- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.618
- 158
- Konu Sahibi yosunlukek
-
TeşekkürlerBana da biraz abartıyorsunuz gibi geldi bu konuda içinizden gitmek gelmediği için bunu bahane etmediyseniz eğer ki ben edebilirdim bazen bende yapıyorum bunu görmek istemediğim insanlar olunca işten geldim yorgunum şöyle böyle bahane edebiliyorum ve gitmiyorum
Böyle bu tarz bi durum yoksa abartıyorsunuz bence şimdiden kendinizi bu kadar salmayın ikiz bebek bakmak çok ama çok zor şimdiden kendinizi bu kadar rahat alıştırmayın.
İnsanlarda durup dururken demezler çok nazlısın bi bardak kaldırmıyorsun diye bencillik böyle bişe değil
sadece burada anlattığım kadarına bencillik böyle değil diyorsunuz.Bana da biraz abartıyorsunuz gibi geldi bu konuda içinizden gitmek gelmediği için bunu bahane etmediyseniz eğer ki ben edebilirdim bazen bende yapıyorum bunu görmek istemediğim insanlar olunca işten geldim yorgunum şöyle böyle bahane edebiliyorum ve gitmiyorum
Böyle bu tarz bi durum yoksa abartıyorsunuz bence şimdiden kendinizi bu kadar salmayın ikiz bebek bakmak çok ama çok zor şimdiden kendinizi bu kadar rahat alıştırmayın.
İnsanlarda durup dururken demezler çok nazlısın bi bardak kaldırmıyorsun diye bencillik böyle bişe değil
Evet ben zaten yanlış davrandığımı fark edip eşime bir şey demedim. Eltimden çok hoşlanmıyorum yani gitmeme dinlenmeme değecek bir durum yok genelde dinlenmeyi tercih ediyorum içimden benim gelmiyorİkiz bekliyorum 6.aya girmek üzereyim davul gibiyimhiç bi yerden geri kalmam valla
Dedıklerınız doğru oturmak yatmak kalkmak hepsı sıkıntı ama evınızde napıyorsunuz hiç mi kıpırdamıyorsunuz ? Hiç mi yataktan çıkmıyorsunuz . Ağrılar bazen zorluyor olabilir anlarım ama adama kızmayın demek istiyorum .
Yani sonuçta durumunuz ortada kimse size alınmasın . ben gidiyorum yemegı yıyoruz keyfimizi yapıyoruz sonra ben uzanıyorum odanın birine kimsede nie uzandı demez kendımı iyi hissedersem çayıda oturur aileyle içerim misal .
Ben karışmam valla kocam istediği yere gidebilir evlenirken ailelerimizi birbirimizin için eksik bırakmak üzere evlenmedık bi yere gitmek istemezsem de rahatsız olmama gerek yok benım keyfim basmıyor sen git kocam der gonderırım .kendı ailem içinde aynı şekilde hatun ayağım ağrıyor be kafam kaldırmaz dese görüşürüz tatlım der çıkarım
Eğer ameliyatlı yatmıyorsam gitti die trip atmam , eğer oda ameliyatlı yatmıyorsa kocam gelmedi die de başını oturup beklemem
He valla bende çok hoşlanmam eltimdenEvet ben zaten yanlış davrandığımı fark edip eşime bir şey demedim. Eltimden çok hoşlanmıyorum yani gitmeme dinlenmeme değecek bir durum yok genelde dinlenmeyi tercih ediyorum içimden benim gelmiyor
Teşekkür ederim bu arada siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahHe valla bende çok hoşlanmam eltimdenama aile birliği bozulmasın die de kimsenın aklını kimsede koymayız hani o geldi ben gelmeyim ben gittim o gelmesin mevzusu yapmam . Kocamın yanında olurum
Umursamadığım biri için nie eşimi yalnız bırakayım sonuçta elti de aileden onun olmadığı toplanmalar olmayacak ..
Sonuçta sevmedıgım eltim için eşimin diğer aile bireylerini yok saymam bu tüm aileye yapılan bi saygısızlık olur ne kendıme yakıştırırım bunu ne eşimi incitirim o toplulukta tek bırakıpkocam da kocam
Önce kendi saygınlığımızı düşünürüm
Amin kaçıncı haftadasınızTeşekkür ederim bu arada siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
Mesajlarına baktım da martta yeni öğrenmiş.Amin kaçıncı haftadasınız
Mesajlarına baktım da martta yeni öğrenmiş.Bişey demiyim şimdi.
Mesajlarına baktım da martta yeni öğrenmiş.Bişey demiyim şimdi.
Ne kadar düşüncelisiniz iyi ki demedinizMesajlarına baktım da martta yeni öğrenmiş.Bişey demiyim şimdi.
Ne kadar düşüncelisiniz iyi ki demediniz
Hamilesin , hormonların deli gibi oynuyor saygım var eywallah da ;Merhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs
Geçen hafta eltimin doğum günü vardı. Kutlama da kv evinde Yani işten çık tüm akşamı başka bir evde geçir, eve gel, yorgunluktan bayıl…
Eşime gitmek istemediğimi belim tutuldu falan dedim o da ayıp olur, bir günlüğüne kendini toparlayamaz mısın dedi
Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani kv evine değil hiçbir yere canım istemiyor gitmek vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…
Sizce ben mi çok abartılı davranıyorum çünkü sadece bu konu değil herkes üzerime geliyor çok nazlısın hamilesin diye bardak bile kaldırmıyorsun diyip duruyor
Güncelleme: insanlara bencil dediğim nokta da temizlik yapmıyorum 2 haftada bir yardımcı almaya çalışıyorum bu süreçte evi sadece süpürüyorum ve diğer klasik ev işleri buna laf edilmesi ve benzeri bu tarz olaylara kızıyprum. Biz yapmadık görmedik sen de yapma görme denmesine bencillik diyorum
Burada her şeyi yazamıyorum belki tanınırım düşüncesinden herkes sağlıklı çok rahat bir süreç geçirmiyor lütfen böyle yazacaksanız yorum yapmayın lütfenDememe gerek yok bence :)
Teşekkür ederimHamilesin , hormonların deli gibi oynuyor saygım var eywallah da ;
davet edilmişsin , eşin seni ısrarla cağırmış ama sen gitmemişsin eşini ortamda yalnız bırakan sensin eşin değil. Benimde bir huyum var iki elim k*nda olsa eşimi yalnız bırakmam. Belkide bu yüzden böyle yorumluyorum.
Ama cağrılmışsın ve gitmeyen sendin adamı eve bağlayamazsın ki.. fazla naz aşk usandırır lafı aklıma geldi nedense. Bence eğer zorlanıyorsan psikolojik destek al bunun daha lohusalığı eklenecek.
Onun dışında ağrın sızın vardıysa ,ona kimse laf edemez senin ve bebeğin sağlığı elbette bir doğum gününden daha önemli!
Yaaaa jeeenn ikiz bebiş anasımısın jeeenn bende ikiz erkek bekliyorum bana azcık destek versene ya nasıllar kolay büyüdüler mi uslular mıydı falandoğumdan sonra Benı ne bekliyo
Burada her şeyi yazamıyorum belki tanınırım düşüncesinden herkes sağlıklı çok rahat bir süreç geçirmiyor lütfen böyle yazacaksanız yorum yapmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?