sıkıntı çektik . Her neyse. 3 senemiz bitti 4. Seneye girdik bir kızımız var.
Sorunumuz su kı ; eşimle ayni mahalledeydik daha önceden zaten. Ve onun bütün arkadaşları burada. Sürekli arkadaşlarıyla olmak istiyor. Yahu hafta da iki gün izni var iki gün izinde insan akşam yemeğinde olmaz mi ya !
12 gibi kalkıp kahvaltı yapıyor 13:30-14:00 gibi cikiyor akşam 8-9 a kadar . İnsaf ya ! Ne olur söyleyin ben haksız miyim ?
Halisaha ya gidiyor saatlerce orada. Dun yine yaptı ayni şeyi öğlen ezanından sonra gitti akşam 10 geliyordu eve geldiginde. 8 saat boyunca arkadaş toton ağrımadı mi oturmaktan..
Söyledim neden böyle yaptığını eve gelmediğini ben erkeğim diyor sana hesap veremem. Diyorum o arkadaşların bekar sen omlarla bir misin evin karin çocuğun var. Ben huzur vermiyormuşum ona arkadaşları huzur veriyormuş.
Dayanamadım kaynanamı çağırdım. Alt katta oturuyor. Dedim gel sen konus hangimiz haklı. Kaynanam ikinizde haksiz olduğunuz yerler var hatanızı görün vs konuştu. Sonra asagi çağırdı koca kişisini . Ben dinledim oldukları odadan gayet net geldi sesleri.
Neymiş benim kardeşim askere giderken 100 lirası varmış da 50 lirasını ona vermiş. Annemlere vermis ( benim altınlarımı annemlere verdik borç olarak ) ne istedi de yapmadim bilmem ne varya beni yerlere fırlatıyor ama laflarıyla görmeniz lazım.
O kadar kırıldım. O kadar üzüldüm anlatamam . Benim sevdiğim adam bu muydu ya . En ufak tartışmada bana yaptığı seyleri söyleyecek ki böyle . Simdi konuşmuyorum ben onun ne yapayım simdi nasıl davranayım ben bir fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?