Bir hamilelik meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler
sadece burada anlattığım kadarına bencillik böyle değil diyorsunuz.

İkiz bekliyorum 6.aya girmek üzereyim davul gibiyim hiç bi yerden geri kalmam valla

Dedıklerınız doğru oturmak yatmak kalkmak hepsı sıkıntı ama evınızde napıyorsunuz hiç mi kıpırdamıyorsunuz ? Hiç mi yataktan çıkmıyorsunuz . Ağrılar bazen zorluyor olabilir anlarım ama adama kızmayın demek istiyorum .

Yani sonuçta durumunuz ortada kimse size alınmasın . ben gidiyorum yemegı yıyoruz keyfimizi yapıyoruz sonra ben uzanıyorum odanın birine kimsede nie uzandı demez kendımı iyi hissedersem çayıda oturur aileyle içerim misal .

Ben karışmam valla kocam istediği yere gidebilir evlenirken ailelerimizi birbirimizin için eksik bırakmak üzere evlenmedık bi yere gitmek istemezsem de rahatsız olmama gerek yok benım keyfim basmıyor sen git kocam der gonderırım .kendı ailem içinde aynı şekilde hatun ayağım ağrıyor be kafam kaldırmaz dese görüşürüz tatlım der çıkarım

Eğer ameliyatlı yatmıyorsam gitti die trip atmam , eğer oda ameliyatlı yatmıyorsa kocam gelmedi die de başını oturup beklemem

Evet ben zaten yanlış davrandığımı fark edip eşime bir şey demedim. Eltimden çok hoşlanmıyorum yani gitmeme dinlenmeme değecek bir durum yok genelde dinlenmeyi tercih ediyorum içimden benim gelmiyor

Evet ben zaten yanlış davrandığımı fark edip eşime bir şey demedim. Eltimden çok hoşlanmıyorum yani gitmeme dinlenmeme değecek bir durum yok genelde dinlenmeyi tercih ediyorum içimden benim gelmiyor
He valla bende çok hoşlanmam eltimden ama aile birliği bozulmasın die de kimsenın aklını kimsede koymayız hani o geldi ben gelmeyim ben gittim o gelmesin mevzusu yapmam . Kocamın yanında olurum

Umursamadığım biri için nie eşimi yalnız bırakayım sonuçta elti de aileden onun olmadığı toplanmalar olmayacak ..

Sonuçta sevmedıgım eltim için eşimin diğer aile bireylerini yok saymam bu tüm aileye yapılan bi saygısızlık olur ne kendıme yakıştırırım bunu ne eşimi incitirim o toplulukta tek bırakıp kocam da kocam
Önce kendi saygınlığımızı düşünürüm

Teşekkür ederim bu arada siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Hamilesin , hormonların deli gibi oynuyor saygım var eywallah da ;

davet edilmişsin , eşin seni ısrarla cağırmış ama sen gitmemişsin eşini ortamda yalnız bırakan sensin eşin değil. Benimde bir huyum var iki elim k*nda olsa eşimi yalnız bırakmam. Belkide bu yüzden böyle yorumluyorum.

Ama cağrılmışsın ve gitmeyen sendin adamı eve bağlayamazsın ki.. fazla naz aşk usandırır lafı aklıma geldi nedense. Bence eğer zorlanıyorsan psikolojik destek al bunun daha lohusalığı eklenecek.

Onun dışında ağrın sızın vardıysa ,ona kimse laf edemez senin ve bebeğin sağlığı elbette bir doğum gününden daha önemli!

Konu sahibi Allah iyiliğini versin. Oturmak, kalkmak batıyor, yürümek eziyet diyince karnın burnunda sandım desene gebeliğin başları olduğunu. He bence gebeliğin başları da zor. Ama mide bulantısı, düşük riskinin gebeliğin ileriki haftalarına göre daha fazla olması gibi sebeplerden ötürü zor. Yürümeyi, oturmayı, kalkmayı kısıtlayan bir durum yok. Daha mercimek kadar bebeklerin.

Teşekkür ederim

Yaaaa jeeenn ikiz bebiş anasımısın jeeenn bende ikiz erkek bekliyorum bana azcık destek versene ya nasıllar kolay büyüdüler mi uslular mıydı falan doğumdan sonra Benı ne bekliyo

Öncelikle Allah konu sahibi dahil hepinizin kucağına sağ sağlim vaktinde almayı nasip etsin . Benimkiler 6 oldu artık Biri küvozde 10 gün kaldı düşük doğum kilosundan. Çıkınca azcık bir bocalama dönemi yaşamadım değil ama sonrası hem çok yorucu hem çok zevkli. Bir onu kucagına alıp öpüyosun seviyosun sonra bırakıp diğerini alıp öpüyosun Bizim tek sıkıntımız birinin 9 ayı bulan gazıydı. Onun dışında uysal, sakin bebelerdi ki hala öyleler.. İşin özü rutin ve düzen. Ne olursa olsun biz hayatımızı beslenme ve uyku düzenlerine göre ayarladık ilk 2 sene ve çabanın karşılığını aldık.Bence işin özü bu. Daha geçen yaza kadar öğle uykusu yapıyolardı koca sıpalar

Oyy çok zorsunuz , hamileliği hastalık gibi düşünmeyin lütfen . Henüz daha başımda böyle ise sonunu düşünemedim . Kolaylıklar diliyorum

Burada her şeyi yazamıyorum belki tanınırım düşüncesinden herkes sağlıklı çok rahat bir süreç geçirmiyor lütfen böyle yazacaksanız yorum yapmayın lütfen

Serklajlıyım, düşük riskim var vs tarzı bir durum yazsaydınız hani zaten böyle bir yorum yazmazdım ama süpürge vs yapıyorum yazmışsınız ona istinaden riskiniz yok diye düşündüm.Davete icabetten önce riskli durum olabilecek süpürge yapmayı bırakın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…