- 15 Ekim 2008
- 1.239
- 246
- 648
- 35
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Benim göğüslerim yumurtlama ile birlikte şişer,acımaya başlardı. Yani adetime 10-13 gün kala başlardı acımaya. Ama geçen ay adetime 2 gün kala başladı göğüslerimin acıması. Her zamankinden daha geç yani. Adetimi 1 gün geçince de test yaptım ve pozitifti. İnşallah sen de aynı haberi alırsın :)
Sağolun darısı başınıza :)
Benim göğüslerim olması gerekenden erken ağrıdı, sizinki tam tersi olmuş bilemedimki :26: İçinizde kalmasın yapın yine testinizi ama kendinizi de üzmeyin sonuca hazır olun her zaman.
aa aynı belirtilerr :) ama ben bugün yaptım test negatif çıktıhala adet olmadım
Ben ilk olarak erken gebelik testi yapmıştım onda çıkmamıştı. Hem geç döllenme de olabilir. 2 gün daha bekle bakalım
ayy tekrar umutlandım şimdi :) bende öyle düşünüyorum geç döllenmedir diye, hayırlısı inşallah. annem 15inde kadar bekle demişti sabırsız davrandım, geldim sözüne :)
Aman sorma, o sabırsızlık hangimizde yokkiHiç belirtin var mı canım?
aynen canımgöğüslerim çok şişti acıyo, ara ara batma gibi bişey hissediyorum. dün kasıklarım ağrıyordu bugün pek hissetmedim ağrı. ayıptır söylemesi kabız oldum dünden beri.
adet gunun ne zamandı cnmm kaç gun gectu ustundenn benımde dundu ama hıcbır belırtı yokkk
11-12lerinde oluyordum ama bu ay değişik oldu, şüphelerim artıyo haliyle. test yaptım negatif çıktı. beklicem biraz daha olmazsam tekrar test yapıcam
yaa bıraz önce farkettım göbegımden rahıme doğru koyu renklı bır cızgı vardı acaba bunun sebebı ne olabılır lütfen yardımcı olurmusunuuzzz çok merak ettım dun adet gunumdu olmadım kasıklarımda agrı var goguslerde dolgunluk ara ara mıdem kötü oluyor 5 gun once yaptığım ıdrar testınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstıııı tam bısı dıyemıyorummm
Hayırlı olsun hamilesiniz :)
Valla ben de şüpheleniyorum sendenKabızlık çoğu kişide oluyormuş ama bende yok çok şükür. Bol bol kayısı, sebze, meyve ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Sanırım onların da etkisi oldu iyi olmama :) Naçizane tavsiye edebilirim
bıraz önce ıdrar testı yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bıraz önce ıdrar testı yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı olsun hamilesiniz :)
ay şüphelen şüphelen :) dün söyledim eşime kayısı aldı yedim bir iki tane, sahurda da yoğurt yedim.. yoğurt yiyorum zaten sürekli. teşekkür ederim tavsiyelerim için. Senin hamileliğin nasıl gidiyo
Özellikle aç karına yiyip üzerine de su içersen ohooo :) Hazır yaz ayındayken, meyve de bolken doğanın tüm nimetlerinden faydalanmak lazım
Valla biz öyle takılıyoruz bebişimle, aynı hamam aynı tasPek bi belirti bir şey yok hala. Az önce perşembe günü için randevu aldım. Yavrumu görebilirim inşallah
bencede katılıyorum sana yaz ayında meyve boll çok şükürr.
daha yeni tabi ondan belirti yok pek, inşallah görebilirsin bebişini hadi bakalım
Bu arada sen ne durumdasın? Test yaptığından beri 2 gün geçmedi mi daha? Hadi bir daha test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?