How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bir ilce secmem lazım

Sıcak havayı sevmiyorsanız kesinlikle Yalova.

Bence de daha neler aydın ve ılcelerı gayet saygılı medenıdır carsaflı da vardır acıkta pardesulude vs vs hıc karsılasmadım boyle bırbırlerıne tepkili olan.
Tepkililer dese yine anlayacağım. Koskoca bir ilçe dolusu insanın, Türkiye sınırları içinde hiç türbanlı biriyle karşılaşmadığına inanmış 😂

Daha neler artık siz de bu hikayeyi yediniz mi 😂😂😂
Lafına güvenilebilecek ve fikirleri değerli olan bir arkadaştı iş yerimden. Onun yardımcısı olan abla dese amma attı derdim :olamaz: Kızla irtibatımı kesmeseydim yerin adını öğrenirdim. Ortak arkadaşlar vasıtasıyla öğrenirsem yazarım size. Küçük bir yermiş, köy olabilir. TV haricinde kendi gözüyle hiç görmeyenler varmış. Mesela yanlarında eşlik eden Aydınlı arkadaşının ailesi. Ben de şaşırmıştım duyunca. Yolculuk molalarında farklı şeyler de yaşanmış falan da filanlar işte. Amaan neyse yani :spor:

Lafına güvenilebilecek ve fikirleri değerli olan bir arkadaştı iş yerimden. Onun yardımcısı olan abla dese amma attı derdim :olamaz: Kızla irtibatımı kesmeseydim yerin adını öğrenirdim. Ortak arkadaşlar vasıtasıyla öğrenirsem yazarım size. Küçük bir yermiş, köy olabilir. TV haricinde kendi gözüyle hiç görmeyenler varmış. Mesela yanlarında eşlik eden Aydınlı arkadaşının ailesi. Ben de şaşırmıştım duyunca. Yolculuk molalarında farklı şeyler de yaşanmış falan da filanlar işte. Amaan neyse yani :spor:
Cıks ben yemedim 🙄

Kocaelinde okudum, cok severim ama ben mezun olduktan sonra ne kadar degisti bilmiyorum. Merkez ilcesi Izmit tam bir ogrenci merkezi. Yahya kaptan taraflari gayet duzenli ve nezih bir bolgedir. Yuvam akarca da aynen oyle. Buralar carsiya yakin ayni zamanda. Daha sakin yerler dusunurseniz Degirmendereye bakabilirsiniz. En son kucuk bir sahil kenti gibiydi. Su an nasildir bilmiyorum. Ama ben tum bu secenekler arasindan Aydin'i secerdim.

Kocaeli neden bu kadar linçlenmiş anlamadım.30 senemi geçirdim orada ben ve hiç öyle büyük bir rahatsızlık yaşamadım.Şu anda Ege bölgesinde yaşıyorum ama hiçte öyle pembe bir hayatım yok.Kocaeli Türk sanayisinin bel kemiği,Türk ekonomisini belli bir oranda ayakta tutan bir il ve gezilecek görülecek çok güzel yerleri de var,gıpgri bir şehir de değil yani.
aynen bende anlamadım 🤷🏻‍♀️
ben de Kocaelinde yaşıyorum memleketim değil ama sanayi yönünde n çok vurulmuş , ben hiç rahatsız olmadım , ha tabi evleri direk sanayinin içinde yakınlarda olanları bilemem ,gezilecek çok güzel miss gibi yerleri var yazın ayrı kışın ayrı güzel sıcaklık olarak asla Aydınla kıyaslanamaz ,bence gayetye yaşanabilir bir şehir yine de konu sahibi bilir tabi 😊

Büyük ihtimalle Kocaeli'nin Karadenize sahili olduğunu bilmiyorlar.Oralar tam bir doğa harikası,bir de Kartepe var mesela kış turizmi için önemli bir yer,aslında yeşilliği oldukça bol bir il Kocaeli.Ben su anda Manisa'ya bağlı bir ilçede yaşıyorum ve doğalgaz olmadığı için kışın insan nefes alamiyor hava kirliliğinden.Zaten Aydın'da turistik bölgeler hariç öyle harika bir yer değil.Bir de yazın klimasiz nefes almak bile zor oluyor buralarda.
Kerpe ❤️ Çok güzel bir yer Kocaelinde

Aydin aşırı sıcak ilçeleri nasıl acaba kırsal doğayla iç içe bir ilce istiyorum aslında şehir merkezinden çok yeşillik olsun istiyorum
Kocaeli Karamürsel doğayla içiçe sakin bir ilçe.onu deniz arkası dağ. Emekli yeri denir .yazın canlanır .Kocaeli'de 30 km. Sakinlik huzur arıyorsanız tavsiye olunur

Kocaeli Karamürsel doğayla içiçe sakin bir ilçe.onu deniz arkası dağ. Emekli yeri denir .yazın canlanır .Kocaeli'de 30 km. Sakinlik huzur arıyorsanız tavsiye olunur
Karamürsel de çok güzeldir ama Degirmendere bir tık önde oraya göre.

Merhaba arkadaşlar bi sıkıntım var sizden fikirlerinizle yardımcı olmanızı istiyorum eşimin işinden dolayı şehir değiştirmemiz gerekiyor fakat eşim ile bi türlü anlaşamıyoruz hangi şehir hangi ilçe olması konusunda aramızda kocaeli var aklımızda fakat ilçelerinde yasamak istiyoruz kocaelinin havası nasıl hangi ilçelerinde yaşanılır nasıl bir yer kışı yazı nasıl geçiyor bilen orada yaşayan arkadaşlar var mı ben kocaeli istiyorum eşim aydın ve yalova arasinda kalmış sizin öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız mutlu olurum
Merhaba🥰 Kocaeli doğasıyla çok güzel fakat sayılı semtlerinde yaşanır. Aydın ise hem kırsal hem metropoldür orada seçeneğiniz daha çok olacaktır. Yalova da güzel bir şehir Aydın kadar olmasa da. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Kocaeli Yalova ve Aydın arasında en mantıklısı Aydın bence. Çoğu ilçesinde rahat yaşanır, tatil beldeleri yakın, havası ılık.

Kocaeli bildiğim kadarıyla sanayi bölgesi, niye kendinizi sanayi atıklarının arasında yaşamaya mahkum bırakacaksınız ki?
Kiraları da göz önünde bulunduralım bence

Aydın yazın aşırı sıcaktır bütün ilçeleri aynı şekilde. Yaz ayında gündüz öyle gezmeye çıkamazsınız sıcaktan gezemezsiniz çünkü, akşamları bile sıcak eser klimasız asla duramazsınız. Kışında aman aman ılık değil ben olsam tercih etmezdim.

Her an deprem mi olacak göçük altında mı kalıcaz endişesindense ben aydında 40 derecede yaşamayı tercih ederim. Ayrıca 3 yıl Mardinde 45 48 derece kuru sıcağa dayanmış biri olarak egedeki sıcak sıcak değil, ılık 😂😉

Back