- 1 Ekim 2013
- 8.774
- 18.676
- 448
- 35
- Konu Sahibi yosunlukek
-
Gitmemek için bahane aramışsınız bulmuşsunuz insanlar da pek ikna olmamış gibi geldi bana. Hala aktif olarak işe gidebilen hamile kadın isterse 1 Saat görünebilirdi gibi. Bilemem.Merhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Geçen hafta eltimin doğum günü vardı. Kutlama da kv evinde Yani işten çık tüm akşamı başka bir evde geçir, eve gel, yorgunluktan bayıl…
Eşime gitmek istemediğimi belim tutuldu falan dedim o da ayıp olur, bir günlüğüne kendini toparlayamaz mısın dedi
Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani kv evine değil hiçbir yere canım istemiyor gitmek vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…
Sizce ben mi çok abartılı davranıyorum çünkü sadece bu konu değil herkes üzerime geliyor çok nazlısın hamilesin diye bardak bile kaldırmıyorsun diyip duruyor
Güncelleme: insanlara bencil dediğim nokta da temizlik yapmıyorum 2 haftada bir yardımcı almaya çalışıyorum bu süreçte evi sadece süpürüyorum ve diğer klasik ev işleri buna laf edilmesi ve benzeri bu tarz olaylara kızıyprum. Biz yapmadık görmedik sen de yapma görme denmesine bencillik diyorum
Hamilelik kaç haftalık 25 üzeri falan mı?Merhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Geçen hafta eltimin doğum günü vardı. Kutlama da kv evinde Yani işten çık tüm akşamı başka bir evde geçir, eve gel, yorgunluktan bayıl…
Eşime gitmek istemediğimi belim tutuldu falan dedim o da ayıp olur, bir günlüğüne kendini toparlayamaz mısın dedi
Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani kv evine değil hiçbir yere canım istemiyor gitmek vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…
Sizce ben mi çok abartılı davranıyorum çünkü sadece bu konu değil herkes üzerime geliyor çok nazlısın hamilesin diye bardak bile kaldırmıyorsun diyip duruyor
Güncelleme: insanlara bencil dediğim nokta da temizlik yapmıyorum 2 haftada bir yardımcı almaya çalışıyorum bu süreçte evi sadece süpürüyorum ve diğer klasik ev işleri buna laf edilmesi ve benzeri bu tarz olaylara kızıyprum. Biz yapmadık görmedik sen de yapma görme denmesine bencillik diyorum
Allah bağışlasın maşallah benım ilk oğlum da çok usluydu Insallah bunlarda abisi gibi uslu olurlarÖncelikle Allah konu sahibi dahil hepinizin kucağına sağ sağlim vaktinde almayı nasip etsin . Benimkiler 6 oldu artıkBiri küvozde 10 gün kaldı düşük doğum kilosundan. Çıkınca azcık bir bocalama dönemi yaşamadım değil ama sonrası hem çok yorucu hem çok zevkli. Bir onu kucagına alıp öpüyosun seviyosun sonra bırakıp diğerini alıp öpüyosun Bizim tek sıkıntımız birinin 9 ayı bulan gazıydı. Onun dışında uysal, sakin bebelerdi ki hala öyleler. . İşin özü rutin ve düzen. Ne olursa olsun biz hayatımızı beslenme ve uyku düzenlerine göre ayarladık ilk 2 sene ve çabanın karşılığını aldık.Bence işin özü bu. Daha geçen yaza kadar öğle uykusu yapıyolardı koca sıpalar
Martta ogrenmıs öyle yazmış mesajlarındaHamilelik kaç haftalık 25 üzeri falan mı?
İlk defa bu kadar pişmanlık yaşıyorum konu açmakla bu kadar da olmalı çevreme sabır dilediğiniz için teşekkür ederim. Umarım etrafınızdaki herkes çok çok sağlıklı hamilelik süreçleri geçirir siz de yanlarında olursunuzTam haklısınız yazacaktım bir de yeni hamilelik olduğunu gördüm. Siz şimdiden öyleyseniz, sabır diliyorum çevrenize.
Saolun insanlara cevap verdiğiniz içinMartta ogrenmıs öyle yazmış mesajlarında
sana kimse kötüsün demiyor ki mıdem bulanıyor başım ağrıyor desen herkes destek olurdu emin ol .İlk defa bu kadar pişmanlık yaşıyorum konu açmakla bu kadar da olmalı çevreme sabır dilediğiniz için teşekkür ederim. Umarım etrafınızdaki herkes çok çok sağlıklı hamilelik süreçleri geçirir siz de yanlarında olursunuz
Riskli hamilelik geçiriyorum diye bir şey yazmadınız, duyar kasmaya gerek yok.İlk defa bu kadar pişmanlık yaşıyorum konu açmakla bu kadar da olmalı çevreme sabır dilediğiniz için teşekkür ederim. Umarım etrafınızdaki herkes çok çok sağlıklı hamilelik süreçleri geçirir siz de yanlarında olursunuz
Normalde olumsuz yorum yapmam ama ben sizi son aylarınızda sanmıştım. Çok yeniymiş. Bence siz eltinizi sevmediğiniz için bahane gibi geldi bana. Çok kötü durumda olsanız çalışamazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca doğum gününde kimse sizden hizmet beklemezdi herşey önünüze gelirdi.Merhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Ise gidebiliyorsaniz bir aksam birkac saat davete de icabet edebilirdiniz. Caniniz gitmek istememis sadece.Merhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Ya sana bayılıyorumsana kimse kötüsün demiyor ki mıdem bulanıyor başım ağrıyor desen herkes destek olurdu emin ol .
Sen daha susam kadar bebeklerle oturup kalkamıyorum falan yazınca abartı tepkisi aldın hepsı bu . Alınganlık yapılacak bisey de yok yani .
Bana yapsalar böyle yorumlar ben gülerdim aman ikiz doğurcam tabikide nazım niyazım olacak die
İltifat aldımYa sana bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?