Bir hamileden; Taze hamilelik belirtileri :)

hem yapmak istiyorum hem istemiyorum :44:

ama sen 1 gün sonra öğrenmşsin bi de bana bak 2 gün sonra yaptım negatftii

Ohooo ona kalırsa bazılarının adetine 4 gün kala pozitif çıkıyor, bazısının 4 gün sonra... O kişiden kişiye değişirki, geç döllenmeye göre de değişir

slm cnm muhtemelen hamilesindir ikinci silik çizgiyi görüpte yanılan yok sanırım inş olumlu sonuç alırsın yerinde olsam 5 dk durmam kan testi yapardım

slm cnm muhtemelen hamilesindir ikinci silik çizgiyi görüpte yanılan yok sanırım inş olumlu sonuç alırsın yerinde olsam 5 dk durmam kan testi yapardım

ewet hazan hamıleyım ıdrar testı yaptım bır defa emın olamadım ıkı defa yaptıma ıkısıde çıft cızgı cok sukur rabbım sağlıklı bır gebelik nasıp etsın 4 ay önce adetten önce öğrenmıstım kan testınde ve kımyasal bır gebelik yasamıstım sımdı cok korkuyorum öle olcak dıye rabbım ısteyen herkese versın inşşş kan testı ıcın 1 hafta beklıcem gıttıgıme göre keseyıe görmek ısterım o yüzden

Sende kist falan yok di mi canım? Yakın zamanda kontrol oldun mu hiç?

Bir de madem negatif çıktı, 2 gün daha bekliyoruz tamam mı?

hiç kadın doğuma gitmedim şimdiye kadar. ve adetlerimde evlilikten önce düzensizlik vardı biraz. ama evlendikten sonra düzenli olmuştu. hatta evlilikten bi kaç ay önce başlamıştım adet takibine, bak yazim sana.

ekim 11
kasım 12
aralık 17 (eşimin babaannesini kaybetmiştik eşimde ilgisizdi bana karşı stres yaptım baya)
ocak ve şubat unuttum yazmayı (şubat geliniyim)
mart 12
nisan 11
mayıs 8
haziran 12

ağzından yel alsın inşallah kist falan değildir :18:

Son düzenleme:
Ne Mutlu Sana Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin Allah
Rabbim Kısa Zamanda Bize de Nasip Etsin
Ben İstiyorum ama Eşim 3 ay daha bekleyelim diyor.

hemen olamayabiliyor onu da biliyor mu ? benimde eşim evlenmeden önce konuşurken istemiyorum hemen diyordu en az 1 sene yok diyordu. evlendik kaldı yakamda çocuk da çocuk diye

hemen olamayabiliyor onu da biliyor mu ? benimde eşim evlenmeden önce konuşurken istemiyorum hemen diyordu en az 1 sene yok diyordu. evlendik kaldı yakamda çocuk da çocuk diye

valla nasıl söylesem geçen istiyorum dedim pek üstünde durmadı bende üzüldüm heyecanlanmasını beklerdim oysaki :2::2::2:

Canımcığım inşallah değildir. Ama gebelik düşünmeden önce doktor kontrolüne girmekte her zaman fayda vardır unutma

öyledir muhakkak, bir sene dolmadan doktora gitmeye gerek yok diye biliyordum ben hep. demek ki öyle değilmiş.

Ben doktora 2-3 ayda bir gidiyordum hep. Çocuk düşünmeden çok önceleri bile. En azından vücudun hazır mı onu öğreniyorsun. Bi sıkıntı varsa tedavi oluyorsun. O yüzden sık sık doktor kontrolü çok önemli. Bir sene dolma konusu da eğer 1 yıl boyunca denersen ve çocuğun olmazsa o zaman tedaviye başlanıyor. Yani o konu çocuk ile ilgili sadece.

bilmiyordum ki canım bu ay başladım araştırmaya iyice hamilelik hakkında bilgileri. yeni öğrendim eğer olmazsa bebiş yine de gidip bi muayne olmayı düşünüyorum doktora zaten

bende süpheleniyorum göğüslerim sızlıyor belim ağrıyo kasıklarıma çok fazla birşey olmuyor ama arada ağrıyorlar
oruca dayanan ben bugun midem kazınıyor resmen
ilk hamileliğimde adetime 10 gün kala kasıklarımda ağrılar başlamıştı
inş hamile değilimdir 20-21 temmuzu beklicem
inş bunlar psikolojiktir
istememe nedenim oğlum daha 2 yaşında ve çok zor bir çocuk şuan için asla 2. ile başa çıkamam tabi rabbim verirse gözüm başım üstüne ama rabbim isteyenlere nasip etsin inş........

konu sahibi arkadaşım hayırlısıyla sağlıklısıyla alırsın bebişini kucağına inş........

kahverengi akıntı geldi az önce, acabaa ?
adete bi kaç gün kala ya da adet günü olurmuş yerleşme kanaması ? kafam iyice karıştı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…