- Konu Sahibi HayatSultan
bekarlar,, sözlüler,, nişanlılar... evliliği henüz ufukta göremeynler hayde gelinnn ...
biri bana mı seslendi . . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekarlar,, sözlüler,, nişanlılar... evliliği henüz ufukta göremeynler hayde gelinnn ...
kızlar yenı bı konu actım bı bakarmısınız
doğm günü için fikir sormuştun cnm ne oldu ki ?
günaydın herkese...
yeni gelenler hoşgelmiş :))
nadiacım hayırdır noldu yaaa ???
biri bana mı seslendi . . .
önümüzde daha 5 sene kadar var,çok zor olmucak çünkü beraber olduğumuz 2 yıl göz açıp kapayana kadar geçti,lise biticek,ünide zaten hep beraber olcaz insallah,
evlilik falı yapmıstım 22 yaşında evlenceğim çıktı,pek inanmam fala ama kaç kez denediysem hep 22 çıktı. az kaldı aaaaz
ben ben ben ! okulumun bitmesine 1 sene kaldı ama bakalım iş güç kariyer damat vs ohooo :)
ama ben evlilik meraklısıyım yaaaa
hayatcım ıste boyle oldu , ne olacagımız bellı degıl ıste
eğer hakkında böylesi hayırlı ise böyle olsun ilerde yaşasan bunları daha çok üzülecektin.. daha yaşında erken .. ben artık inanıyorum ki bişeyler oluyorsa eminim bizim hayrımız için böyle düşün.. ben daha iyilerine layığım de evlilik bu bi ömür demek aşk ömür boyu belki sürer belki sürmez bilemem ama en önemlisi saygı evleneceğin insana önce saygı duy ondan emin ol.. birbirinizle konuşmadan bile anlaşın ben öyle bi insan istiyorum aramızda öyle bi sevgi olsun ki gözlerimizle bile konuşabilelim.. en en en hayırlı insanlar çıksın karşımıza :))
eğer hakkında böylesi hayırlı ise böyle olsun ilerde yaşasan bunları daha çok üzülecektin.. daha yaşında erken .. ben artık inanıyorum ki bişeyler oluyorsa eminim bizim hayrımız için böyle düşün.. ben daha iyilerine layığım de evlilik bu bi ömür demek aşk ömür boyu belki sürer belki sürmez bilemem ama en önemlisi saygı evleneceğin insana önce saygı duy ondan emin ol.. birbirinizle konuşmadan bile anlaşın ben öyle bi insan istiyorum aramızda öyle bi sevgi olsun ki gözlerimizle bile konuşabilelim.. en en en hayırlı insanlar çıksın karşımıza :))
Günaydın kızlarr
hayat gerçekten çok güzel özetlemişsin bence..
nadiacım,henüz çok erken bir ilşkiymiş zaten,yol yakınken böyle bişiy yaşaman -keşke hiç olmasaymış tabi,ama ileride olmasından iyidir- hayırlı olmuş...bırak her şeyi zamana..seni bu kadar çok üzen biri için fazlaca onu düşünmüyor musun? konuyu kapatıp hayatına aynen devam etmen gerekmiyor mu?? sürekli aynı şeyleri içinde yüksek sesle söylemen sinirini,kızgınlığını arttırır o kişiye karşı..
günaydın şekerler...yaa nadia, sen onu istemedikten o kim oluyormuşş
g ü n a y d ı n ...
bana herseyı ıspatlıycakmıs oyle dıyor :)
g ü n a y d ı n ...