• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

erkek milletini bırakıcaksın senin için ne yapmak istiosa yapıcak hediyemi çiçekmi elbisemi maydanozmu alacak yok aman ne gerek vardı demiyceksin aldırıcaksın.
çaba sarfetsin ibişler. :kafasınakafasınaküreklevurdumsmilevashere:

sabah sabah atarlı günümdeyim :1:

günaydın hatın kızlaaaaarrr :1:
nadiacım ispatlıyacağım diyormuş ispatlasın o zaman ama bence hemen affetme
ilişkinin başlarında böyle sadakatsizlik yapmak bütün erkeklerin doğasında var galiba
ama sakın hemen pes etme anlasın yaptığını dili yansın ki yoğurdu üfleyerk yesin :51:

aman bosverın onu be ... bu sabah eskı facemı actım ohhh sefam olsun:24:

erkek milletini bırakıcaksın senin için ne yapmak istiosa yapıcak hediyemi çiçekmi elbisemi maydanozmu alacak yok aman ne gerek vardı demiyceksin aldırıcaksın.
çaba sarfetsin ibişler. :kafasınakafasınaküreklevurdumsmilevashere:

sabah sabah atarlı günümdeyim :1:

dogru soyluyorsun yapmazsan degersız olursun denenmıs ve onaylanmıstr ornek ben:23:

vala oluyor işte şekerim:52: kafam yarıldı beaaa:37: nese nazar diyelim...iyi geldik çalışıyoruz her zaman ki gibi:31:
nasıl gidiyor ?? nassın bakalımmm:ssz:

vala oluyor işte şekerim:52: kafam yarıldı beaaa:37: nese nazar diyelim...iyi geldik çalışıyoruz her zaman ki gibi:31:
nasıl gidiyor ?? nassın bakalımmm:ssz:

Mutlu olmam için gereken nedenleri sıralıyorum mutsuz olmam gereken nedenlerden daha fazla geliyo o yüzden mutluyummmm
:))

sağolasın canımm...:16:biraz şişlik biraz kan:37: başım çok ağıroyrdu ama iyiyim şimdi şükür..sen nasılsın bakalım??

Back