- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.618
- 158
- Konu Sahibi yosunlukek
-
Yok almadım ama dediğim gibi gereksiz duygusallık ediyorum diye kendimi telkin ediyorum teşekkür ederimHer şeyi geçtim ama eşiniz gitti diye bozulmanız gerçekten bana kalırsa anlamsız..
Evde dinlenmek istediğinizi söylemişsiniz, eşinizde tek gitmiş ne yapabilirdi ki?
Aileden birinin doğum günü neticesinde.
Sizin yorgun olmanıza asla bir şey demiyorum ikiz gebelik eminim ki çok zordur ama eşinize tavır almayın bence.
Eşiniz sizi evde bıraktığı için alınmanız yanlış olmuş sanki. İkiz gebelik ne derece zordur bilemem bunu en iyi siz bilirsiniz, ama belki orada bulunup sadece oturarak, oturmak rahatsız ettiğinde bir odaya geçip uzanmayı rica ederek, eşinize erken kalkma teklifinde bulunarak yanaşmanız daha hoş olurdu sanki. Yani ben olsam öyle yapardım en azından, sizin fikriniz tabii kiMerhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Geçen hafta eltimin doğum günü vardı. Kutlama da kv evinde Yani işten çık tüm akşamı başka bir evde geçir, eve gel, yorgunluktan bayıl…
Eşime gitmek istemediğimi belim tutuldu falan dedim o da ayıp olur, bir günlüğüne kendini toparlayamaz mısın dedi
Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani görümceye değil hiçbir yere canım istemiyor vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…
Sizce ben mi çok abartılı davranıyorum çünkü sadece bu konu değil herkes üzerime geliyor çok nazlısın hamilesin diye bardak bile kaldırmıyorsun diyip duruyor
Ama ikiz bebeklere hamilesin. Biraz empati yapmaları lazım..Merhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Geçen hafta eltimin doğum günü vardı. Kutlama da kv evinde Yani işten çık tüm akşamı başka bir evde geçir, eve gel, yorgunluktan bayıl…
Eşime gitmek istemediğimi belim tutuldu falan dedim o da ayıp olur, bir günlüğüne kendini toparlayamaz mısın dedi
Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani görümceye değil hiçbir yere canım istemiyor vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…
Sizce ben mi çok abartılı davranıyorum çünkü sadece bu konu değil herkes üzerime geliyor çok nazlısın hamilesin diye bardak bile kaldırmıyorsun diyip duruyor
Çok teşekkür ederimmAma ikiz bebeklere hamilesin. Biraz empati yapmaları lazım..
Ayrıca sağlıklı doğumlar diliyorum..
Evet böyle konulara abarttığımı fark ediyorum. Ama sürekli dinlenmek istememe söylenilince üzülüyorum çünkü gerçekten çok çok yoruluyorum okulda yani eve gidip dinlenmek istiyorum mesela bugün evdeyim enerjimi topladım yarın çıkabilirim vs ama hafta içi sadece eve gitmek istiyorumyani gitseniz orda da iş yaptırmazlardı her halde. oturur keyif yapardınız. aksine hazır çayınızı içer, tatlımızı yerdiniz belki.
neyse.. evet gebelik zor, doğumdan sonrası daha da zor.. ama bu kadarı fazla gibi. ben de gereksiz seylere ağlıyordum ama etrafımdakiler yansıtmıyordum çünkü mantıksız olduğumun farkındaydımkendinizi çok yıpratmamaya calisin gitmeyebilirsiniz tabii ki o ayrı ama alınmanız, esinize gitti diye bozukmanız biraz fazla
İnsanlar beni doğum gününe davet etti diye değil sürekli çok abartıyorsun dedikleri için bencil dedim.Bide insanlar sizi doğum gününe davet etti diye niye bencil oldular onu da anlamadım.
Ay o hamile yoruluyordur zaten okulda evinde dinlensin bence hiç çağırmayalım denseydi de kırılırdınız
Elti mi gorumce mi? Once buna karar verinMerhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Bana da biraz abartıyorsunuz gibi geldi bu konuda içinizden gitmek gelmediği için bunu bahane etmediyseniz eğer ki ben edebilirdim bazen bende yapıyorum bunu görmek istemediğim insanlar olunca işten geldim yorgunum şöyle böyle bahane edebiliyorum ve gitmiyorumİnsanlar beni doğum gününe davet etti diye değil sürekli çok abartıyorsun dedikleri için bencil dedim.
Eltiye görümceye kv ye demek istedim teşekkürlerElti mi gorumce mi? Once buna karar verin
Ayrica abartiyorsunuz gercekten, hamilelik hastalik degildir.
İkiz bebek gerçekten çok zor hormanlar yüzünden de insan Çok duygusal oluyorMerhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani kv evine değil hiçbir yere canım istemiyor gitmek vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?