- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi HayatSultan
zaman geçmiyo ne sıkıcı bi gün... ![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cok sıkıcı![]()
ben de aranıza katılabilir miyim?
19 yaşındayım okuyorum
benim bir sevdiğim vardı evlenmeyi düşünüyorduk ama çok şeyy yaşadım sonra anlatırım çok yıprandım bu yaşımda,hiç değilse nişan yapacaktık ama en son severek ayrıldık
ben de size katılmak istedim... evlenene kadar tabi bu topik kalırsa(inşallah kalır)burda yazmak istiyorum
şu an bir adayım yok :))
herhalde baya bir süre de olmazz![]()
evlenene kadar beni çekin azcıkkk
bu arada Allah herkese hayırlı bir kısmet versin inşallah![]()
hoşgeldinn :)) bi nevi kader ortağı sayılırz benimde hayatımda herşey süper gidiyodu ama kaderin tokadını yedim birden herşey bitti...
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahh
aminn canım ilk sevgiliden,ilk aşktan ayrılmak çok zor unutmak içten bile değil ama sabrediyorum
inşallah her şey senin için çok güzel olur ve tüm kader ortaklarımız için
ilk sevgili....................![]()
yoksa seninki de mi öyle canımm
ahhh çok özür dilerim hatırlattım şimdi ya çok üzgünüm :26::26:
ilk sevgili... ilk gözyaşı...
önemli değil canım hatırlatmadın zaten hep aklımda ..
kızlar tavrımı koydum artık cok sıkıldım bn bu durumdan bna dıyokı telefon cekmıyor yalana bak bn ınanmıyorum nedense bnde dedımkı bnı ılgılendırmez bu gdısle bıtecek haberın olsun bn cekemem ya onumu beklıycem aksama kadar bundan sonra mesaj fılan atmıycam zaten attıgı msjın karsılıgnı alır sadece 1.5 aydır bnı oyle bı bunalıma soktukı zaten cok sınırlıyım
kızlar tavrımı koydum artık cok sıkıldım bn bu durumdan bna dıyokı telefon cekmıyor yalana bak bn ınanmıyorum nedense bnde dedımkı bnı ılgılendırmez bu gdısle bıtecek haberın olsun bn cekemem ya onumu beklıycem aksama kadar bundan sonra mesaj fılan atmıycam zaten attıgı msjın karsılıgnı alır sadece 1.5 aydır bnı oyle bı bunalıma soktukı zaten cok sınırlıyım
hayır hayatım baska bı mesele var aramızda bıgun anlatırım sızedenerdekii :s ve 1.5 aydır mı hp öyle söylüyor :ss
ya cok kızgınım zaten gergınım adet olamıyorum bıde ustune bu geldı telefonu cekmıyomusta ısı yogunmusta bn neden ınanayımkı ona neyıne guveneyım bn sızede demıstım neye sevınsem hep bırsey olur dıye bakın dha evlenme teklıf edecegnı ogrendm sevınmeye kalmadı ble hemen basladı sorunlar beklemekten sıkıldım artık eskıden boyle degıldı bu cocuk hayatında bırı mı var dıye dusunmyorum degıl Allah ım napıcam yacanım öfkeyle kalkan zararla oturur bi sakin ol tamam msj falan atma bekle sadece hemen biter falan deme noluyo yaaa
cano hosgeldın cnm
evet canım ya bırkac gundur huy degıstırdı cocukhoşbulduk canım
sorun ne sevgilin ilgilenmiyor mu?(vay terbiyesiz)
hayır hayatım baska bı mesele var aramızda bıgun anlatırım sızede
ya cok kızgınım zaten gergınım adet olamıyorum bıde ustune bu geldı telefonu cekmıyomusta ısı yogunmusta bn neden ınanayımkı ona neyıne guveneyım bn sızede demıstım neye sevınsem hep bırsey olur dıye bakın dha evlenme teklıf edecegnı ogrendm sevınmeye kalmadı ble hemen basladı sorunlar beklemekten sıkıldım artık eskıden boyle degıldı bu cocuk hayatında bırı mı var dıye dusunmyorum degıl Allah ım napıcam ya
benim de durum vahim yakın ve uzak gelecekte evliliği bırak sevgili bile görünmüyor![]()