- Konu Sahibi HayatSultan
-
günaydın çıtır kızlar
evlenmeyi bekleyen en yaşlı üyenizde geldi
hoşbulduk nadiacım
gelişmlerin güzel olmasına sevindim,zamanla bazı şeyler daha da oturur,ilişkiler konusunda fevri olmamak çok önemli...karşımızdakiyle sürekli her an her saniye birlikte olmadığımız için onun koşullarını bilemeyiz..erkekler her an aranmaktan ,bilgi vermekten biz kadar hoşlanmıyor bu aradan yıllar geçse de aynı..sinirli biriyim demiştin değil mi,zamanla törpülenicektir o yönün..ben de o yaşlarda öleydimzamanla değişiyor insan,önemli olan farkedebilmek..
hiç te bile sen ehpimizden çıtırsın...
bugün çok yoğun bi gün dua edin bana şu günü kazasız belasız atlatayımmm
hiç te bile sen ehpimizden çıtırsın...
bugün çok yoğun bi gün dua edin bana şu günü kazasız belasız atlatayımmm
haber vermeyı bazen unutuyor ama bu sefer cok haksızlık ettım galıba calıstgı yer cok soguk tu ve bodrumdu
benım sorunum fevrı olmam ve hemen altında baska bırsey aramam
kızlar ben hastanede çalışıyorum dekanlık kısmında sekreterimmm .. bu gün birlikte çalıştığım arkadaşım izinli o yüzden yorucu bi gün olacak...
evet farkındayım canım ama su son gunlerde acayıp gergınım adet olamıyorum sınırlerm de tepemde karsı taraf dha aklı basında dıyelım ama oda cok sınırlendı yolda dun
napalım ıste ıdare ede ede gtcez bızde galıba
tesekkurler canım
bence doğum günü daha özel,sevgililer günün bir anlamı yok..doğum günü için düşünüp bişiyler alsan öncelikle:26:
aslına bakarsan bnde oyle dusunuyorum ama smdı ılk sevgılıler gunumuz ne bılıyım yanlıs mı olur bırsey almasam :26:
zaten sevgılıler gunu ıcın plan yaptık bna o gun evlenme teklıfı edecekmıs
smdı bn hedıye versem sacma mı olur kı fıkırlerınızı beklıyorum bde ne alablırım szce
evlenme teklifi edeceğini söylememiş olsaydı hediye almam normal olabilirdi ama bu durumda alma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?