Bir hamileden; Taze hamilelik belirtileri :)

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.977
248
Öncelikle çok içten bir dua bu: Rabbim isteyen herkese hepinize nasip etsin (Yürekten kocaman bir amin)

1 yıllık evliyim, ilk 6 ay vajinusmus çilesiyle geçti. Şükür onu yendim, hiç korunmamamıza rağmen geçen her ay benim için hayal kırıklığı oldu. Olması için özel bir çaba göstermedim (yumurtlama günleri hesaplamak gibi)... Nedense içimde bir sıkıntı olduğuna dair şüphe vardı. Her ay hamilelik belirtilerini tepeden tırnağa okuyup kendimle kıyasladım, ama öğrendim ki çoğu zaten regl belirtisiyle aynıymış. Örneğin kirpiklerin birbirine karışması gibi :) Her ay adet dönemimde kirpiklerimin birbirine girdiğini farkettim. Kokuya hassasiyet de aynı şekilde, adet döneminde de yoğunlaşıyor.

Benim adetlerim 1 hafta ileri sarkar, acaba hamile miyim merakı yüzünden vücudumu dinlemeyi öğrendim. Adetlerimden en fazla 10 gün önce göğüslerim şişer ve çok acımaya başlar. En son 25 mayısta adet oldum, bir sonraki tahmini adet tarihim en az 26 haziran olmalıydı, buna göre 20sinde falan ağrıması gereken göğüslerim tam 10 hazirandan beri sızlıyor.

1 haftadır her an adet olacakmış gibiydim, kasıklarım ve belim ara ara ağrıyordu, her seferinde şimdi oldum dedim ama gelen giden yoktu.

3 gündür çok yoğun rüyalar görüyorum, daha çok kabus gibi. 2 gündür de midemde bir yanma vardı. Bugün yediğim yemekteki biberden tuhaf bir tat aldım (metalimsi), dedim biberin tadı da hiç güzel değilmiş. Akşam karpuz yedim, yine aynı tadı aldım. Aynen böyle oldum Çünkü çok okumuştum, hamilelerde olurmuş bu metalimsi tat hissi.

Akşam işten çıkınca yarı yoldan döndüm, nöbetçi eczane bulup gebelik testi aldım.

Daha önce de çok yapmıştım, tek çizgiye alışmıştım. Bari aklımdan çıksın dedim yine inandırmayayım kendimi, eve gelir gelmez eşimle testin başına gömüldük :))

Sıvı, orta bölmede ilerlerken ilk başta silik bir çizgi çıktı, ardından son çizgi belirginleşti ve ilk çizgi de koyulaştı. Kopkoyu iki çizgi vardı karşımızda :26:

Test şimdi yanıbaşımda, hala dönüp dönüp bakıyorum. İnanamıyorum, ben hamile miyim şimdi?

Sanki bu duyguyu hiç tatmayacak gibiydim, öyle hissediyordum. Elhamdülillah bugünü de gördüm, darısı hepinizin başına

Şuan belim ağrıyor, midem kazınıyor (sofradan şimdi kalkmama rağmen). Ve ben hala inanamıyorum...

Hayırlı olsun, ne güzel ifade etmişsiniz heyecanınızı Duygulandım, acaba ben de bir gün bu duyguyu tadabilecek miyim. Hayal gibi geliyor nedense bana. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin. Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah..

Son düzenleme:

bana da hayal gibi geliyordu, ben hala inanamıyorum ki. Rabbim herkese nasip etsin inşallah, derler ya hamilenin duası kabul olurmuş diye, çok yürekten ediyorum bu duayı "inşallah güzel Mevlam sizlere de en kısa zamanda nasip eder" AMİN

eneee nick hamilemisinnnn :))))
tebrik ederim hayırlı olsun Allahım sağsalim kucağına alıp büyütmek nasip etsin İnşallah...
darısı da bana ve tüm isteyenlere olsun İnşallah
yarın 7. yılımıza giriyoruz halaaa gelmedi inatçı sıpam
o gelsin diye ne tedaviler ameliyatlar oldum ne otlar çöpler içtim ama henüz gelmedi
ama Rabbimden hiç bir zaman asla ümit kesmedim O öyle büyük ki sadece ol demesi yeterli İnşallah...

