Bir hamileden; Taze hamilelik belirtileri :)

Merhaba çok sevindim mutluluğuna hayırlı olsun
Bende evliliğimin dördüncü haftasına yeni girdim dün öğrendim hamile kaldığımı hemde korunduğumuz halde ve şoka girdim hiç ama hiç beklemiyorduk hatta 2 yıl düşünmüyorduk. Önce üzüldüm baya sonra şükrettim Rabbime ya hiç olmasaydı dedim.
Şimdi mutluyum ama doktor 3 -4 haftalık dedi ben zaten evlenmeden 2gün önce adetim bitti ve 3 haftalık evliyim 24 günlük falan yani. beta hcg değeri 2134 gösteriyor yarın başka doktora gidip tam olarak ne kadarlık öğrencem meraktan çatlıyorum

Maşallah Senin de bebişin hayırlı olsun canım benim. Şikayetlerin var mı bulantı falan? Ben bugün doktora gittim sonuçlarımı yarın alcam, inşallah bi sıkıntı yoktur. İşten izin alarak eve geldim bütün iştahım kapalı ve midem çok bulanıyor, ben ki hastalığa hiç dayanamam ağlarım hasta olunca Allah yardımcımız olsun, inşallah bütün süreç kolay geçer bizler için.

sağol canım bende bulantı yok şimdilik ama adetliyken içerde yumurtalıklarımı mı bilmem ben bişey hissederdim hep şuan öyleyim yani rahimde bişey var gibi bazen hafif ağrı oluyor
belki benim bulantı zamanı daha gelmedi yani bilmiyorum :)
ama pek iştahım yok bugün normalde yerdim doymazdım iştahım yok ama yine de bişeyler yiyorum

Gerçekten hamilelik zor daha bende belirtileri pek yok ama başladıkça bende anlıcam 9 ay zor bi süreç bekliyor bizi Allah yardımcımız olsun inşallah...

Ye ye, inşallah sende olmaz ben 2 gündür baygın baygın geziyorum :) Pazar günü midem kazınıyordu, üstelik yemek yememe rağmen. Sonra böyle oldu, inşallah seninki de bana benzemez. Çalışmıyor olsam sorun değil ama, böyle giderse işi bırakmak zorunda kalacağım

inşallah olmaz ya
ama benimde artık yavaş yavaş değişiklikler başlayabilir :)
ben de 1 ay sonra işe başlayacaktım ama bu sürpriz hamilelikten dolayı büyük ihtimal çalışmam diye düşünüyorum

Evinde yat dinlen ya, napcan işi :) Bir süre daha ihtiyacımız olmasa benim hiç işim olmaz, bütün vaktimi kendime ve bebeğimin gelişimine ayırırım.

Merhaba,

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne güzelde yazmissiniz

Teşekkür ederim :)

MASALLAH ne guzel ya ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Biraz erken gelmis sizinki ama olsun nasibi varmis demekki

Son düzenleme:
Evinde yat dinlen ya, napcan işi :) Bir süre daha ihtiyacımız olmasa benim hiç işim olmaz, bütün vaktimi kendime ve bebeğimin gelişimine ayırırım.

Teşekkür ederim :)

Allah'a şükür idare ediyoruz yoksa bende 1 ay sonra başlardım işe yani, bebek olmasa ama kesin çalışırdım boş durmayı hiç sevmiyorum insan evde sıkılıyor.
Bugün yine kan değerim ölçülecek ayrıca sağlık ocağına bildirin dedi bi kaç kişi sen bildirdin mi canım?
ne yapıyorlar ki sağlık ocağında?
MASALLAH ne guzel ya ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Biraz erken gelmis sizinki ama olsun nasibi varmis demekki

Amin canım çok teşekkür ederim demek ki çok gelesi varmış diye düşünüyorum ben de,bu şekilde geldiğine göre
Allah isteyen herkese nasip etsin

Canım ben dün gittim kan verdim gebelik testi yapacaklar önce, sonuçlarım bugün öğleden sonra çıkacak çünkü başka bir hastaneye gönderiliyormuş numuneler. Yarın sabah da sağlık ocağına bildircem.
Sağlık ocağında senin gebelik süresince olman gereken aşıların takibi yapılıyor, ne zaman aşın varsa o zaman seni çağırıyorlar. Bu yüzden gebeliğini bildirmelisin.

anladım canım bende bugün ikinci kan testine gideceğim işte sonrada sağlık ocağına giderim herhalde ordan

Neden sürekli ölçüm yapıyorlar?
Bilmiyorum ki ilk önce hastaneye gitmiştim hamilesin ama iki gün sonra tekrar yapılacak değerlerin iki katına çıkması gerek onu görcez demişlerdi. Bende eşimi bekleyemedim bugün birlikte gitcektik önce sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım. İki gün önceki sonuca göre Yüzde 99 hamilesin ama istersen yarın aç karna gel tahlilleri yapalım dedi, 2-3 hafta görünüyor burda dedi.
Ama tam olarak ultrasonda göreceğiz dedi. Herhalde sağlık ocağında da ultrason varmış hiç bilmiyordum

Son düzenleme:

sanırım bebişin daha minicik olduğu için istediler ölçümleri, belki benden de isterler çünkü ne kadarlık olduğunu bilmiyorum. Ben hala inanamıyorum biliyor musun, evet içimde minicik bir varlık var, birgün kollarımda da olur inşallah, ama hala bana şaka gibi geliyor :) bulantıların başladı mı?

Ben de inanamıyorum gerçekten ya içerde bişeyler oluyor ama inanması çok zor :)
İki gündür üzülüyordum ilk duyduğumda yeni evliyim diye üzüldüm ama şimdi seviniyorum inşallah sağlıcakla bebeğimizi kollarımıza alırız
Benim daha bulantım yok ama kasıklarımda hafif ağrı var devam ediyor.

mutlaka insan bi tuhaf oluyor, bir de ilk bebişlerimiz ya ondan sanırım :) bende de var o ağrı, ama azalmaya başladı. Inşallah bulantın olmaz, herkeste olmuyor çünkü. Sabah kötüydüm, işe geldiğimden beri sürekli atıştırıyorum midem yanıyor diye. Ekmek havuç bisküvi ne bulursam :d arada azıcık süt bile içtim.

Mide yanması kötüdür normalde bende gastrit var bilirim ama benim midede şimdilik bişey yok. bulgur pilavıyla börülce yedim az önce folik asid vermedi doktor gerekiyormuş bulgurda varmış ondan yedim :) eşime dedim bugün alacak, sen kullanıyor musun?

Bulgur pilavı mideye dokunuyor diye biliyordum ben rahatsız etmiyor mu? Ben birazdan gitcem doktora, daha muayene bile olmadım. İnşallah sağlıklı bir gebeliğim vardır dua et olur mu :26:

Bulgur pilavı mideye dokunuyor diye biliyordum ben rahatsız etmiyor mu? Ben birazdan gitcem doktora, daha muayene bile olmadım. İnşallah sağlıklı bir gebeliğim vardır dua et olur mu :26:

Benim önceden dokunurdu artık dokunmuyor canım dualarım seninle. İyi haberlerle geleceğine eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…