- 15 Ekim 2008
- 1.239
- 246
- 648
- 35
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
İntihar etmek istiyorum
hem yapmak istiyorum hem istemiyorum :44:
ama sen 1 gün sonra öğrenmşsin bi de bana bak 2 gün sonra yaptım negatftii
yaa bıraz önce farkettım göbegımden rahıme doğru koyu renklı bır cızgı vardı acaba bunun sebebı ne olabılır lütfen yardımcı olurmusunuuzzz çok merak ettım dun adet gunumdu olmadım kasıklarımda agrı var goguslerde dolgunluk ara ara mıdem kötü oluyor 5 gun once yaptığım ıdrar testınde ıkıncı cızgı sılık cıkmıstıııı tam bısı dıyemıyorummm
Ohooo ona kalırsa bazılarının adetine 4 gün kala pozitif çıkıyor, bazısının 4 gün sonra... O kişiden kişiye değişirki, geç döllenmeye göre de değişir
slm cnm muhtemelen hamilesindir ikinci silik çizgiyi görüpte yanılan yok sanırım inş olumlu sonuç alırsın yerinde olsam 5 dk durmam kan testi yapardım
tmam tmam en kısa zamanda seni haberdar edicem canım
slm cnm muhtemelen hamilesindir ikinci silik çizgiyi görüpte yanılan yok sanırım inş olumlu sonuç alırsın yerinde olsam 5 dk durmam kan testi yapardım
test yaptım az önce yine negatif
Sende kist falan yok di mi canım? Yakın zamanda kontrol oldun mu hiç?
Bir de madem negatif çıktı, 2 gün daha bekliyoruz tamam mı?
Ne Mutlu Sana Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin Allah
Rabbim Kısa Zamanda Bize de Nasip Etsin
Ben İstiyorum ama Eşim 3 ay daha bekleyelim diyor.
hemen olamayabiliyor onu da biliyor mu ? benimde eşim evlenmeden önce konuşurken istemiyorum hemen diyordu en az 1 sene yok diyordu. evlendik kaldı yakamda çocuk da çocuk diye
hiç kadın doğuma gitmedim şimdiye kadar. ve adetlerimde evlilikten önce düzensizlik vardı biraz. ama evlendikten sonra düzenli olmuştu. hatta evlilikten bi kaç ay önce başlamıştım adet takibine, bak yazim sana.
ekim 11
kasım 12
aralık 17 (eşimin babaannesini kaybetmiştik eşimde ilgisizdi bana karşı stres yaptım baya)
ocak ve şubat unuttum yazmayı(şubat geliniyim)
mart 12
nisan 11
mayıs 8
haziran 12
ağzından yel alsın inşallah kist falan değildir :18:
[ı][ı]ne mutlu sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
rabbim kısa zamanda bize de nasip etsin
ben istiyorum ama eşim 3 ay daha bekleyelim diyor.[/ı][/ı]
Canımcığım inşallah değildir. Ama gebelik düşünmeden önce doktor kontrolüne girmekte her zaman fayda vardır unutma
öyledir muhakkak, bir sene dolmadan doktora gitmeye gerek yok diye biliyordum ben hep. demek ki öyle değilmiş.
Ben doktora 2-3 ayda bir gidiyordum hep. Çocuk düşünmeden çok önceleri bile. En azından vücudun hazır mı onu öğreniyorsun. Bi sıkıntı varsa tedavi oluyorsun. O yüzden sık sık doktor kontrolü çok önemli. Bir sene dolma konusu da eğer 1 yıl boyunca denersen ve çocuğun olmazsa o zaman tedaviye başlanıyor. Yani o konu çocuk ile ilgili sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?