• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

hoşbulduk nadiacım:31:

gelişmlerin güzel olmasına sevindim,zamanla bazı şeyler daha da oturur,ilişkiler konusunda fevri olmamak çok önemli...karşımızdakiyle sürekli her an her saniye birlikte olmadığımız için onun koşullarını bilemeyiz..erkekler her an aranmaktan ,bilgi vermekten biz kadar hoşlanmıyor bu aradan yıllar geçse de aynı..sinirli biriyim demiştin değil mi,zamanla törpülenicektir o yönün..ben de o yaşlarda öleydim:37: zamanla değişiyor insan,önemli olan farkedebilmek..:34:

hoşbulduk nadiacım:31:

gelişmlerin güzel olmasına sevindim,zamanla bazı şeyler daha da oturur,ilişkiler konusunda fevri olmamak çok önemli...karşımızdakiyle sürekli her an her saniye birlikte olmadığımız için onun koşullarını bilemeyiz..erkekler her an aranmaktan ,bilgi vermekten biz kadar hoşlanmıyor bu aradan yıllar geçse de aynı..sinirli biriyim demiştin değil mi,zamanla törpülenicektir o yönün..ben de o yaşlarda öleydim:37: zamanla değişiyor insan,önemli olan farkedebilmek..:34:

haber vermeyı bazen unutuyor ama bu sefer cok haksızlık ettım galıba calıstgı yer cok soguk tu ve bodrumdu :(
benım sorunum fevrı olmam ve hemen altında baska bırsey aramam

hiç te bile sen ehpimizden çıtırsın...

bugün çok yoğun bi gün dua edin bana şu günü kazasız belasız atlatayımmm

sağol canım:16: yaş otuza geldimi kart bir çıtır gibi olabiliyorsun,kendi adıma:52:
sahi sektör ne sizin??

haber vermeyı bazen unutuyor ama bu sefer cok haksızlık ettım galıba calıstgı yer cok soguk tu ve bodrumdu :(
benım sorunum fevrı olmam ve hemen altında baska bırsey aramam

zamanla oturur bazı şeyler,fevri olmak,altından bişiy aramak sürekli tartışma ortamı hazırlayabilir nadiacım...anladığım kadarıyla karşı taraf daha ılımlı bu konuda kızma ama:31:bazen parlamak yerine bekleyip konuşmak,çok daha iyidir..dediğim gibi sen farkındasın zaten olayın:34:

kızlar ben hastanede çalışıyorum dekanlık kısmında sekreterimmm .. bu gün birlikte çalıştığım arkadaşım izinli o yüzden yorucu bi gün olacak... :37:

kızlar bana bı akıl verırmısınız ? blıyorsunuz sevgılıler gnu gelıyo bde bnmkının bu ayın 27 sı dogum gnu smdı bn sevgılıler gnunde ne alayım dogumgununde ne alayım lutfen yardm edın

bence doğum günü daha özel,sevgililer günün bir anlamı yok..doğum günü için düşünüp bişiyler alsan öncelikle:26:

bence doğum günü daha özel,sevgililer günün bir anlamı yok..doğum günü için düşünüp bişiyler alsan öncelikle:26:

aslına bakarsan bnde oyle dusunuyorum ama smdı ılk sevgılıler gunumuz ne bılıyım yanlıs mı olur bırsey almasam :26:
zaten sevgılıler gunu ıcın plan yaptık bna o gun evlenme teklıfı edecekmıs :1:
smdı bn hedıye versem sacma mı olur kı fıkırlerınızı beklıyorum bde ne alablırım szce

aslına bakarsan bnde oyle dusunuyorum ama smdı ılk sevgılıler gunumuz ne bılıyım yanlıs mı olur bırsey almasam :26:
zaten sevgılıler gunu ıcın plan yaptık bna o gun evlenme teklıfı edecekmıs :1:
smdı bn hedıye versem sacma mı olur kı fıkırlerınızı beklıyorum bde ne alablırım szce

evlenme teklifi edeceğini söylememiş olsaydı hediye almam normal olabilirdi ama bu durumda alma bence

niye yanlış olsun kii..fikrime ters bişiy yapmam asıl ters olur..hem neye değer verip neye değer vermediğini ortaya koyar bu..

neler seviyor bilşmiyoruz,biraz fikir verirsen belki ihtiyacı olan ,sürekli kullanacağı bişeyi almana versile oluruz:31:

kızlar yenı bı konu actım bı bakarmısınız

kızlar hersey bıttı hayat ne tuhaf degıl mı ne olacagımız bellı degıl:43:

Back