Bir hamilelik meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yosunlukek

Ejderhaların Annesi
Üyelik İptali
Pro Üye
24 Ağustos 2019
2.798
8.618
158
Merhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs

Geçen hafta eltimin doğum günü vardı. Kutlama da kv evinde Yani işten çık tüm akşamı başka bir evde geçir, eve gel, yorgunluktan bayıl…

Eşime gitmek istemediğimi belim tutuldu falan dedim o da ayıp olur, bir günlüğüne kendini toparlayamaz mısın dedi

Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani kv evine değil hiçbir yere canım istemiyor gitmek vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…

Sizce ben mi çok abartılı davranıyorum çünkü sadece bu konu değil herkes üzerime geliyor çok nazlısın hamilesin diye bardak bile kaldırmıyorsun diyip duruyor 😔

Güncelleme: insanlara bencil dediğim nokta da temizlik yapmıyorum 2 haftada bir yardımcı almaya çalışıyorum bu süreçte evi sadece süpürüyorum ve diğer klasik ev işleri buna laf edilmesi ve benzeri bu tarz olaylara kızıyprum. Biz yapmadık görmedik sen de yapma görme denmesine bencillik diyorum

Son düzenleme:
Her şeyi geçtim ama eşiniz gitti diye bozulmanız gerçekten bana kalırsa anlamsız..
Evde dinlenmek istediğinizi söylemişsiniz, eşinizde tek gitmiş ne yapabilirdi ki?
Aileden birinin doğum günü neticesinde.
Sizin yorgun olmanıza asla bir şey demiyorum ikiz gebelik eminim ki çok zordur ama eşinize tavır almayın bence.

Her şeyi geçtim ama eşiniz gitti diye bozulmanız gerçekten bana kalırsa anlamsız..
Evde dinlenmek istediğinizi söylemişsiniz, eşinizde tek gitmiş ne yapabilirdi ki?
Aileden birinin doğum günü neticesinde.
Sizin yorgun olmanıza asla bir şey demiyorum ikiz gebelik eminim ki çok zordur ama eşinize tavır almayın bence.
Yok almadım ama dediğim gibi gereksiz duygusallık ediyorum diye kendimi telkin ediyorum teşekkür ederim

Merhaba hanımlar gerçekten objektif yorumlarınızı bekliyorum çünkü ben mi alınganım, yoksa insanlar mı fazla bencil anlam veremiyorum hamileyim ikiz bebek bekliyorum planlı bir hamilelikti ama artık bana oturmak batıyor, yatmak batıyor, yürümek desen eziyet. Gece uykum yok, sabah baş ağrısıyla uyanıyorum vs vs

Geçen hafta eltimin doğum günü vardı. Kutlama da kv evinde Yani işten çık tüm akşamı başka bir evde geçir, eve gel, yorgunluktan bayıl…

Eşime gitmek istemediğimi belim tutuldu falan dedim o da ayıp olur, bir günlüğüne kendini toparlayamaz mısın dedi

Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani görümceye değil hiçbir yere canım istemiyor vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…

Sizce ben mi çok abartılı davranıyorum çünkü sadece bu konu değil herkes üzerime geliyor çok nazlısın hamilesin diye bardak bile kaldırmıyorsun diyip duruyor 😔
Eşiniz sizi evde bıraktığı için alınmanız yanlış olmuş sanki. İkiz gebelik ne derece zordur bilemem bunu en iyi siz bilirsiniz, ama belki orada bulunup sadece oturarak, oturmak rahatsız ettiğinde bir odaya geçip uzanmayı rica ederek, eşinize erken kalkma teklifinde bulunarak yanaşmanız daha hoş olurdu sanki. Yani ben olsam öyle yapardım en azından, sizin fikriniz tabii ki 🤍

Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani görümceye değil hiçbir yere canım istemiyor vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…

Ama ikiz bebeklere hamilesin. Biraz empati yapmaları lazım..

Ayrıca sağlıklı doğumlar diliyorum..

Yani ben hamileligimde çok rahattım açıkçası. Son güne kadar hiç zorlanmadım. Gezdim,eglendim herseyi yaptım 😁Ama herkesin farklı bir de sizin ikiz tabi daha çok yoruyor olabilir. Bir de gerçekten nazlı da olabilirsiniz😅
Eh nazlanmak da bence her kadının hakkı ama abartmamak da lazım kendiniz icin😊. Esiniz gitti diye alınmanız saçma olur. Hasta degilsiniz ki başınızda beklesin. Bir tehlike olsa zaten çalışmıyor da olurdunuz. Onlarin da siz gitmediniz diye alınması aşırı sacma olur. Keyifli bir ortam degilse sizin için gitmemek tercihiniz. Ama keyifli ortamlara da katılın. Doktor aksi birsey demiyorsa hareket, sosyallesmek iyidir. Simdiden kendinizi bu kadar hasta gibi eve dinlenmeye baglamayin derim ben.

