Bir hamilelik meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gitmemek için bahane aramışsınız bulmuşsunuz insanlar da pek ikna olmamış gibi geldi bana. Hala aktif olarak işe gidebilen hamile kadın isterse 1 Saat görünebilirdi gibi. Bilemem.

İkinci hamileliğim ikizdi. Benim için çok zor bjr süreç oldu. Kızım da hop hop hoplayan ben, ikizlerde yerimden kalkamadım. Bir ay erken geldi sıpalar. Ben aşırı stres bir durum yaşadım. O olayın etkisi de vardı.

Şimdi çok şükür yaşları 7 oldu. Yani bence haklısınız.

Hamilelik kaç haftalık 25 üzeri falan mı?

Allah bağışlasın maşallah benım ilk oğlum da çok usluydu Insallah bunlarda abisi gibi uslu olurlar

Ben de çok kapris yapıp hayatı hem kendime hem kocama zehir ediyorum ilk trimester çok kötüydü ilk gebeliğimde hiçbir şey yoktu bu gebelikte ilk trimester çok kötüydü kafam uykudan kalkmadı şuan daha rahatım aksine yatınca kasık ve bel ağrısı çekiyorum bıraksan 2 saat yürürüm öyle bir enerji sabah çıkıyorum yürüyorum eve geliyorum öğlen yine çıkıyorum ilk trimester çok kötü geçiyor bazen

Tam haklısınız yazacaktım bir de yeni hamilelik olduğunu gördüm. Siz şimdiden öyleyseniz, sabır diliyorum çevrenize.

Tam haklısınız yazacaktım bir de yeni hamilelik olduğunu gördüm. Siz şimdiden öyleyseniz, sabır diliyorum çevrenize.
İlk defa bu kadar pişmanlık yaşıyorum konu açmakla bu kadar da olmalı çevreme sabır dilediğiniz için teşekkür ederim. Umarım etrafınızdaki herkes çok çok sağlıklı hamilelik süreçleri geçirir siz de yanlarında olursunuz

sana kimse kötüsün demiyor ki mıdem bulanıyor başım ağrıyor desen herkes destek olurdu emin ol .

Sen daha susam kadar bebeklerle oturup kalkamıyorum falan yazınca abartı tepkisi aldın hepsı bu . Alınganlık yapılacak bisey de yok yani .

Bana yapsalar böyle yorumlar ben gülerdim aman ikiz doğurcam tabikide nazım niyazım olacak die

Riskli hamilelik geçiriyorum diye bir şey yazmadınız, duyar kasmaya gerek yok.

N
Normalde olumsuz yorum yapmam ama ben sizi son aylarınızda sanmıştım. Çok yeniymiş. Bence siz eltinizi sevmediğiniz için bahane gibi geldi bana. Çok kötü durumda olsanız çalışamazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca doğum gününde kimse sizden hizmet beklemezdi herşey önünüze gelirdi.

iş yapma konusunda haklısın ben de iş yapmıyorum gebeyim çünkü zaten işten gelince çok yorulmuş oluyorum hiçbir şey yapasim gelmiyor, açıkçası ev de supurmuyorum, anlıyorum seni insan sadece ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor, kaç haftalık gebesin? Ama bir saatlik de olsa katılabilirdin zaten sana iş hirsey yaptirmazlar...eşine alinmana gerek yok bence, diğer insanları da boşver kime ne iş yaparsin yapmazsin

Ise gidebiliyorsaniz bir aksam birkac saat davete de icabet edebilirdiniz. Caniniz gitmek istememis sadece.

Tsmam hamileliğin verdigi bir halsizlik olabılır ama siz gitmek istememiş hatta eşinizde gitmesin istemişsiniz
Hamileliği filan bahane etmıssınız
Gidemeyecek durumdakı ınsan en azından eşim katılsın ayıp olmasın der
Beni bıraktı gitti diye bozulmussunuz
Hamilelik dışında , eş ailesine veya eltinize karşı yaptıgınızı düşünüyorum
Olan olmus artık bu boyle surer gıder
Onlarda sizinkine gelmez
Cocugunuz olur ona gelmez
Onlarda hasta olur bısey olur cok bahanelerı olur
Tamamen ınsanların elıne koz vermıssınız
Keske bır ıkı saat gıtseydınız

Ya sana bayılıyorum

Önce konunun kapanmasını istemişsiniz sonra da üyelik iptali yapmışsınız, kusura bakmayın ama siz biraz fazla alıngansınız. Kimse size bir şey dememiş burada.
Herkesin gebelik süreci farklı fakat ikiz gebelik çok yorgunum vs diyince doğal olarak karnınız burnunuzda zannettik. Benim de ilk trimestirim berbattı bu arada hak veriyorum size, yastıktan başımı kaldıramazdım.

İşe gidiyorsanız, doğumgününe de gidebilirdiniz yorumuna katılmıyorum.
Hatta insanlar günlük hayatta bu tarz kıyaslamaları çok sık yapıyor yanlış buluyorum.

İnsanın gerçekten bir limiti var.
Bir tarafa çok kullandıysam, diğerine veremeyeceğimi dile getirir ve buna göre karar verebilirim.
Eğer bugün olsaydı giderdim çünkü dinlendim, hafta içi değil kayınvalideme, hiçbir yere gitmek istemiyorum yazmışsınız.

Ben kendime hamile olmadığım halde sık sık bu hakkı veriyorum. O yüzden size de verdim. İnsanlar alınırlar, gücenirler ona birşey diyemem. Ama buda saçma geliyor açıkçası, çünkü ben böyle şeylerin hesabını hiç yapmıyorum.
İsterse bilerek veya benden hazetmeyerek gelmesin, bahane üretsin, ne lafını ederim, ne bilenirim. Gelmemeklede bana iyilik yapmış olur. Samimiyetsiz, öylesine yapılan ziyaretleri hissederdim çünkü.

İş yapma kısmı gerçekten kimseyi alakadar etmiyor. Bu kısım ayrı sinir bozucu. Evet isterseniz bir bardak kaldırmayın. İnsanın hamilelikten bağımsız da böyle günleri ve/veya
dönemleri olur. Evin içindeki hareketlerinize etrafınızın bu kadar yorumu olmamalı.

Size tek hak vermediğim nokta geride bıraktığını düşünerek eşinize alınacak olmanız.

Onunla bir gidip bir saat görünüp gelebilirdiniz tabi. Ama ben bununda lafını eden insanlar gördüm. Beni sayıp uğradı demeyi çok az insan tercih eder; Göstermelik geldi bahane etti gitti diyebiliyorlar. Tabi nasıl düşüneceklerini siz daha iyi takdir edersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…