Bir hayat nasıl yaşanır ?

ha evet olmuştu. evet zaten çok anlamadım 1.sınıfı da. maalesef biraz eskiden üniversite okumak isterdim işte.. dediğinizi deneyeceğim bir de Erasmus stajı deneyeceğim okuldan da bağımsız olabiliyormuş o sanırım. maalesef gururum el vermiyor ben gerçekten arkadaşlarına çok çok değer veren bir insanım ama en son biten arkadaşlığım o kadar sebepsiz o kadar yani yanlış ki adım atmam atamam gerekirse yalnız kalırım. evet cidden öyle oluyor. ama iyi bir yere gitseydim de seviyemde ya da benden daha üst seviyede insanlarla olsaydım daha mutlu olurdum.. çünkü insanlar ve arkadaşlıklar çok şey katıyor. zaten artık kendi kendimle olmayı öğrenmem gerek birilerine bağımlı oldukça yalnızlık hissiyle baş edemiyorum.

Yurtta odanı değiştirme şansın yok mu… ben bir kere değiştirdim. Memurlara söz verdim etrafa yaymayacağıma ve yeniden değişim istemeyeceğime dair. gidip boşluk bulunan odadaki kızlarla tanıştım. Şu sebepten oda değişimi isteyeceğim buraya gelebilir miyim dedim. Sonra idareye gidip tamamdır dedim, sözlerimi verdim ve sonradan sorun çıkmadı. Böyle bir adım atsan olmaz mı

Yani ne desem bilemedim ki.dibine kadar haklısın.yerden göğe kadar haklısın.gençsin, isteklisin, enerjiksin, zekisin.beklentin yüksek.ama ülke çaresiz.kızım biz gelişmemiş, rezil bir ülkedeyiz.erkek profilinin yüzde 80-90'ı çer çöp.başarılı olsa iyi bir bölüm okusa bu sefer başka taraftan falsosu çıkacak.şunda bir anlaşalım.büyük ihtimal sürekli idare etmek üzerine kurulu bir hayatın olacak.hiçbir şey de kendi zekanın, güzelliğinin, kalitenin hakkettiği gibi olmayacak.çünkü biz Türkiye gibi gelişmemiş bir ülkede yaşıyoruz.hani derler ya s...ke s...ke alışacaksın.bu foruma dert anlatan kadınlar da birbirinden kaliteli ama birlikte olunan adamlar ortada.bizim ülke bu kadar.ne kadar erken kabullenirsen o kadar rahat edersin.ya da çok başarılı olup buradan gidersin.o yüzden her konuda yazıyorum zaten kimseye çocuk yapmayın diye.

ben aile evinde kalıyorum

gerçekten öyle.. ben küçük bir umut peşindeyim işte ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…