Eşinize tek gitti diye alınmanız saçma olmuş. Onun dışında kendiniz gitmek istememekte belki haklısınızdır, yaşamadığım için durumunuz zordur veya abartıyosunuzdur gibi bir yorum yapamayacağım. Ancak muhtemelen insanlar kaç saat işe gidiyor, birkaç saat oturmaya gelemiyor diye düşünmüşlerdir. Kvniz böyle düşünüp alınmış olabilir.

yani gitseniz orda da iş yaptırmazlardı her halde. oturur keyif yapardınız. aksine hazır çayınızı içer, tatlımızı yerdiniz belki.
neyse.. evet gebelik zor, doğumdan sonrası daha da zor.. ama bu kadarı fazla gibi. ben de gereksiz seylere ağlıyordum ama etrafımdakiler yansıtmıyordum çünkü mantıksız olduğumun farkındaydım 🥲 kendinizi çok yıpratmamaya calisin🥰 gitmeyebilirsiniz tabii ki o ayrı ama alınmanız, esinize gitti diye bozukmanız biraz fazla

yani gitseniz orda da iş yaptırmazlardı her halde. oturur keyif yapardınız. aksine hazır çayınızı içer, tatlımızı yerdiniz belki.
neyse.. evet gebelik zor, doğumdan sonrası daha da zor.. ama bu kadarı fazla gibi. ben de gereksiz seylere ağlıyordum ama etrafımdakiler yansıtmıyordum çünkü mantıksız olduğumun farkındaydım 🥲 kendinizi çok yıpratmamaya calisin🥰 gitmeyebilirsiniz tabii ki o ayrı ama alınmanız, esinize gitti diye bozukmanız biraz fazla
Evet böyle konulara abarttığımı fark ediyorum. Ama sürekli dinlenmek istememe söylenilince üzülüyorum çünkü gerçekten çok çok yoruluyorum okulda yani eve gidip dinlenmek istiyorum mesela bugün evdeyim enerjimi topladım yarın çıkabilirim vs ama hafta içi sadece eve gitmek istiyorum 🥹

Hamileliğin kaçıncı ayındasınız öncelikle bunu çok merak ettim.
Oradaki insanlarla mı aranızda soğukluk var yada eltinizle mi samimiyet olsaydı gitmek isterdiniz büyük ihtimalle artı kırılırlar diye de giderdiniz.
Eşiniz size baya dil dökmüş ama kendiniz gitmek istememişsiniz sonrada evde tek kalmak zorunuza gitmiş.
O konuda haksızsınız.
Yarım saatliğine gidilebilirdi orda bi iş yapmazdınız sonuçta

Eşinize alınmanız fazla olmuş ama diğer yandan gitmek zorunda değilsiniz bence. Birileri de alınıyorsa alınsın, hamilesiniz ve böyle şeyleri umursamayın. Nazlı olabilirsiniz, sinirli olabilirsiniz, hormonlar farklı sizi anlıyorum. Ama kafaya takacağınız hiçbir şey yok. Gitmek istemediniz ve gitmediniz. Açın bir dizi izleyin amaaaaan :)

Bide insanlar sizi doğum gününe davet etti diye niye bencil oldular onu da anlamadım.
Ay o hamile yoruluyordur zaten okulda evinde dinlensin bence hiç çağırmayalım denseydi de kırılırdınız 😂
İnsanlar beni doğum gününe davet etti diye değil sürekli çok abartıyorsun dedikleri için bencil dedim.

Elti mi gorumce mi? Once buna karar verin

Ayrica abartiyorsunuz gercekten, hamilelik hastalik degildir.

İnsanlar beni doğum gününe davet etti diye değil sürekli çok abartıyorsun dedikleri için bencil dedim.
Bana da biraz abartıyorsunuz gibi geldi bu konuda içinizden gitmek gelmediği için bunu bahane etmediyseniz eğer ki ben edebilirdim bazen bende yapıyorum bunu görmek istemediğim insanlar olunca işten geldim yorgunum şöyle böyle bahane edebiliyorum ve gitmiyorum 😂
Böyle bu tarz bi durum yoksa abartıyorsunuz bence şimdiden kendinizi bu kadar salmayın ikiz bebek bakmak çok ama çok zor şimdiden kendinizi bu kadar rahat alıştırmayın.
İnsanlarda durup dururken demezler çok nazlısın bi bardak kaldırmıyorsun diye bencillik böyle bişe değil

Toparlayamam… çok zor geliyor sadece dinlenmek istiyorum evet bir akşam olsa da hiç gitmek istemiyorum yani kv evine değil hiçbir yere canım istemiyor gitmek vücudum harıl harıl çalışıyor, ben resmen hayatta kalmaya çalışıyorum. Neyse sonunda ben gitmedim eşim gitti ama beni evde bıraktığı için biraz bozuldum ama ses etmedim. Bozulmakta haklı değilim o gidip geldi işte biliyorum ama yine de bilmiyorum…. O gün kv falan da alınmış, “herkes geldi, bir o gelmedi” demiş. Ben mi abartıyorum bilmiyorum hamilelik hormonlarından mı vs olayları duygusal yorumluyorum gibi geliyor çalıştığım için çok yoruluyorum eve gelip dinlenmek istiyorum izne ayrılana kadar böyle devam eder bu isteğim gibi geliyor çünkü iki saat ayakta kalamıyorum ama yine de abartıyor muyum bu hamilelik sürecini bilmiyorum herkes biz senin yerindeyken neler neler yapıyorduk diyor bilmiyorum…

İkiz bebek gerçekten çok zor hormanlar yüzünden de insan Çok duygusal oluyor
❣️ Ama eşinizin gitmesine üzülmeyin yorgumun demişsiniz
Ağrım var dememişsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X