- 1 Ekim 2010
- 3.035
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
kahverengi akıntı geldi az önce, acabaa ?
adete bi kaç gün kala ya da adet günü olurmuş yerleşme kanaması ? kafam iyice karıştı ya
ilk hamileliğimde 2 gün önceden çok açık pembe bi akıntı gelmişti
benim 6 gün gecikti adetim
test yaptırmadın mı hala
kahverengi akıntı geldi az önce, acabaa ?
adete bi kaç gün kala ya da adet günü olurmuş yerleşme kanaması ? kafam iyice karıştı ya
Benim, adete 1 gün kala olurdu k.rengi akıntım. Arkasından adet görürdüm. Ama şu an hamileyim ve 1 haftadır k.rengi akıntım var.O yüzden ne sebeptendir bilemedim :44:
sanırım oldumbu ay da olmadı. bugünde doğum günüm, güzel bi haber almak isterdim olmadı
Allah razı olsun. İnşallah sizin de bebiş yoktur ne diyelim, Allah hayırlısını nasip etsin.bende süpheleniyorum göğüslerim sızlıyor belim ağrıyo kasıklarıma çok fazla birşey olmuyor ama arada ağrıyorlar
oruca dayanan ben bugun midem kazınıyor resmen
ilk hamileliğimde adetime 10 gün kala kasıklarımda ağrılar başlamıştı
inş hamile değilimdir 20-21 temmuzu beklicem
inş bunlar psikolojiktir
istememe nedenim oğlum daha 2 yaşında ve çok zor bir çocuk şuan için asla 2. ile başa çıkamam tabi rabbim verirse gözüm başım üstüne ama rabbim isteyenlere nasip etsin inş........
konu sahibi arkadaşım hayırlısıyla sağlıklısıyla alırsın bebişini kucağına inş........
sanırım oldumbu ay da olmadı. bugünde doğum günüm, güzel bi haber almak isterdim olmadı
Allah razı olsun. İnşallah sizin de bebiş yoktur ne diyelim, Allah hayırlısını nasip etsin.
ewet hazan hamıleyım ıdrar testı yaptım bır defa emın olamadım ıkı defa yaptıma ıkısıde çıft cızgı cok sukur rabbım sağlıklı bır gebelik nasıp etsın 4 ay önce adetten önce öğrenmıstım kan testınde ve kımyasal bır gebelik yasamıstım sımdı cok korkuyorum öle olcak dıye rabbım ısteyen herkese versın inşşş kan testı ıcın 1 hafta beklıcem gıttıgıme göre keseyıe görmek ısterım o yüzden
ewet hazan hamıleyım ıdrar testı yaptım bır defa emın olamadım ıkı defa yaptıma ıkısıde çıft cızgı cok sukur rabbım sağlıklı bır gebelik nasıp etsın 4 ay önce adetten önce öğrenmıstım kan testınde ve kımyasal bır gebelik yasamıstım sımdı cok korkuyorum öle olcak dıye rabbım ısteyen herkese versın inşşş kan testı ıcın 1 hafta beklıcem gıttıgıme göre keseyıe görmek ısterım o yüzden
cnm sen taze hamilesin :) belirtilerin nelerdi gerçi kişiden kişiye değişiyo ama bi umut işte..
canım bende kasık ağrısı vardı adetımden 4 gun once başladı hala devam edıyo göbegımden aşağıya doğru gölge gıbı bır cızgı belırmıstı bu hamıleleık cızgısıymısssss onun dışında bıde her ay yüzümde en az 2 tane sıvılcem olurdu 3 gun önceden bu ay olmadııı
slm cnm ben de bugun kan testi yaptırdım dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün kanda pozitif çıktı çok mutluyum ama acaba deger düşük mü diye de bilemedim 325 çıktı normal mi bu benim de bulantılarım vardı s
sürekli ben kullandıgım ilaçlara baglıyordum ama degilmiş şimdi hem şaşkın hem mutlu hemde tedirğinim 325 normal mi sence bugun için
canım bende kasık ağrısı vardı adetımden 4 gun once başladı hala devam edıyo göbegımden aşağıya doğru gölge gıbı bır cızgı belırmıstı bu hamıleleık cızgısıymısssss onun dışında bıde her ay yüzümde en az 2 tane sıvılcem olurdu 3 gun önceden bu ay olmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?