Son düzenleme:
Oyy kuzum nasıl sevindim anlatamam ya, yemin ederim okuyunca gözlerim doldu.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem, analı babalı büyütsün, güzel bir ömür nasip etsin inşallah.

bende bugün öğrendim çok heyecanlıyım Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşallah
benim belirtilerim de sana çok benziyor. buna ek baş ağrısı ve akşamları çok hafif bulantı var. belim ağrımıyor Allah'a şükür ama kasıklarım feci. olsun onun derdi bile güzel. Rabbim kimselere aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Ablamla neredeyse aynı şeyleri yaşamışsınız,okurken çok duygulandım..
Benim ablamda 8.ayına girdi,bekliyoruz küçük erkeğimizi
Rabbim tüm kötülüklerden seni,aileni,bebeğini korusun inşallaah
Bu duygu eminim ki inanılmaz harika bir şeydir. Bende yeni evliyim,Rabbim bana da nasip etsin bu güzel hisleri inşallah..

Canimmmm tebrik ederim ya tesaduf gordum cok sevindim,ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH konuyu okumadan ilk yorum yapayim dedim simdi okuyacagim

Canimmmm tebrik ederim ya tesaduf gordum cok sevindim,ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH konuyu okumadan ilk yorum yapayim dedim simdi okuyacagim

Konuyuda okudum demekki gercekten beklemedik anda geliyor bu sipalar dualarinada kocaman bir AMINNNN diyorum...

tebrikler arkadaşım..darısıda benim gibi bekleyenlere olsun..
Amin inşallah Rabbim size de nasip etsin
Amin :) İnşallah en kısa zaman da siz de güzel haberi alırsınız, Allah'ın ol deyip de olmayacağı ne var? Demekki daha zamanı var, Rabbim daha iyi bilir canım benim.
Oyy kuzum nasıl sevindim anlatamam ya, yemin ederim okuyunca gözlerim doldu.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem, analı babalı büyütsün, güzel bir ömür nasip etsin inşallah.
Amin teyzesi amin :) Bebiş görmeye de gelirsin artık Rabbim müsade eder de alırsak kucağımıza
Sana da hayırlı olsun Benim de başım ağrıyordu ama öyle çok değil, hafiften bir sızı var.
Amin amin Allah hepinizden razı olsun. İnşallah sizin de hayırlısıyla bi miniğiniz olur
Konuyuda okudum demekki gercekten beklemedik anda geliyor bu sipalar dualarinada kocaman bir AMINNNN diyorum...

Evet tivitim, ben hiç olacağına ihtimal vermiyordum, belki bikaç ay daha bekletir diyordum. Ama özel bi çaba da göstermedim, Rabbime bıraktım ne zaman hayırlıysa o zaman versin diye. Evlendik tam 1 yıl oldu, güzel haberi aldık elhamdülillah.

Allah'ım hepinize de nasip etsin, hem kendi bebeğim için hem de hepiniz için dualar edeceğim. Yeter ki Yaradan'a bırakın, o hepimizden iyi bilir hayrı şerri. Rabbim hayırlısını versin, hayırlısıyla versin.

nick hayırlı olsun canım
allah sağlıkla bir 8 ay geçirmeni kısmet etsinde bebeğinide sağlıkla kucağına al inş.

kıs ben sana diyim senin doğumunda mart görünüyor ama vajinusmus olduğuna göre şubatta sezercik yapabilirsin gel gel şubat topiciğine gel

ayyy hayırlı olsun canım ya.....ne güzel anlatmıssın duygularını.....hayırlı olsun bebişin....benim gibi isteyen herkese versin allahım

hayırlısı bilimcim :) gelirim tabi.
ayyy hayırlı olsun canım ya.....ne güzel anlatmıssın duygularını.....hayırlı olsun bebişin....benim gibi isteyen herkese versin allahım

amin allahım sizlere de versin

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş kan testi yaptın mı acaba bide kasık ağrısı olyor mu sende de

AMİNNNN İNSALLAH canim benim sabirla bekliyorum bende :)

Ne guzel anlatmissin oyle Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) maşallah sana :)

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kuzum...
Hayırlı olsun..
Ne güzel,ne mutlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…